PATETISK

Okej, jag är patetisk med det där innan, åh jag är kääääääär. LOL, nej jag är inte det, puh, fan vad jag känner mig bra nuu :) Nilsson tänker väl något liknande med "reeeeedan Cajsaa.." Haha.

Var ju på Liseberg igår, det var superroligt! Skoldagen var soft också för den delen, sista lektionen hade vi expirement eller kriminalutredning, kalla det vad man vill men två från NAVET i Borås var hos oss och så gjorde vi drogtester med låtsasurin med droger i då. Slutade 1h tidigare så drog hem till Sabs som sagt med Fanny och Cicci, men Fanny hade glömt plånkan så jag och Cicci lämnades ensama i Sabs hus, MOHAHAHAHA. Nej, så hemska var vi inte.

Liseberg var för övrigt kuuuul! Haha, förutom att jag vad cpblöt när jag skulle åka hem, hade åkt FlumRide och blivit roligt blöt så det var inte en enda torr prick på mig i alla fall! Haha. Gick med lite olika, fast hade en jävla stund då min mage verkligen inte ville och tabletten inte ville hjälpa till heller :( Men det var ruuuligt :)

Idag så har det inte hänt så mycket. Fotboll på idrotten, fotboll på rasten, sol på rasten, pratat med fina vänner, varit ute och haft slappa lektioner, fyfan vad gott säger jag!

Pappa och jag drog in till stan, fikade, jag köpte små borstar till tandställningen, hittade äntligen ett par 3/4 jeans- ville bara ha vanliga jeans med fickor, inget jobbigt-, var hos tandläkaren i ca 10 min, var inne på synsam i ca 1h, köpte provlinser och pratade om linser osv. Har kollat på Trassel ikväll och på NCIS, har kollat på en dag i livet men det var nog för nån dag sedan. Hoppas morgondagen blir minst lika bra för nu ska jag sleepa.
Later


monday-good day.

trodde jag hade falska känslor för dig men nu tror jag att  jag saknar dig. Även fast jag hatar mig själv och det.

Haft en toppendag! Varit på Liseberg bla. Men nu ska jag sova, skola i morgon och hoppas på fotboll på idrotten!! :D

/cajsa

Lots Of Love- Det är bullshit.

Nu ska jag bara klaga. fyfanfyfanfyyyyyyfan.
Just nu riktigt, tror jag att jag är kär. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH VAD JOBBIGT. DET KÄNNS SOM OM ALLA SKA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. JAG GILLAR INTE VARA KÄR, JAG ORKAR INTE VARA KÄR. JAG VILL INTE VARA KÄR.
s
SEtygahbjsnurfdasphldbjowauPHIAiohsioEHO238482Ofaaaaaalkaj.kädölkrlif4rejdäsPedwjåföoniedösm

hejdå.

Det man önskar inte fanns, förälskelse- bara för att jag hatar att vara kär.

Godkväll. Dagarna har varit bra, igår så spelade vi match, förlorade med 10-1 men ändå, inget att vara sur över :) Kan säga att vi hade roligt ändå, fast när vi åkte hem så höll jag på att somna i bilen, en aning pinsamt.. haha. Ett stort minus på matchen var att det var så satekallt också :o Allt blir 17,55463 gånger värre om man får en smäll eller bollen på låret och så regnade och blåste det, så jäkla keligt för nu vill man ha sommar å sol. Ahja, kom hem, kekade nudlar och wok, kollade en del på Unstoppable, packade inför kvällen och bytade kläder. Vid tjugo i åtta så drog jag till Sabs och yas kom samtidigt, sedan dök Fanny och Cicci upp också. Vi gick till en grillplats dit sedan Axel, Emil, Dennis och Victor kom också. Vi snackade, körde nån lek, haha sick, fick fan slicka runt Axels navel. Jaja, vi snackade en del och bara tog det lugnt helt enkelt.
Runt tjugo över gick jag och Dennis "hemåt", rättare sagt, jag mot Sabs place och Dennis mot en annan plats, vi snackade lite och så ösregnade det, helvete vad det regnade. Åkte hem, kollade på filmen lite till och sedan bums ner i sängen svinatrött.

Vaknade innan åtta,somnade om till nio eller nåt där. Duschade, keka frukost och kollade klart på filmen. Har gratulerat mamma på Mors dag, kekat lunch hos Mormor och efterrätt som var en god jordgubbstårta, sedan vidare till Farmor där vi åt lite till, fast jag hade så jävla ont i huvet så jag sa hej och gick och lade mig. Pappa väckte mig senare för att jag skulle hälsa på min faster som sedan hade kommit.

Drog hem runt fyra, har tagit det lugnt, myst med katterna lite, Östen spydde på min tröskel det äcklet men jaja...... Kollat på Shooter, en förbannat bra film som jag sett förut, så mindes ju allting men kollade den med pappa så det var roligt, men grymt bra!
Ska kolla på ScoobyDoo Camp Scare som jag börjat med men inte pallat att kolla klart på.

I morgon blir det en förbannat lång dag, jag vet inte ens som jag faktiskt orkar.

Tar några klunkar av min CocaCola för att trösta mitt jävla sockersug. Mumma.<3333333 haha lol.




Alla hoppas men ingen gör något.

Jorrå, dagen har varit ganska fin faktiskt fastän vädret har varit dåligt. Kan väl berätta om lektionerna dårå.
Engelska- Gjorde "förklara ordet", eller vad man ska säga.. Man valde en lapp och så om det t.es stod Letter på lappen så skulle man förklara det utan att säga självaste ordet och så ska de andra spelarna försöka lista ut vad det är. Martin, Oscar, Jag, André, Fidde, Jacob och Joel var där i början, sedan kom två tjejjor och joinade oss, Sabs och Amanda :)
SO- Slappade mest, gjorde nåt med en text som vi läste, vi ska nämligen göra olika tester på NOn så det ska vara inom Brott och Straff.
Språk- Slappade, gjorde Land, Stad och Vatten/Hav? eller vad det heter, fast på Spanska då förstårs, jag och Ida var team 5, vi kom 2:a och ledde faktiskt ett tag, ganska ballt elelr hur? :D
Svenska- Hade ett skriftligt prov, det var ganska enkelt, det var inte att man skulle svara på frågor osv. utan det var mer ett nationellt prov fast på ett annat sätt.. Vet inte hur man ska förklara det, men jag skrev en slags insändare om Rykten, blev inte speciellt nöjd, men jaja.
FOOD- inte asgod lunch precis men mysigt ändå. På rasten satt vi i cafét, snackade mest med Patte, Yasmine och Alexis, haha, galet braa. Kollade även klart på filmen Push med Yasmine, braa film tyckte hon,jag också men hade redan sett den 1gång innan, Yas kunde inte fatta hur den kunde sluta på det sättet den gjorde och sa det minst 3 gånger sen att hon inte förstod att den kunde sluta så spännande och att det måste göras en 2a.. haha.
Svenska- Läste i ca 30min, satte sedan i ett grupprum med Oscar, André, Jacob och senare kom Sabs och Amanda (staaalkers, haha nej det var ju inte sant..) och så löste vi korsord :) Softissh. Sedan så slutade vi, så jäkla gott :D

Kom hem, slappat,ätit massa nudlar och wok, även nåt tjocka Östen gillade, spec. morötterna.. haha. Kollat lite på Man on Fire men har redan sett den 1-2gånger så mindes allt.. :( Men nu ska jag sleepa, i morgon är det fotbollsmatch, gööött, fasen nu vinner viiiii :D haha, senare på kvällen drar jag mig mot Ätran och grillar med några mysiga friends! Söndagen blir en slappdag bara helt enkelt, göööööööööött :)

Lateeeer

Den som ska bli gammal med mig måste veta konsekvenserna,
särskilt när mitt utseende börjar att svika mig.


Okej.

Orkar inte berätta om gårdagen i morgon så det får bli nu!

Sabs kom, jag hade ställt fram en megafrukost, tycker faktiskt att det såg ganska festligt ut även om vi inte åt av allt ens, haha. Vi körde iväg till stallet, hämtade Topar och Héla, faast en sak gjorde vi lite fel där.. Sabs hämtade Topar och jag hämtade Héla, men Topar och Héla hade visst bytat hagar så Sabs gick in i Topars och jag i Hélas, inte för att det gjorde nåt men FAIJL. Vi ryktade, sadlade, satte på oss västar och hjälmar och så tränslade vi! Vi stötte på Isabelle Cavallin, hennes mamma städar där, utöver alltså, jag har för mig att hon går på skola men såklart så behöver man ju något utöver det också :) Vi tog en låång och härlig runda runt hensjön och in i skogen, allt var så grönt, tyst och vaackert, vet inte hur många gånger jag sa det till Sabs men många gånger! Mycket tölt, en del trav och skritt, kom tillbaka, sadlade av osv. Sedan åkte vi ner till mormor för att keka där det bjöds på hasselbackspotatis och kyckling och till efterrätt, fruktsallad, glass och grädde det är verkligen mumma. Blev nog mätt faktiskt, något som jag inte varit på längee! Sedan så åkte vi tillbaka igen och gossade med fölen, Tyra och Demantur, och den lilla krabaten Tyra bet mig runt vristen den lilla köttätaren! Fast hon bet inte hårt men ändå, vilken knäppgök!

Åkte hem till mig, slappade och sedan åkte jag och Sabs (hon skjutsade mig på mopdedixxen) till Fegen kekade en glass och åkte vidare hem till henne. Vi slappade, gjorde galna saker och sedan drog vi till träning :) Den var rolig men man var helt slut, 5 km på tisdagen, riding på torsdagen och sedan träning, då är man dööd. Keka nudlar hos sabs och sen duschade jag där och sen kom mamma för hon hade gjort nåt på jobbet.

Så min Torsdag var väääldigt lyckad :)


Friday afternoon.

Hemma, tar det lugnt. ÅH FAN, ska ha den dr foo fighters biljetten. bajsbajsbajs. JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG BARA.

Ahja, igår så kom sabs, drog upp till stallet och red en låång runda, softiichh. men ärligt talat så orkar jag inte berätta. ÅH. jag är bara på så dåligt humör. hejdå

Morgonglada?

Fredag, det är uunderbaaaaaart :D  Dagen blir nog mest slapp, hoppas jag i alla fall, gårdagen var superbra och vi red en låång runda. Allt var så gött och tyst men den får jag berätta om senare!

Skoldagen ser väl ut så här:
Engelska
SO
Språk
Svenska
Mat
Svenska


Ja, den låter jobbigt men det blir säkert braa! Men nu ska jag packa ner det sista och sen drar vi mot Ätran ;) Later!
Så här pigg är jag :

Godmorgon!

Vaknade runt kvart i åtta, klockan ringer nio snacka om jobbigt! Fast somnade innan tio igår så det kan ju vara därför.. ;) Har tvättan ansiktet med "smuts"borttagningsmedel (nåt som jag inte gör varje morgon) eftersom jag hade tid, bränner alla bilder också så jag kan radera dem från datorn laterr! :) Ska gå ner och kolla på TV sedan vid kvart över nio så får jag väl börja fixa frukost till Sabs också för hon lär väl dyka upp runt kvart i tio. Friluftsdag idag ju, ska rida en låång runda och keka, troligtsvis kyckling och hasselbackspotatis med underbar sås, hos mormor, muuma! Men nu ska jag slappa, Latteeeeerr!


SOFTISHH

Dagen har varit allmänt bra faktiskt, har varit pigg och glad i alla fall jag! Började med att leka lekar i ca 1h 30 min, körde även Öppen-Stängd, haha så jäkla rolig när man själv kunde den och vissa andra inte visste hur man gjorde.

Later så var det Bild, spenderades med att söka fakta med Yas, mysigt :) Efter det var det matte, jag och André snackade lite grann, vi gjorde något på datorn som en keynote eller så. Sedan var det maaat, spagetti & köttfärssås, men tyvärr inte lika god som vanligt men åt mycket ändå, muumma. De sista två lektionerna, Engelska och svenska spenderades tyst i en bänk med en engelsk läsförståelse, det gick nog sådär för mig men hoppas det blev någolunda bra. Sedan så började jag läsa Darren Shan (11) som jag lånat idag, JIPPIE och så har jag lånat skolbibliotekets Fatta eld som jag måste läsa klart först.
Kom hem runt fyra, ätit en banana och kollat på The Green Mile och Waiting for Forever, men jag tycker bara att The Green Mile var bra, spolade mest igenom Waiting for Forever. Har fixat inför i morgon och tvättat ansiktet så nu känner jag mig rysligt fräsh! Haha, men ska kolla på en annan film, har inget liv och inget att göra...
Laterr


danceinastormfearless:  &lt;3


LoL som i WoW.

Mornings! Ett tidigt inlägg á Cajsa. Har kekat frukost och borstat tänderna osv. Fast pallade inte sminka mig eftersom det inte hjälper mig att få en bättre hy precis. Ikväll efter middagen väntas en Yas som ska komma och i morgon kommer också bli cuuul. Men nu ska jag se till att jag har med allt jag behöver, Baaaii.

T-shirt: BikBok, Brallor: Gina, Cardigan: present.       Bild 2: LOOOL

OH BABE, I know you got to go but you know I wanna keep your love.

Inte skrivit sedan i Fredags men i helgen så har jag inte haft tid och ork till att skriva något. Men får helt enkelt börja på Lördagen. Jag och några girls från damlaget + herrlaget drog ris och "sågade" ner träd/buskar där den nya fotbollsplanen ska göras någon gång i framtiden. Sedan på kvällen så åkte jag till Ida, vi tog det lugnt, hade det mysigt och skrattade lite sådär ni vet, som tjejer gör. I alla fall så hade jag somnat runt halv tre, vet inte med Ida men ja.. haha. Åt en god Ben&Jerry's och åt supergod kvällsmat och Ida satt samtidigt och klurade ut vilka låtar som spelades på P4(3?) Rock, softishh.

Vaknade av Idas cp-mobil, nä men läskig. Somnade om tror jag men när vi gick upp så satte vi på oss kläder för konfirmation och sminkade oss, åt frukost och sedan så åkte vi till Ullared först och sedan vidare till Gunnarp. Konfirmationen var superfin och så, kyrkan var dock inte fullsatt så det var inte jättemånga som sjöng.. :( hehe. Träffadepå Axe och Robin, två stiliga herrar i skjorta och fluga ;) Fotograferade lite och sedan så följde vi med Sabs hem, där bjöds det på mat och tårta. Sedan så stack jag iväg på match mot Vinberg, vi förlorade, inget förvånandsvärt men så är det ;) Vädret var också kasst och domaren är inte en Elit-Domare precis men ändå, lika glada var vi som när vi gick på planen och gick av, Vinberg var superduktiga! Kom hem och sov :)


Söndagen spenderades var? Minns inget....... hmm. Jaja. Gårdagen (Måndag) så var vi i skolan halva dagen sedan så åkte vi hem till våran mentor Anna, hade det bara trevligt, lekte lekar men man får väl säga goodbye till mina vita converse och säga hej till smutsiga ändå.. hehe, de låg i varmt vatten med tvätt medel sedan så dränktes de i "ta bort" medel i ca 2h och sedan åkte de in i tvättmaskinen.. hehe. Kom hem och allt var helt cp på datorn och så var jag superarg hela kvällen + hungrig, ingen bra kombination.

Idag så har vi sprungit 5 km på idrotten, annars så har inget roligare hänt, fick en damtidning av Swerre, haha, han behövde väl den inte ;) Softishh, haha, kanske kan man få någon bra insperation? Ja, får väl läsa mer i den :) Men nu ska jag packa upp mer och städa lite, mamma är nog hemma med mina konfirmationskort nu, hoppas det blev braaa! :D hihi. KEKAT BENANDJERRY'S å fått hem bilderna,greeeat<3


LATTEEERR

FRIDAY, FRIDAY, THIS IS CANDYDAAAyYY

Idag har inget hänt, inget speciellt vad jag tror, haft det jädrit soft faktiskt :) När jag kom hem har jag kollat på TV och druckit kaffe, så nu ska jag bara ta det lugnt! Ska troligtsvis plocka skräp eller nåt vid den nya fotbollsplanen och sedan ska jag till Ida på kvällen ;) Men ikväll blir det nog någon film och lite godis med pappa och brorsan, sen på söndag är det ju konfirmation!!

CYYA

En vanlig Torsdag...

Ser ut så här ungefär: Matte, Elevensval, SO, Språk, Mat, Läsning, Idrott. Men på läsningen så hade vi ingen lärare utan vi skulle lägga upp dokumentärerna på youtube sedan så fjantade vi oss bara :)

Origenterade på idrotten, var med Amanda och Alida, det gick sådär.. Hade 3 kvar, det var 14, 15, 17. Hittade först 14, sen 15 och sen skulle vi leta upp 17 (det kanske var 15, 14, whatever), gick runt och så kom vi tillbaka till 15........ Gick andra hållet och då hittar vi 18, det var verkligen cpppppppp, höll på att leta efter det förbannade 17 i 20-30 minuter, faijl men ändå, jobbigt. Kl.18 så var det träning och Sabs kom och tränade, hemskt vad duktigt av henne tycker jag. Fasen vad gött det var att träna, loove på det, för övrigt så var det kul att träna, niice och i morgon är det fredag, kan man begära mycket mer? Tänk om jorden skulle gått under idag, då hade vi ju missat the candy day, fyfan säger jag om det var så, faktiskt så vet jag inte om jag tror på det.. Ska troligtsvis sova över hos Ida lör-sön så får väl ta farväl av mina föräldrar på lördagen innan jag åker! Nej, men jag vill inte att jorden ska gå under eller att vi ska dö, livet känns ju en aning wasteeeeee isf!... He-He. Men nu ska jag sleeeeeeeeeepa :)

CYA

Oooookej, WTF???








KUL LIV!


VARBERG

Idag så har man varit på Varberg fästning med klassen och en halvklass från gamma! Trevligt, fast kollade på en teater/pjäs, mannen med läderbollen. För några dagar sedan hade jag fått för mig att den hette mannen med läderpungen eller pungbollen/ballen, ja det var nåt med pung men ack nej jag hade så fel, inte ens balle var det! Pjäsen var bra i sig, helt okej skådespelare och så men det var verkligen inte min genre eller nåt sånt men om man gillar sådant så är det säkert bra, det kan jag inte säga precis men man kan inte gilla allt ;) Keka en fet 150g hamburgare,inte speciellt snabbt men det var gott! Åkte sedan tillbaka till skolan, åt lunch, as hungrig fortfarande och sedan så gick vi till tha swedish&engelska lesson! Det var okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey.

Stannade i underbara Ullared efter skolan, var inne på Guld&Silver sedan en snabb sväng inne på Gekan, bara i början av gekååås och tänkte köpt värmeskydd men sedan kom jag på att jag ska sluta platta håret, i alla fall skita i det så mycket som möjligt! :) Sedan så stötte jag på Ida & hennes mamma, bytte ord och sedan så gick vi skilda håll, somnade i bussen med musiken i öronen, somnade till Superman Tonight, uuuuunnnderrrrbaaaaart. Nu när jag kommit hem så har jag funderat på en kemisk formel för att jag glömde hur den fungerade och sen funderar jag fortfarande på en annan formel, en extra då om det skulle vara 6-värdig järn, nån som vill hjälpa mig? haha.

Har kekat och gjort glosorna och ska snart göra lite på spanskan. Men först ska jag tvätta av mig sminket och packa inför idrotten i morgon, laaatterrr!


17 Maj.

NORGES NATIONALDAG, Grattis till Norge får man väl ändå ta och säga! ;)
Något annat man kan gratulera är att det är min mammas och pappar 25 bröllopsdag så idag åkte de iväg på en liten kärleksresa, haha :) Men jag och min bror klarar oss fineman än så länge, haha!

Skolan har varit sådär, som vanligt, idrotten var ganska rolig men ändå inte, hade quatroboll med en jävla inomhus frisbee, JAG HATAR DEN, PÅ RIKTIGT. Jaja, resten av dagen var ganska slapp, började med NO, kommer låta som en riktig nörd men ibland är det faktiskt kul! De andra lektionerna var slappa eftersom vi hade vikarie alla lektioner då så ja, det hände väl inget speciellt precis ;) hehe. Kom hem, gjorde kaffe till mig och mormor och så gjorde jag skummjölk på spisen, haha ballt, fast gick upp, skrivit på NOn och gör det fortfarande :) Är ganska snart klar tror jag, så då ska jag börja med Spanska, jag vet jag pluggar, Ida säger det 3/24 typ men och, orka ångra sig sen och inte komma någonstans i livet, jag vill göra nästan allt. Men för att göra mycket måste man ha någolunda med pengar, jovisst har vi väl pengar så det räcker till familjen och så men vi verkligen inte s mycket så vi kan resa hej vilt, gå på vilket universitet som helst, köpa allt man vill ha, men jag är supernöjd ändå, hellre att vi är en familj som träffas än att mina föräldrar ska jobba hela tiden. Så en dag ska jag göra en massa men jag måste förtjäna det först såklart, inte vara en bortskämd liten snorunge, nejnej, vill aldrig bli sån!

Men nu ska jag jobba vidare, får fortsätta att berätta allt jag någon gång vill göra i mitt liv! CYA



FRIENDS

Dagen har varit toppen. Övade kl. 13.30 ungefär men det var inte alls kul eftersom vi sjöng ingenting eller jo men inte mycket, stog mest där och såg snygga ut. Och smart som jag är så tyckte jag att vi skulle kunna dra hem till mig och chiiiilla så Jag, Melina, Emilia, Elin och Tilda följde med mig hem, snackade och busade + en helvetes massa skratt! Keka tårta, muffins, bullar och drack läääsk, nyttig söndag!
Har även tagit en del finfina kort! Haha, alla tjejer är så himla goa, ja döööööör, haha. Jag, Melina och Elin åkte till kyrkan för att sjunga på kvällen men Emilia och Tilda drog hemåt ;) Vi sjöng LITE, det var inte speciellt kul menmen ;) Kom hem, åt, duschade och nu ska jag nana, vi hörrs CYA.

Underbara.


SUNDAY

WIHO, vaknade innan nio, det suuger! Ätit tårta till frukost och så har jag kollat igenom mina konfirmationspresenter, uunderbart. :) En heldag i kyrkan idag igen, men i don't mind eftersom jag kommer att kunna hänga med en massa goa människor, var ganska otrevlig igår och sa inte hejdå till typ en enda människa när vi åkte från kyrkan så det ska bli kul att så säga "hejdå", lär ju inte träffa dem fören på ett tag.. eller någonsin :( buhuh.

Har kllat på Practical Magic, dålig film men ahja, ska klä på mig och slänga på mig lite smink och efter maten så ska jag iväg till Broaryd , igen och sjunga en massa, fastän det låter förjävligt! HAHA.  CYA.

Så här kan det gå när man "minglar" runt och lämnar datorn i sitt rum, fast var skulle jag annars lagt den??



LOL

KONFIRMATION

Lördagen var kommen och klockan tjugo i åtta vaknade jag av mig själv, ovanligt men skönt! Tog en go dusch, fixxade till håret en aning fast det blev inte som igår så jag fick ändra frilla helt och hållet men det blev helt okk för mig ändårå!

Åt frukost, slängde på mig smink och vita kläder, sedan så var jag klar. Tramsade med pappa, hittade bl.a en limegrön slips, eller kanske inte LIMEGRÖN men en mjuk limegrön färg var det, skitful men rolig ;) Sedan kvart i tolv så åkte vi mot Burseryd och sedan så var vi väl där runt tolv dårå. Vi lämnade sakerna vi skulle ha med oss i våra pjäser i kyrkan och sedan så sjöng vi, gick igenom kortfrågor och sedan tog vi på kåporna... OJOJ, då blev man jääkligt nervös faktiskt men det blev mycket bättre när de väl börjat gudstjänsten så det var inte så farligt :) Allt gick jättebra, det var roligt och ja, det var faktiskt perfekt! Skulle inte kunna tänka mig att byta ut alla underbara människor jag träffat, har haft underbart kul så lär väl lipa i morgon när vi ska sjunga eftersom man kommer sakna alla, hahahaha!

Efterråt så åkte vi hem till oss/mig, vi åt en massa, hämtade fasen 3 gånger och åt 2 ganska stora tårtbitar men så var jag "typ" hungrig sen/nu i alla fall, bebismaaage har man nu, MYS! Eller inte..!! Ska dra ner, kolla på Eurovision SOng Contest nu faktiskt, umgås med familjen och sedan ska jag sleeeepa. Hoppas ni har haft en fantastisk dag precis som jag har haft :):):):) haha.

CYA
En YEY-bild, eftersom jag är KONFIRMERAD!

FEGENFESTEN

Okej, visst är det supertrevlgt att man hittar på saker och så men nu vill jag sova men hör ju musiken från fegen, dunkandet och ett jäkla trumma eller nåt konstigt. GAH, jag dör......................




FREDAGEN DEN 13. OHNO.

Haha och precis när jag sa det så tappade Eddie sin dator i golvet FAJL. Dgen har varit soft, slutade ju tidigare idag för att jag skulle fixa mig inför konfagenrep och för att vi skulle ta kort! Så var hemma innan ett :):):) haha. Sedan så duschade jag, fixade mig och från halv fyra till halv sex så har vi repat! ;) men nu kom mamma med pizzaa, så måste kila! Vi hörs på Måndag eftersom jag konfirmeras i morgon, sjunger hela dagen på söndag så, jaa ;) haha. Det kanske komer upp lite bilder, vi får väl se, hihi ;)

CYA




HAHAHA




MAN









BOOBS

Vikken dag!

Jarrå, det mesta har varit gött faktiskt! Förutom att jag, Amanda, Bianca och Alida missade bussen hem för att vi hade origentering och joggade mot skolan alldeles för sent, haha.

Annars har det varit soft, Matten var härlig, Elevensval var soft snackade med Evelina, Emil och Alexandra och så gjorde jag spanska glosorna, SOn så satt jag och skrev bara sedan på spanskan så jobbade jag i övningsboken sedan var det maaat <33 Efter det så var det läsning men halva tiden så satt  jag med martin och spelade in meatballs, sist var det idrott. Jäklar vad chill dag :) Men nu ska jag fika, hungrig som satan och så ska jag kolla på Dumpa honom, igen hahaha :) Ska även plugga, orkar inte, menmen. Fick hoppa över träningen idag eftersom jag har lite inför lördag jag inte hinner med i morgon och sedan så plugga spanska eftersom jag ikke kan glosorna, gr8. :(

Men ahja. Vi hörs!

heartachetoscream:  accurate.

SÅ HÄR ÄR LIVET, PÅ RIKTIGT


HAHA, sexxi mama

xxragdollyxx:  raytoroslovehandles:  burningforever:  someone-burn-the-church:  vampireandhispintsized-romeo:  michellesbythesea:  Watch with any music.  I WATCHED IT WITH THE IMPERAL MARCH THINGY IT FUCKING WORKS  LOOOOOOL DESTROYA.  Guys. Planetary (GO!). Guys. Just do it.  Lol, it even works with Death Metal.   This is hilarious to Emilie Autumn Even to Starkid music!

Jobbiga tisdag.

1. Fick klart engsaken MEN (jävla men) så insåg jag när jag kom hem att vi glömt spela in köttbulledelen.
2. ståplatser till FF är slut, om man inte vill köpa för 999:-, HELLYEAH <333 mitt liv bleeeeeeeeeev sååååå jävlar mycket bättre.
3. Vet att det är tidigt men, beslutsångest inför 9an, gymnasieval.
4. hade ingen bajsvän man kunde prata skit med, helvete.

Men (ett bra men), som tur har man så jädrit fina vänner! Var nere en sväng med Ida inne på Gkan och så köpte jag bl.a rakblad, NU SKA DET CUTTAS, skoja, fast det var inte ens kul. hehehehehehehehe.................. dö.
Sen var Evelina så snäll och fäljde med mig och åt, missade det när jag stannade kvar med matteläraren för att jag var tvungen att fatta vad jag gjorde för fel, hehe. Men det var bra att få reda på det. Sedan så har jag bl.a varit en del med finingen Amanda, så jädra go tjej! Och slutet av skoldagen gjorde Martin, helt klart, han är rolig den pajken, så min dag var okkk men JÄVLAR FOO FIGHTERSBILJETTER, VARFÖR MÅSTE ANDRA VILJA HA PLATSERNA???!!! :O:O:O :@@@@@@

Har varit ute och "tränat", sprang ingen runda utan fram och tillbaka på en mellankort, plan grusväg där jag gjorde övningar osv. Sprang lite terräng eller vad man ska säga, i skogen i alla fall ;) Men nu ska jag sticka ner och kolla på NCIS och sen blirr sängen, pallar inte med denna torsdage, BAJSBAJSBAAJS.

Sådärja, fick ut all min ilska, tror jag. he-he. CYA

Please don't eat my banana..

Jag och Martin chiiillar.

ETT JÄKLA KLAGANDE

Fan alltså vad trött man blir på människor som klagar, nyss var det för kallt, nu så är det jobbigt med flugor, all jävla skit. TRÖTT bARA CPTRÖTT PÅ SÅNNA MÄNNISKOR. Ahja, folk får väl lägga sin energi på vilken skit de vill, nu orkar jag inte lägga min på deras skit. Hemsk vad jag klagar på sånna människor, haha, är ju 0 dugg bättre.

I alla fall. Solen har stått högt och vädret har rockat och såklart gör mina vänner det också :) Vi började med Kemi, ingen bra start på dagen men Ida var jäkligt social kan man säga, haha. Hade origentering på idrotten, sooftisshh, jag, sabs, yas, amdanda och alida gick/joggade med varandra, vi hittade 7 st på 1h, ganska bra ändå! Hade sedan matte, jobbade iiinte speciellt mycket, snackade med Yas och André för det mesta men det var såklart supertrevligt. Hade sedan SO, gjorde inget alls, hade bara kul med yas och sån skit, kan inte säga mer än att det var grryyymt :) Mat, muuuumaaa, det var potatis och fiskpudding med smält smör- cpgott- sista lektionen var Svenska, då vi jobbade med våra dokumentärer och så hade allt fuckat sig så jag och martinJ måste spela in ljud igen, såå jävla jobbigt. Fan, jag måste raderat ljudklippen men fan, vaför skulle jag? ÅHHH, JAG BLIR SÅ TRÖTT :@

Hade i alla fall en trevlig bussresa hem med några roliga girls&boys och när jag kom hem så somnade jag brevid lille Östen, mys. Later så drog vi till mormor och åt kvällsmat, kykling och ris, mums! Nu känner man sig tjock och härlig :)) Ska göra mig i ornding för att sleepa och så ska jag plocka lite i rummet, packa och kolla på NCIS hade jag tänkt.

Vi hörrss!
Clothes today: Linne-BikBok Korta bralls- Ärvda&avklippta


Do ya want to live in my closet??


Me Today

En trött måndag men ett toppen väder, önskar bara att vi slutat kl. 14 isället för kl.15 , det var ju så jäkla bra väder så man ville ju bara ligga ute och sola.

Skolan började med lite läsning, läser ju Hungerspelen (grym bok!) och sedan var det språk. Det gick finemang, jävlar vad jag äger, haha, nej men jag har blivit bättre och det är bra :) Sedan gick jag och den konfirmerade Amanda (Grattis fina du!) till Musiken, det var soft som vanligt! Mat efter det, uäk kräämig korvgryta, hungrig som satan också :( Hade NO efter det och gjorde experiment, sedan Engelska och det var softiishh också och det sista var SO. Ska skriva om en valfri kontinent och jag valde Afrika, haha antagligen den enda som gjorde det men Afrika låter spännande! ;)

Chillade med några fina vänner i väntan på bussen och later så satt jag i bussen brevid Sabs, vi snackade allmänt och med det goa folket runt omkring. Drog senare till farmors mysiga place och fikade,3 mackor, 2 bullar och 2 dumlegodisar, mmmmmmummma säger jag bara! Sedan så drog vi hem, har städat, vilat, kanske sovit (vet ej), provat klänningen och skorna till och så har jag ätit.

Så nu ska jag packa inför idrotten i morgon, ska nämligen ha origentering vilket inte är min favoritsport men det är ett måste så jag hoppas veeerkligen att det blir bra väder och en stor sol :) Vi hörs later!

Outfit: Linne- BikBok, Brallor-Mammas gamla


Fredag, Lördag, Söndag

Här kommer min helg i stora drag:

På fredagen kom Sabs på mopedixen, vi åkte sedan till Hensjön och tog ett dopp. Kallt som satan och grus i brallan, inte mysigt men ändå, fint väder ju! Haha, sedan åkte vi hem igen, snackade, åt och hade trevligt :)

På Lördagen var jag på sista konfirmationsläsningen, den varade mellan 9-12, repade i  kyrkan, gick i genom kortfrågor och tränade på den korta teatern, samt provade kåpor. Sedan frog vi hemåt, åt och stack till Ätran där det var fotbollsläger! När jag kom dit så var det workshop (96&97 var ihop). Sedan var det träning och efter det drog vi ner och badade i sjön, kuuul :) Hade 5-kamp, åt hamburgare och på kvällen hade vi det mysigt, snackade och skrattade! Somnade väl runt två eller såååå, hade så jäkla svårt för att somna bara.. :(

Idag på morgonen kommer Fanny och Sabs och väcker våran stuga, KUL. Haha, stackars ungar, det var nämligen så att man hade yngre barn i stugan man skulle "ta hand om" eller vad man ska säga ;) Hade 1 träning keka, städade stugan och sådant också! Var hemma runt två, har kollat på Bring it On: Fight to the Finish och så har jag sovit i ca 1h. Har ju ockå plockat upp och på rummet, dushat och fikat glaaaass <3 och chattat med söta Fannyt den knäppisen ;) haha.

Men nu ska jag sova, skola i morgon! He, he. Vi hörrs!

Hensjön, random Yas, Sabs mopedixx och en till random.





Fet förlust

Har haft en förbannat upp och ner dag. Den började sådär, matte provet gick svinakasst, stått i cafét och det var roligt, pluggat lite på spanskan och det gick väl bra, höll på att spy och svimma på fotbollsmatchen - inte bra alltså- och så åkte vi dit på en stor förlust  idag fastän vi gjorde 1 mål innan 10 min av  1 halvlek!

Har ju mått dåligt sen i Tisdags ungefär, så fyfan för att vara tonåring. Men nu måste jag nana, candyday i morgon och så ska jag vila till Lördagen då jag ska på den sista konfirmationträffen innan självaste konfirmationsdagen! Och på Söndag är det bara lugnt, önskade bara att jag skulle kunna vara med på lägret, åtminstonde på söndagen :) Det ska bli gott med lite ledighet faktiskt, för nästa vecka känns så stressig! Haha

CYA!


NO (.1) LIFE

ALLMÄNT...
Namn: Cajsa
Piercingar: Earsss
Tatueringar: yep, på min rompa (inte sant..)
Längd: 2.98, nä men 154 cm
Skostorlek: 34-35
Hårfärg: Swart
Är du kär i någon: neepp
Önskar du att du bodde någon annanstans: njeeee
Tänker du på självmord: nepp
Tycker andra att du är attraktiv: OHJA, OLALLALA. haha, hur ska jag veta ;o
Vad är du rädd för: mörker inomhus, hår, fötter, ormar, folks händer när de tar en på axeln eller roooooompan (jaag vet, jag e tönt)

Gillar du att tvätta: hhaa, jaaarrå

 

SENASTE...
Film du hyrde: öööööö, aldrig hyrt en film ithink :$
Film du köpte: hmmm, veeenne.
Låten du lyssnade på: minns ej..
Låten du hade på hjärnan: In Loving Memory- Alter Bridge
Låten du laddade ner: nåt med Foo's
Personen du ringde: Sabs
TV program du tittade på: NCIS
Personen du tänkte på: Å det ska man minnas? ;o


FAVORIT...
Mat: MAT ÄR MAT- MAT ÄR GOTT
Låt: vetej,
Sport: foooootboll
Dryck: hmmmmmm. mjölk? haha
Kläder: jag vetej. ahahaa, kläder som kläder, vill ju ej gå naken..! Köper nt heller nåt jag tycker är fult!
Film: bra fråga!
Bil: RangeRover, Mercedes-Benz SLS AMG (2 första, för de är supersnygga!), Volkswagen Passat Variant Kombi årsmodell 2011 (sån vi har), jädra skön att sitta i faktiskt och så den sista, en Audi Q7 V12 TDI quattro, tror jag den heter... haha. men en sån är jädrit go å sitta i också :D


ANTAL...
Gånger du varit kär: 1, 2 vetej riktigt!
Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång, när morfar dog
Hjärtan brustit på grund av dig: ingen aning, frågar inte!

Gånger ditt namn varit med i tidningen: Bra  fråga! ahah, nää men runt 10-12 ungefär
Ärr du har på kroppen: ben, armar, rygg, men de kommer nog försvinna när jag solar mer.


SENASTE...
Bok du läste:Vargbröder, hihi
Personen du fick mail av: fejjan
Personen du fick brev av: Broaryds församling!

Personen du fick sms av: sabs
Gången hela din familj åt middag tillsammans: ikväll


ÖVRIGT...

Gillar du att slåss: ja, såklart.

Vad ska du göra ikväll: sova
Är du seriös: NEJ, JO, skooojjaaah
Vad är du allergisk mot: inget? Ida kanske.
Var har du ont: maaaaaaaaaaaaagggen
Favoritserie: prison breaaakk

 




ÖVRIGT ÄNNU MER...
Hur ser din drömkille ut om det bara gäller utseendet:
asmmycket var i ansiktet, 480 kg, rakad med hot dogs(nacken), 2 cm snopp, manboobs gärna större än mig :) typ 387C
Har du fått nån kyss den närmaste veckan: neepp
Är dina förälrar gifta eller skilda: giftaaaaaa
Vad sover du i: naken utan täcke såklart, gärna med klackskor och knästrumpor, ibland fastbunden i sängen också!

Kanske inte jättttteelika men ändå, lite lika?





HajHajHaj, SharkSharkShark.

Har borstat tänderna, plockat fram kläder till i morgon, tror att jag är klar för att nana nu faktiskt. Är så jädra trött just nu och i morgon är det ju som sagt fotbollsmatch :) Kollade på ett avsnitt på NCIS med pappa och brorsan innan också så my life is complete!

Ha en bra kväll!

Fräscha mig.



Café

Jarrå, dagen har varit riktigt bra faktiskt! Stog i cafét hela dagen förutom 1 lektion, Yas stog jag med (som jag även ska stå med i morgon)! Vi började med att köpa det som behövdes, jisses vad lång tid det tog asså. Lyckat att vara två som har beslutsångest och köpa det pålägg man vill ha för vad vill man ha? ... eeeeeeehm.

Det var bara en rush och den var på morgonen, sedan var det lugnt resten av dagen. Matteprovet känndes bra faktiskt, lätt var det så hoppas B-delen blir lika lätt i morgon :) Missar Idrotten i morgon, det suger skitmycket för troligtsvis blir det fotboll utomhus, så då missar jag och yas den älskade fotbollen så jag hoppas på att det ösregnar på dagen för på kvällen ska jag/vi/Ätrans Damlag spela match mot Våxtorps BOIS på hemmaplan och matchstarten är kl. 19:00 så då får det gärna vara fint väder!

När man steg av busses så gick jag och brorsan direkt till frissan, klippte bara det slitna och en halv cm på luggen. Så nu sitter jag här hemma med ansiktsmask och ska börja plugga! Vi hörrs.

Bästa reklamen?




NYA HEADERN- TUMME UPP ELLER NER?-


Kusiner, magont

Hemma från kusinerna nu, har hunnit borsta tänderna och besök på toaletten 2 gånger.. Jättegod mat fick vi i alla fall, paj och inte vilken paj som helst utan 2 himmelskt goda! Fast smakade inte på den ena eftersom jag redan var mätt efter att ha tagit en stor portion. Spelat tv-spel, haha jisses vad sjukt, man blev så jäkla rädd när nån ko och sköt en i ryggen så man skrek, haha. Roligt att spela tv-spel........ Snackade lite allmänt och sådant, fick jordgubbstårta och någon nöttårta men åt bara av jordgubbstårtan, mummmaa :)

Är det någon som vill byta inre organer med mig? Fyfasen vad magont jag haft på kvällarna i förrgår och idag, i förrgår så höll jag på att spy samtidigt som jag bajsa, svinäckligt, det blev inte precis bättre av att bajsa medan man mådde illa eller så... Jäkla äckligt, men ikväll har jag tagit en panodil och om jag vaknar i natt så får jag väl stoppa i mig en Ipren! Men nu ska jag nana så jag mår bra i morgon.. staaaaaackars mig, buhuhuhuuhuhu, ahhahhahaha!

CYA


Kalla måndag, fyfasen, Tisdag sol yeppyepp

Måndag, vaknar så är det frost ute... Jisses. Det hände inte speciellt mycket igår tror jag, minns inte det i så fall!
Idag så har solen varit här lite grann, det är ändå kallt men lite sol skadar absolut inte! Labbade med André på morgonen och spelade badminton med Sabs på idrotten :) Yas och Martin A höll i uppvärmningen, svansleken och spökboll, jisses vad längesen det var man körde dem lekarna :) hihi, kul var det i alla fall!!

Hade sedan lite matte, tränade inför provet vi ska ha i morgon, fast vi ska stå i cafét, jag och Yas men vi kanske ska komma ändå på provet? Vem vet, haha. Skulle sedan haft SO, men den fick vi skippa för att vi var tvugna att äta tidigare för att alla 8:or skulle lyssna på en kille/man som ska spela en pjäs för oss. Såå, vi keka och sen slappade vi bara till det var dax att gå till bygdegården! Det var väl mysigt att lyssna på han, hehe, jaaa inget speciellt precis.
Slutade med Svenska där vi skrev på våra Eng-uppsatser, lyssnade på musik, skrattade med Yas och bara hade det soft.

Kom hem för ett tag sedan nu ju, har kollat på Drag Me to Hell, inte så speciellt bra. Kekat nybakade bullar med mjölk och så har jag plockat lite på mitt rum ;) Och om ca 5 minuter så drar vi till kusinerna och firar min faster så grattis till henne :)

CYA



MATCHMATCHMATCH!

Mötte DFK Hasko och fyfan vad glad jag är nu, fö vi vann, vi vann, JA VI VANN. 4-0, fyfasen och gissa vad fasen jag gjorde? ETT MÅL, ja ni hörde, ett måååååål!!!!!!!!!!! hahaha, ett turmål men ändå, ETT MÅL. ahaha. Faktisk så var det ganska snyggt, tunnel på målvakten, haha skryter gör jag också nu, haha!

Men innan det så gick jag faktisk upp kl. 10, faaast jag hade satt igång väckarklockan! Skalade exakt 14 potatisar, tittade sedan klart på Bandslam, iinte speciellt bra.. he-he. Sovit lite efter maten och sen så stack jag iväg till matchen/samligen! Men nu ska jag kolla lite på en annan film, haha, och sen ska jag nana! så vi hörrss, CYA

Kolla båda, så fattar ni lättare. Detta var nog det roligaste i filmen såååå.. ja.



RSS 2.0