FF

Kan inte solen komma nu, så det blir varmt och fint!
Matte- Jobbade på som satan! Haha, nääe. Men det gick bra och var kuligt. Yas var med oss eftersom vi är på samma och så hjälpte Jacob oss lite ;)
Elevensval- Jobbade på olika saker i Rosenbad för att grupperna ej är klara ännu!
SO- softade och skrev på häftet med yas och sabs.
Språk- var med i sk "cp-gruppen" och gick igenom provet ;) Jag, Ida, Rickard och Dejjan, haha, mysitt!
Sen var det mat, inte gott alls :(:(:(
Läsning- Åhhh, boken e så spännande :)
Idrott- började med att spela Innebandy 2&2, kom med Oscar igen, haha. Knääppt. Ahja, det gick bra ;) Spelade sedan match. Jag, Ida, Sabina, Amanda, Jacob, Oscar, André (målis) och Anders (läraren) var i samma lag. Vi var oslagbart bäst. Haha. OCH JAG GJORDE ETT MÅL, HELT CPOTROLIGT. hahahahahahahahahahahahahahah. Men det var faktiskt ganska kul denna gången och var inte heller speciellt många så det var gött.

jag, yas och dejjan missade bussen så medans vi väntade hängde vi i cafét med André och Elias.Haha det var kuligt. Spelade pingis och snackade, tiden gick snabbt så det var gött. Skulle ridit idag men det är ju så uselt väder + kom hem en timme senare. Har pluggat på spanska-provet och kollat på The O.C samtidigt så, jaha, hoppas det går bra i morgon då!

cya.

onsdagggg

Dagen har varit grymt skön! Det var 13 st i klassen, jädra lugnt och skönt. Visst, ibland är det kul att alla är där tycker jag men ibland önskar man att en atombomb föll ner.

 

Det har hänt massa kul idag! NOn och Livskunskapen var wieerd. Skulle böja mig ner för att ta upp en penna (satt på stolen och lutade mig neråt) med röven mot ida, och på nått vis så kommer hon på att hon kan dra i mina byxor (där skärpet sitter) och drar upp mig, fatta obehagligt att bli uppdragen med röven först och ansiktet neråt, haha (det lät skuumt). Sen nyper hon mig hårt, fast kände inte nypet eftersom jag flög upp ur stolen med höftbenet rakt upp i bordet! AJ säger jag, fysatan hahahaha. Sjuk start på dan. Men väldigt rolig!

Bilden gick cp-trögt. Har kollat på dokumentären, igen så jag fixade mina och yasmines stödord. Jättenotkul. Men gick och snacka med Joel, Sabs och Yas in till the cafeteria, haha. Joel är så jädra go. Hade sedan matte, satt med André och yas, Fidde stod i cafét, men vi hade kul själva. Dock var jag vääldigt hungrig och inte på så bra humör..

 

mat, mat, mat, muuumma. 2 portioner, 2 glas mjölk och mysigt snack med ett härligt tjejgäng! Var sedan redo för Svenska/Engelska lektionen. Hade bara svenska i 2h, lyssnade på redovisningar och skrev stödord. En aning jobbigt att hänga med ibland men det gick bra ändå. Satt bredvid idaaa så ingen risk för att det skulle vara tråkigt, haha. Hon var väldigt stöttande när jag redovisade (och ”min” grupp)! Det gick bra att redovisa, fast det kändes som om att jag hade alldeles för mycket information.. ;s

 

När vi kom hem så hade vi fått en liten kalv, vit och söt! Antagligen får vi en till i natt, ååååååh så mysit :) Har pluggat (skrivit stödord) till fredagen inför svenskan, svårt att veta vad man skulle använda, fick max ha 10 st ord per ämne. Sen kom mamma upp med mina nya solglasögon! Yeeaaahh! Love it. Kollat på The O.C, ätit och kollat på NCIS.

 

Imorgon så ska jag rida, antagligen rider jag också med sabs på fredag. Ska även plugga inför spanska-provet i morgon!

 

/Cajsa


Tung dag.

Började dagen med NO, satan vad drygt det var! Började med Fysik och Kemi, som vi hade i sjuan. Hatar teori och att bara läsa och skriva, vill bara experimentera, haha.

Hade sedan Idrott, det var kul. Spelade först fotboll då när man skulle hålla handen med någon annan, kom med Oscar så det var inte speciellt tråkigt. Ibland kan man komma med världens drygaste och egoistiska person som finns och det är fett jobbigt! Sedan var det några övningar för rygg osv. lite krångligt men kul. Sen var det boxning, var med Oscar då också. Haha, det var roligt, han är så jädra go ibland ;)

Matte efter det och det var också drygt, började bli hungrig också.. Sen hade vi SO, gjorde inte speciellt mycket. Snackade med Yas och Sabs! Mysit, fast sabs skulle in till stan så hon stack tidigare, men hade kul med yas, tittade på roliga djur etc :) Hade sedan äntligen mat, var då vrålhungrig! Hatar att vara hungrig, det suger.

Hade 1h lunchrast, hängde med Amanda, Yas och några boys in the cafeteria! Det var gött  :) Fast fick asont i magen så la mig ner i soffan bredvid Yas och Joel som jobbade på sin sve-keynote.

Sen var det sista lektionen, otroligt gött. Satt och skrev stödord i 40 min då när 2 grupper visade sina Keynote-grejjs! Soooft. Sen var det bussen bara, uschhhhhhhhhhhh, knökamycket med människor! Var på dåligt humör + tjejer i 7an satt och skrek ”Benjamin” medans 2 jobbiga killar satt 2 säte framför oss och skrek till dem ”VEM ÄR BENJAMIN” hela vägen hem. PALLA, men yas var nog på sämre humör än vad jag var. Fast Emil gjorde mig på bättre humör, den första killen som inte retas när man är riktigt irriterad! Önskar att det fanns fler sånna killar, antagligen finns de någonstans men tydligen inte runtomkring var jag bor.. jaja, vissa killar kan äta bajs.

Men nu har jag kollat på OC, skrivit stödorden lite bättre så nu är det bedtime! Godnatt!

Hata måndag

Eeeen lång dag fast vädret har varit toppen och mitt humör har gått på adrenalin, eller jag har i alla fall inte varit "pigg" men mycket hyper och skrattig idag. Ett roligt plus är att yas har komit tillbaka, vi delar en väldigt konstig cp-barnsligtbajsig humor, så ja, det har varit kul. Började med läsning men hade inte en bok så jag och yas gjorde sällskap med varandra och lånade böcker, lånade Fatta Eld (fort. på Hungerspelen) för Hungerspelen slutade väldigt spännande och gulligt, sedan var det språk, det gick sådär, haha.
Sen hade vi musik, det gick också sådär. Är inte speciellt musikalisk av mig, kan inte ens spela piano längre :( buhuhuhuh. Och "Alle" är så äckligt grym på elgitarr, gitarr och helt cp-bra. Jag venne varför jag tycker det men jag dör. Hade sedan mat, makaroner och falukorv, muuumma! :):):):) Hade helklass i NO/ENG så vi fick göra det vi behövde inom Eng/Sve eftersom vi ej påbörjat något inom NOn. Ganska gött, fick dock inte speciellt mycket gjort för hittade inte vad jag skulle skriva om, men det löste sig tillslut.

Sista lektionen var grymt skön, skulle haft SO men Bengt var inte där just då, han skulle iväg nånstans så vi fick gå ut och gå med Andreas (vikarien). Det var grymt skönt väder, vi gick 2an/1an eller nåt tror jag :) Jag hade superkul kan jag ju säga, haha. När vi kom tillbaka så slutade vi, det var gött. Så jag, Yas, Bianc, Alexis, Dejon (tror jag?) och sen kom André och snackade också. Haha, fett mysit, eller jag och yas hade nog kul eftersom vi skratta hela tin. Åkte sedan med bussen till Fegen, Yas satt brevid mig (till ätran dårå) och så snackade om knäppa saker, tex "tänk ögonen nästan skulle ploppa ut på nån när personen skrattade, hahah, fy vad knäppt och kul det skulle se ut", etc! haha. Sjuka grejjs helt enkelt.

Skulle ridit, men hade Svenskan att göra stödord till och träna, sedan redigerade jag på Engelskasaken, martinJ är på semester sååå, jag får göra det sista själv. Men det går så bra så ;) Så nu är klockan lite väl mycket för att ge sig ut på en rundtur! Men ska se imorgon,vi får väl se, vi får väl se :)

Trött, sleten, osminkad men så otroligt het i mina glasses!
Cajsa

Vem vill inte ha en magisk enhörning som kan flyga..

.. och ha en pojkvän som är en modig prins som räddar dig? Hallå, vem vill inte vara Barbie? I love Barbie, den perfekta tjejjan, smart, modig, snäll, vän med alla, alltid vacker.
Barbie kan:
Sjunga
Dansa
Måla
Rida
Säger vad hon tycker. Barbie e så baaallll!!!!!!!

Haha. Jag bloggar om nåt "normalt" imorgon! Natiii! å, en fin bild på mig som kvällsfin å sleten!

En man vill alltid ha den kvinna han ej kan få..

så jag antar att ingen får Ida dårå, eftersom hon är träd. Alltså riktigt straightstraight, inget alls! haha :) Det kom jag på när jag tvättade ansiktet, jag tänker nog mest när jag är inne i badrummet och borstar tänderna på kvällen och fixxar fejjan.

Dagen blev inte som jag tänkt, det blir det aldrig. Spelade fotboll några minuter sen fick jag jätteont i magen så jag tog ut 2 handdukar, 1 filt, mobilen och hörlurar och en bok sen la jag mig ute i det fina vädret. Läste bara en kort stund innan jag nästan somnade men såklart var det några kiseungar som skulle vara runt mig hela tin och knäppa sig, men tillslut somnade jag med det fina bandet Biffy Clyro :) Sov minst en halvtimma ute sen så vaknade jag av att det var askallt så ställde mig upp men var så yr så stapplade in till mammas och pappas säng och somnade om i 2h eller nåt. Mamma väckte mig sen och så hade jag jätteont i magen igen :( Fikade, mummmma! Och sen så strök jag kläder medans jag tittade lite på Robin Hood.

Sen lagade jag tacos, mamma och pappa stack på nån liten grej i Fegen medans jag och brorsan har ätit, kollat på är du smartare  än en femteklassare och wimbledon ! Så nu ska jag lägga mig för imorgon ska jag till kyrkan.



Natti

jädra kul

har ju ej lagt upp lite ego på sistonde såå, here we goooooooo!





Biffy Clyro

After da lunch ska jag gå en fin runda hade jag tänkt, kanske cykla? Jag älskar att cykla, det går snabbt och det är sjukt kul! Ska nog cykla (om det går) till stallet och bara mysa med Topar gubben, ska se om man kan binda (haha, binda som i binda i trosan. Varför döper man det till binda och sen en annan sak till binda också? kanske människan hade dåligt fantasi eller dåligt ordförråd?.. hmm, det kan man grunna på) honom ute så får man lite sol också, fettnice :)



Idag tror jag att jag hoppar över ridningen, red igår och känner inte riktigt för att hoppa upp på hästryggen idag, min kropp känns så död. Men nu har jag ätit, ska nog ut och lira lite fotboll med brorsan först :) Seeyaa.

Fridag.

Idag har skolan varit dryyg men rolig! Började med Engelska, jobbade med martnJ och det gickk mycket finnt!
Hade sedan SO så jobbade med joel och andré eftersom sabs ej var där och vi vart på samma uppgift.. ;p Mycket fint, joel har iaf glansit hår! haha.

Sen var det rast så sprang ner te gkan och köpte lite stuffs och kollade snabbt inne på Sko-Boo om de hade några vita eller svarta skor jag skulle kunna ha till konfan men hitta ej nåt :(
Sen var det svenska, gick igenom grejjen med jacob och eddie sen läste jag i hungerspelen. Den e inte så bra. asjobbigt!
Och sen äntligen maaat! haha. Inte jättegod men fick en våffla :D
Nästa lektion var också svenska men jobbade själv på engelskan ;) så det gick bra.
Och innan vi slutade "kallade" mattanterna på oss och så fick våran klass varsin våffla till, MUMMAAAA :D haha. Delade på Evelinas halva med Jacob och sen så fick jag Sandras våffla också! Men MartinJ och Jacob fick ta varsitt bett för jag var så sjukt mätt!



Efter skolan gick jag, sabs och brorsan till auktionen! letade upp pappi och fick pengar till korv och läsk! Brorsan köpte också en bulle sen ;) Vi satte oss och åt i pappas hall där det var en aning lugnare än på de andra ställerna. Sedan kom Sabs och brorsan på en asjobbig sång (gjorde om meningen rättare sagt) så sjöng de på den skitlänge! "Äta Cajsas bajs är kul, kul, kul och jätte, jätteäckligt" asså whhhhhhhhaaaaaaaaaat? Haha, har äntligen lärt mig göra som Dejjan :):):):):):) Like.



Kom sedan hem nån gång som tur var, har plockat undan på mitt rum, kollat klart på Gnomeo&Juliet (sööötfilm!) och kollat på Never let me go, så himla konstig men ändå, en mycket vacker film!
Imorgon blir det att sova och på söndag ska konfagruppen hålla i en familjemässa och efter det ska jag troligtsvis rida med juliaP! ska bli kul, har ju inte umgåtts med henne på ett tag nu så det blir säkert trevligt om inte Topar krånglar (som han alltid gör -.-) Men nu ska jag göra nåt vettigt! haha. Ha en bra helg. Byye.



Torsdag (yeeesterday)

jag har varit jätteduktig (not) på att blogga denna veckan, men palla? Igår hände ej så mycket,

Matten- jobbade riktigt dåligt haha.
Elevensval- ute och gick. jädra skönt men yas var på semester och jacob var och gjorde nåt mattegrej så lite keligt men gött att rensa huvet!
So- minnssss ej vad som hände. tittade på film tror jag och så åt vi godis ur martiins racerbilarpåse. jag och ida, busiit.
Spååeek- jag och ida sjöng "I got a pocket full of sunshine" asmycke. haha världen finaste låt! Och så skulle jag stå på stolar i ett grupprum men failade lite och ramlade hahahaha pladask på mage. mycket fint golv har vi i skolan!
Mat- meatballs, mumma!
Sweeedishh- valde till nästa elevensval!
idrott- var 3 girls, haha. Alexis höll i uppvärmningen och då var det quatroboll och flytta en tjockmatta(då när man slänger sig) sen var det styrketräning! Kom med patte, haha mycket kul hade vi!

När jag kom hem så red jag, det gick sådär. hahahahahahahahahaha. men tölten var så jävla bra!

måndah, tisdah, onsdah.

måndagen- ehmmmm, whaaaaatthefuuck. jag minns ej den :( jag tror att jag gjorde något i alla fall!.. skolan var sisådär.

igår- var hos tandläkaren i smålandstenar! gick ganska bra, ska plasta några tänder och så ska jag ta bort lite tandsten (tror jag) nästa gång jag ska dit! Pluggade på NOn också.

Idag- skolan, var helt okej. NO-provet gick ej så bra, var där i ca 1h 10min sen så var jag klar, hoppas jag..! Spelade lite skitgubbe med sabs i slowmotion. Har kollat på NCIS med pappa och brorsan ikväll också :)

Jag har kollat på dessa filmer som jag ej berättat om:
Prince of Persia: The Sands of Time- Bra film, en av de "sorters" filmer I liike.
First Daughter - Typisk tonårs-/kärleksfilm? Broken hearts, het kille, söt tjej och ett lyckligt slut.
Scott Pilgrim vs The World- Ganska bra, lite rolig och knäpp men den var mysi.
The new daughter- Helt sjuk, jädra knäpp film och "äckligt" slut på filmen, inte spyäckligt men äcklig känsla bara.


/Cajsa

Jag ska.

Jag ska blogga, jag ska bara orka, jag ska bara hinna, jag ska, jag vet. Jag ska göra det en annan dag. GODNATT.

1. Slickade på tuggummipaketet, gick ej så bra :(
2. OHNO, jag blev ledsen och ej glad.
3. Slickade på den gamla 5-min kolan som jag värmt i micron. Hmm, smaka smaskens!
4. Yumm, yumm, yumm delicious (som de säger på Dora Utforskaren). Njuter så jag nästan lipar.



söööt ida:

medans jag pluggar kan ni lyssna på denna. -MUMS, MUMS!-


Lördag, söndag, sabina

Får väl börja med igår. Steg upp vid klockan åtta, åt frukost slängde på mig lite smink, packade ner några viktiga böker också, sen så bar det av till Burseryd. Det var kuligt och mysit! ;) Sen när jagkom hem så kom också sabs hit. Vi red Héla, haha helt sjukt. vi tog mopederna dit och med eu:n så slirade man asmycket i slask och på snön så väldte kanske 8-10 gånger, ahahahahhahahaha. Sen när vi red så åkte en brevid med den lilla mopedixen men sen blev det asmycket snö så fick gå med den ;o hahaha, så idag vaknade vi med asmycket träningsverk eftersom den ibland fastnade i snön och så fick man lyfta den och verkligen trycka på den så att hjulet skulle "åka" på snn och inte i snön. sinnessjukt jobbigt! När vi kom hem vid kvart i sju så badade vi i badkaret med massa kul skum och ansiktsmasker i ansiktet och hårinpackning i håret. Spelade också kort och snackade, så vi var ganska trötta vid tolv-ett tiden så vi somnade direkt. eller jag gjorde det i alla fall ;s hahahaha.

Idag så har vi färgat mitt hår, blev sådärnöjd men det syns i solen/ljuset i alla fall :) Har spelar lite kort men innan lunchen åkte sabs hem. Så nu ska jag se vad jag kan göra på no-provet eftersom jag ej har nån biologibok hemma... och sen ska jag göra matten antar jag! ;)

/Cajsa

Friiidayy!

Äntligeen! FREDAG, så jäkla skönt-love-. Men imorgon är det konfagrej :( orkar inte. vill ligga hemma och sova eller nåt, varför måste det vara på söndagar? är asförkyld också, gr8. älskar att vara förkyld eller, nej jag tar tillbaka det!

Skoldagen har varit dryg, men ganska bra. För engelskan var slapp, redigerade filmen med martin! So:n var också skön, kollade på vi blåser sverige och ett avsnitt från Ursäkta röran i slutet av lektionen. Innan det så snackade vi bara, haha :) På rasterna har vi spelat kort, kuuligt haha. Spanska, njaaa. Skrev brevet, så hoppas det blir bra! Och sist var det svenska, fast tur att man har mat där emellan! Arlas kycklingsoppa, njaa inte så gott menmen. Blev klar med min del av fula ord och ungdomsspråk/invandrarspråk! ;)


Nu när jag kom hem har jag bara softat. Har fikat, tränat på hjärtats delar osv. Nu ska jag se vad jag kan göra på matten tror jag. Och senare, lite OC om jag orkar! haha.

hejsvejs

school

dagen har varit skön, vädret har varit bättre mitt rum är -tvärtomspråk-bäst. Sitter i mitt stökiga rum som är dammigt, kläder slängda i den dumma soffan, nytvättade kläder som väntar på att komma in i garderoben, lådor på soffbordet, onödiga saker på nattduksbordet och en handduk som hänger över tv:n. ääckligt, snart så föds det väl kackerlackor i nått skabbigt hörn.

Skolan var helt okej! Började med matte, det ar ganska kul, tur att andré är så mysig at jobba me för fidde e bortrest. Sen var det cirkelträning men kunde ej vara med :(:(:(:( så tog tiden ist, tråkigt, jag vill vara frisk! Hade sedan SO med en vikarie, Bengt var sjuk :( Så vi jobbade i ett häfte om Japan, askul faktiskt :D Och precis innan maten då när man vill äta så var det spanska, haha. Det var trevligt, Barbro våran lärare är så söt ibland! Haha.

Åååh, äntligen mat! Det var chilli con carne, inte min favvorätt men hade 0 smak då så det spelade inte så stor roll, fast alienkossorna på mjölkapparaten gör dagen så grymt kul i matsalen. haha, så sööta! Sen var det läsning och efter det var det idrott men var ute och gick med Alexis, Dejon och Evelina! Pratade om allt, vi kom i alla fall fram till att dejon hade störst boobieeesss. haha, finnt!

Vissa blev lite suddiga, men så ärdet!


När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, kollade på Kick-Ass, sjuk film haha. lääskigt. Sen somnade jag nog med en bög på magen! awww. Och sen så dukaed jag och sedan var maten klar. Har också duschat och tittat på NCIS så nu blir det sängen, är dööödstrött.. haha



Godnatttt.

NHL

Innan vi kom hem så klippte jag och min bror oss. fyfasen vad jag ångrar att jag klippte lugg, korvkorvkorv.
Men när jag kom hem så göttade jag mig under täcket tills jag fikade och sen så tror jag jag somna, minns inte. Gjorde dendära kolan, fast et blev sockerklumpar i den, men jag känner ingen särskild smak mer än att det var sött. bluäääckkkk. Åt mat, antar att det var gott, hade tagit nässpray så det gick hyfsat att äta utan att kvävas av sin egna mat!
-Måste också bara berätta att Dejon är fett rolig. Sådärja, nu fick jag det sagt. HAHAH, han e kul han.-
Efter maten skulle jag tvätta av det förbaskade sminket men så spela brodern NHL 11 eller 10, whhatever. Kunde inte låta bli att vara med en hel match! Damn jag äger, fast han sa att han ej gjorde sitt bästa men det tror jag han gjorde. Han kan bara inte säga att jag är bättre än han, haha. Ledde över honom i ca 1,5 period, FettStooolt! Egentligen vann jag, han påstår att ha vunnit med 5-3.. men daah, ofta det någonsin skulle hända. Ni ska bara se hur jag äger och äger ännu mer på Fifa 11. hahah, jag är bääst. Efter den matchen var min hals ganska död.. Jag var NHL laget New Jersey Devils när lillen var HV71.

Sen sprang vi ner för att kollapå NCIS, detta avsnittet var inte så bra men drack varm mjölk med några halstabletter så hoppas halsen blir bättre, asjobbigt med hosta. Så nu ska jag sova och bli friskare även om jag ej får vara med på idrotten imorgon! :(

Bild på New Jersey Devils i sina bortadräkter.

Bild tagen av: Rubysswoon Amanda

/Cajsa


DAMDAMD

Det rycker knäppt i mitt lår medan jag hostar så att hjärtat nästan kommer upp, då och då så klöks jag och blir rädd att jag ska spy på datorn. För tänk om jag gör det och så frågar de vad jag har gjort med datorn eftersom jag måste köpa/få en ny.. ”ÖÖÖÖHH, jag råka spy på den..”, haha jaha så kan man väl säga?


Dagen har faktiskt varit bra, har varit superglad och vädret har varit toppen. Har övertalat mamma att få köpa ett till par glasögon :) Yeey. I love Sunglasses ♥
Vi började med nån tråki grej med nån kvinna med roli dialekt! Haha, jättekonstig(t). Nånting om gymnasiet så nu har jag börjat tänka, igen. Har n0ll koll på vad jag vill egentligen men Halmstad blir det nog i alla fall :) Inte Falkenberg, det har jag redan bestämt, kanske Jönköping, får väl se var fötterna går mot för håll! Sen hade vi bild, martin  gick runt och ”guidade” folk från Holland (asballt) och Danmark så jag var själv hela den lektionen, askul! nej, jag höll på att dööö, bajsirumpan vad keligt det var. Satt och gjorde en tidslinje med min dator. Och efter det var det matte, gjorde del-B av matteprovet, det gick väl hyfsat! ;) Mat efter det, smarrit! Och sista lektionen så var det svenska&engelska, så jag och martin filmade dokumentären.

Men nu ska jag gotta mig med att göra en 5 minuters kola faktiskt, om vi har alla ingredienser  hemma. Sen måste (MÅÅSTE) jag börja träna igen. Har börjat få en såndära gulliig mage av mat som jag tänkte kunde komma tillbaka när jag blir gravid, när jag blir lite äldre, eller äldre... i alla fall, den kan komma om tjugo år igen! ... SÅ hejdå onyttiga Cajsa med riktigt dålig kondition och så säger vi Hej Cajsa du som är nyttig med bättre kondition (snart). HAHAHAHAHHAHAHA- patetisk jag är- HAHAHAHAHAHAHA.

studiedag och tisdag!

Igår hände inget, de senaste 3-4 dagarna har jag varit väldigt duktig på att vara förkyld. JIPPIE, eller nej det suger. Nässpray funkar bara en liten stund, jag kommer snart av misstag hosta uppmina inälvor eller hjärtat och så kommer jag antingen nysa eller snyta ut min hjärna och när det inte går att nysa då börjar ögonen att rinna och så blir de svullna, toppen...!

Idag så har jag stannat hemma, halsen gjorde svinaont. Åt fil och socker (muums) till frukost men insåg då att halsen är död och så mådde min näsa icke bra. Somnade om till elva eller nåt och så åt jag glass till fika, chocolate och kolaglass, synd att man inte har nån smak just nu. Åt popcorn sen helgen också, jättemumsit, kännde ingen smak alls. sen så har jag skrivit svenskagrejen och så åt jag pizzan sen igår. :)

Har tittat på Donnie Darko, krånglig film men kollade upp några kommentarer och så fattade jag någolunda bra sen.. haha. Har även kollat på A Knights Tale och He's Just Not That Into You (Dumpa Honom)! filmerna var bra och ganska roliga:) Har även börjat kolla på Brokeback Mountain och Lucky you. Har även städat på mitt rum, fått upp speglen på väggen och lagt in alla sakerna i den nya byrån och så imorgon blir det skolan..! ;)







a6 Center

Me and mammi åkte till a6 idag. Även om jag är hälften sjuk och fick inte vara med på träningen så vad skulle jag annars göra? Palla ligga hemma och dega haha så jag och mamma drog till Jönköping! Weeell, det var mysit! Skulle inte shoppa precis, vi skulle hitta konfirmationsgrejor! Hittade en underbar klänning som jag provade i den första butiken jag gick in i, perfect! Så vi la undan den ifall vi skulle hitta nåt bättre, Klänning=Klar!. Men innan det var vi inne en (lång) sväng på IKEA, köpte en spegel, byrå och en ny lampa (spotlight). Hittade inga konfirmationsskor, alla var för stora. :( även 35.. Var inne på Namsi, men godiset var mellanhårt :(:(:( NEEEJ, det sombrukar vara så mumsit. Köpt hårfärg på KICKS, en kofta (till klänningen) inne på H&M och sist åkte vi till Inter Sport där vi hittade Converse i min storlek! :D Storlek 33, alltså storlek 1.. haha. känner mig grymt liten :( Köpte också andra skosnören!

På vägen hem köpte vi pizza i Smålandstenar och sen åkte vi äntligen hem! Har varit i Jönköping i ca 6h nu så är ganska sleten! Men nu ska jag kolla solsidan med familjen :)

Här kommer bilderna på sakerna jag köpte:








Lordaj

Har icke hänt så mycket, inge kul i alla fall. Skulle åkt till a6 i Jönköping idag men nehe, den dumma snön skulle såklart komma idag! Så jag sov lite längre, kollade på TV, dammsugat mitt rum, duschat och spelat sims, haha. Funderar på att köpa sims 3, men palla?....öööööö.

Jekla förkylning vill inte försvinna och infektionen är kvar :( Inge träning imorgon för min del i alla fall :( Men om det är hyfsat väder så kanske jag och mami åker till a6.. får väl se! Men nu ska jag sova. Natti.

Gaspard Ulliel- Inte världen sexigaste namn men damn, en av de sexigaste på jorden eller whaaaat?


Jädrans vad goer tjej!



-Biffy Clyro-

Sitter och lipar lite smått. Jag sitter nämligen och lyssnar på ett av världens finaste band, yep- Biffy Clyro, Biffy CLYRO! Hatar att vara värsta kännslofreaket, asjobbigt..

Dagen började med att jag lyssnade på denna låten: Haha, ganska skön.


Och såklart Biffy Clyro på det! Kom till skolan och ja det var fint, saknat mina friends a lot! Var värsta flumm i skolan, antagligen för jag sovit mycket.. haha, yas fina cpminer är så dumt fula, skrattar ihjäl mig på SO:n


Var bara med 2 lektioner och 10 min av spanskalektionen! Sedan så åkte jag till Falkenberg med mami till tandläkaren. Köpte ett par bralls, så nu behöver jag ej mer! Har nu 16 par byxor (långa)! Kanske är någon i tvätten men 16 st räcker nog.. haha.  fick med mig ansiktsrengöring hem också, köpte nåt nytt så får väl se hur det blir ;)

Men nu ska jag skriva lite på min svenska grej som jag fick i läxa eftersom jag var borta 2 svenskalektioner idag och sen läser jag noglite Harry Potter om jag hinner göra det innan maten.

/Cajsa

Takers & Easy A.

Tittade på dessa 2 bra movies idag!

Takers- Spännande och braa.

Idris Elba & Paul Walker

T.I & Chris Brown

Michael Ealy & Hayden Christensen


Easy A, några småroliga klipp!

detta klippet är värt att se på!





NOOO.

Min (antagligen) favorit bloggs server har "krashat" (vattever) och jag kommer ej in på bloggen... :(:(:(:(:(

Watch This:


(Klicka på bilden för att komma till bloggen, men just nu funkar den inte ju så... ja.)

siick.

Stannar hemma idag, känner mig som en kåldolme.. :( Innanför min kropp (kålen) så är jag bara ett köttstycke (köttet då). Benen är värst, det gör så jädra ont i dem och i mina fingers och händer, ryggen och magen. Bluäk.

Men nu ska jag sova lite sen får vi väl se vad som händer, läser väl antagligen lite Harry Potter och tittar på TV, om det slutar snöa och blir hyfsat väder går jag ut en sväng.
hörrss!

Oh Noo.

Jag som reda köpt min skidjacki....  :( buhuhu. hittade nyss min bebis, såg en likadan fast i mörkblå när jag var Trysil. Skit snygg var både jackan och han, haha! Fast den e dyr som satan, såå är inte supersugen på att lägga såå mycke på en jacka! 1139:- om man ska va exakt.................... bajs, den som e på rea..

Bebis ♥

Onsdaj.

Bloggade inte igår men det har inte hänt så mycket. Jag tror att mina fingrar dör snart! Usch, det gör så jäkla ont att röra på sig och att göra nånting alls faktiskt, det gär till och med ont att slappna av. Antagligen är det en infektion som är precis runt kröken.. :( Mår som en bajkorv.



Men nog med gnäll. Idag slutade vi när vi hade haft matteprovet, det var ovanligt lätt men eftersom vi skulle få sluta när vi gjort det så var man lite extra snabb så jag antar att jag har massa småfel nu.. Ahja men jag blev klar hyfsat snabbt så jag var vid mitt skåp kl. 11.25 nåt sånt ;) Så kanske nån minut efter mig kom sabs och yas ut. Jag och yas bestämde oss för att köpa lite take away asian food! Så vi sprang dit och sedan plockade vi i mat från buffen, muums, har nog stoppat i mig 5 st vegetariska vårrullar idag! Haha, asgott. Nudlar, ris, kött och sånt mumsigt :) Åt det mesta i bussen, gick till mammas jobb och så skjutsade hon hem mig, har degat framför TV hela dan. Uselt väder, ge mig våren! Gick bara upp i mitt rum, hämtade täcke och kudde och satte på TVn och kollade bl.a (mest) på E! då det gick nån slags dokumentär om Hugh Hefner, haha, asball man asså :D hihi. Mannen verkas sjukt charmig,en gentleman, och har sex dag in och dag ut (HAHA) och framgångsrik! cool snubbe.


Sen har jag sovit lite och ätit kvällsmat och fikat och packat och nu ska jag snart lägga mig så jag blir frisk!

/Cajsa

Månday.

Dagen var helt okej! Började med en soft "samling" snackade sjukt mycket om The Moniker- Oh My God, låten som är med i Melodifestivalen och hur sinnesbäst den är! Haha.

På hemkunskapen bakade vi bröd, mina och amandas blev asbra, alltså BÄST hihi :) Åt tre frallisarr och sen åt vi chickenNuggets i matsalen, MMM mumsigt! Annard har det ej hänt så mycket, efter skolan så var jag hod farmor tills mamma slutade jobba. Sov det mesta, är och var jättetrött! Hela kroppen känns jätteförkyld och min dumma näsa bara rinner, snorunge det är vad jag är. Gick runt med papper i näsan för att det rann som näsblod! I bussen till Ätran kollade jag och yas på Gnomeo & Julia, haha så söta!


När jag kom hem kollade jag på de 3 sista avsnitten av säsong 4 så nu är det bara DVDn kvar! Men undrar om man behöver kolla på den eftersom Prison Break slutade väldigt speciellt! Men får väl se, gör det i morgon i så fall! :) Satt och lipade, haha värsta sjuka kännslofreaket är jag.. haha. Typiskt tjejjor, HAHA. Ahja. Fika en banana och nu ska jag bädda ner mig och hoppas på en bra dag i morgon, det blir nog en sväng med pollen Héla kan jag väl ana, beror på hur jag mår, annars blir det mys i stallet bara!

 

 

 


/Godnatt

.

Det har inte hänt så mycket! Men fredagen var skön :) LIVE CHAT MED FOO FIGHTERS! Idas 2 (3?) frågor kom med, eller hon skrev ett i Martins namn hihi :) Sedan när jag kom hem så red jag på topar, det gick braaa :D överraskande kan man säga! När jag kom hem tog jag en lång dusch, åt mat och sedan åkte jag till kusinerna! :)
Idas fråga:

Vi spelade Helge, tittade på Harry Potter 3, åt godis och snackade! Somnade vid tolv, alla tre var aströtta.. haha. vi gick upp vid tio, åt frukost och kollade på filmen Sliding Doors- bra film! men dåligt slut- och sedan spelade vi kort, lagade lite mat och sen spelade vi kort och sen kom mamma och hämtade mig!

Nu tittar jag på Prison Break, har packat upp och städat i ordning lite grann ;) Lånade Harry Potter 1 av kusinerna så jag ska läsa lite ikväll tror jag annars blir det någon film med pappa antar jag! Men nu ska jag fortsätta kolla! Hörs.

/Cajsa

No Life.

1. vad heter du? Cajsa
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? ingen aning!
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ann-Kristin tror jag pappa sa eller nåt för länge sedan!
4. vilket stjärntecken är du? Skytt
5. vilken årgång är du? 1996
6. vart bor du? Feeeeegen
7. bott utomlands? ne
8. flyttat antal gånger? 1 gång
9. vart skulle du vilja bo? halmstad eller jänköping
10. vilken skolklass? 8b
11. vad vill du bli när du blir äldre? hmm, no ideaaaaa.


1. hårfärg och frisyr? blond plattat, nä skoja. svart-rött och frilla, just nu små lockigt.
2. ögonfärg? mörkisbruna
3. mest nöjd med? my nails.
4. minst nöjd med? fötterna- VÄÄX. eller magen
5. skostorlek? 35
6. glasögon? ja
7. har du några piercingar/tatueringar? nej, eller hål i öronen.

FAVORITER
1. filmer? ingen aning, de flesta har sin egna charm!
2. låtar? ohh, just nu.. FF, Biffy Clyro och Myles Kennedys röst!
3. mat/dryck? oj. mat e gott. men favvo, venne!
5. djur? katt
6. färg? olika nyanser av grå och grå-brunröd!
7. parfym de jag fått av ida och soppe!
8. tv-program? ... just nu, NCIS ( och prison break)
9. ämne i skolan? Idrott, matte och hk.
10. sysselsättning? umgås med foolk!

1. vad använder du just nu för jacka? en rosa
2. vad använder du just nu för skor? hmm, tretorn skor.
3. favoritfärg på kläder? vitt, svart, lite färg.
4. favoritmaterial på kläder? venne.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? några t-shirts isf, tunikor eller nåt liknande.
6. favoritaffärer? hmm, h&m antar jag och Monki!
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika, ingen större koll. ibland köper jag inget och iblan mer.
8. favoritmärke? märke på vad? ;s kläder, .. hmm, märke? Monki, om det är ett märke. ingeeeeen koll.
DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? mellan.
2. vilken färg på tapeterna? ljus grått och mörkgrått.
3. vilka färger går rummet i i övrigt? vitt, brunt golv.
4. favoritmöbel i rummet och varför? soffan, soffbord
5. vad vill du ändra där inne? sängen.
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? ja (i tvn)
c) dator? ja (bärbar)
d) stereo? nej
e) telefon? nej
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? fönster 1: gården och ladugården, fönster 2: vägen och hagen- bilar också.
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, sitter vid datorn och tittar på film/prisonbreak
9. favoritpryl i rummet? klockan, haha. inte för att man ser vad det står men den är det lilla extra.
1. vad heter din morfar? han hette Ingvar,
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? plånbok, nyklar och nåt mer.
b) skolväska just nu? dataväska, hörlurar, penna och smågrejs.
c) handväska eller liknande just nu? inget. använder samma som skolväskan som handväska i första hand..
3. vad är du beroende av? fiilm
4. vilket land kommer du i från? vietnam
5. vilken sorts lypsyl använder du? vaselin
6. vad tror du på? ?
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristendomen.
8. vad köpte du senast? prisonbreak
9. har du nåt husdjur? ja
10. vad bor du i? hus

GREJER
plånbok: en svart en.
tandborste: en blå söt
accessoarer armband, halsband, ringar.
solglasögon: wayfarers
underkläder: har jag

HUR OFTA
knarkar du? Aldrig
röker du? Aldrig
dricker du? Aldrig
tränar du? 1, 2 gånger i veckan.
gråter du? olika
duschar du? 1 gång om dagen, varannan dag. ibland
rakar du dig? 2 gånger i veckan, använder annars hårborttagningsmedel-skum
äter du? OFTA
sover du? varjje dag.

ONSDag, ONsdag, Onsdag, onsdag.

Dagen har varit upp och ner, bl.a en lettretad tjej innan maten bara för att jag e hungrig, hormonerna svämmar över i matsalen då jag nästan började lipa för en del i Gnome&Julia och annars har jag bara varit allmänt glad! Så ja, just nu är jag väääldit trötter, har väl lyclats lägga all energi idag på dissikeringen!

WIIHOO, det luktade först superäckligt men sen så kännde man inget typ, tur det i alla fall! :D haha. Men det var roligt att klippa i kött, eller underhållande? Mest för att man inte gör det varje dag antar jag.. haha. På vägen hem (Ullared- Fegen) så pratade jag med Julia P, mysit värre, snackade om allt och lite till,..! Har inte pratat med henne på länge så det var trevligt :)

När jag kom hem så gjorde jag ej så mycket, fixade katterna, kokade nudlar, gav katterna mat och sedan satte jag mig på rummet och kollade på Prison Break samtidigt som jag käkade! Har även sovt lite, duschat och packat inför imorgon. Men nu ska jag titta på Prison Break i ca 10 min innan NCIS börjar :)


/Cajsa

Ullared och prao.

Börjar väl med igår!

Skolan var som vanligt, men det var mycket roligt att träffa alla girls and boys! Har haft så ont i mina ben sedan sista lektionen och nu värker det asmycke, AJAJAJAJ, har såklart glömt av att smörja in dem med Aloe Vera :( Menmen!

Efter skolan gick jag och sabs ner till "byn" varken på MQ, Thai restaurangen eller Sko-Kanonen så var ej deras chef där.. Så vi gick till Sport Factory och YES, jag fick en praoplats vecka 14 där! Ringde sedan Thai restaurangens chef men hon svarade ej då så jag och sabs tog en fika inne på Nimo! Sedan sprang vi in på Ge-Kås och då köpte jag Prison Break Säsong 4 och The Final Break :) Sedan åkte vi hemåt med bussen. Kollade då på Mean Girls 2 och när sabs gick av så åkte jag vidare och tittade på Ever After (Askungen med Drew Barrymore). När jag kom hem kollade jag klart på filmen, sedan pratade jag med Thai restaurangens chef och kan ni gissa vad? JAG KUNDE PRAOA DÄR VECKA 15, underbart! :D

Nu ikväll har jag ätit, fikat och kollat på NCIS med pappa! Men nu e det daxx att sova, Godnatt.


RSS 2.0