trött- på allt



orkar ej städa på mitt rum ens- jag e äckligt äääcklig

Dagen.

Jag är så sjukt barnslig eller töntig, ja vad man nu ska säga. Började dagen med frukost oh sen så tittade jag på 2 Hannah Montana avsnitt och ett Jonas avsnitt och sen lite på High School Musical 3. haha, det är såå bra och man känner sig så underbart liten igen! :)

Ahja, i alla fall. Efter maten så var det träning, utan tränare. gr8- eller nej. Jag får inte ut något av träningarna längre, helt värdelöst att träna, att spela fotboll. Jag hittar verkligen 0 glädje i det. Men snackar mer om det sen, i nåt annat inlägg..

Var där i knappt 1h, men vi latchade lite istället. Det var roligt och mysit, vi var 5 st idag! Efter det så kom jag hem, stack senare till kyrkan där det var Taizemässa, mysit! stack sen hem och åt, tittade på Solsidan och tittade sedan klart på Robin Hood ( Kevin Costner) med pappa!

Tittade sedan på Rock am Ring- 30 seconds to Mars! :D:D:D tittade med brorsan, fett grymma :D men nu ska jag sova!
/cajsa

Saknar Trysil.

Åh, jag vill bara dit igen! NU TACK, även om ni tycker att det låter så kallt och snöigt men bättre att åka skidor hela dagen och gå runt osminkad och ofräsch i långkallsingar! Haha, åh skulle ge sååååå mycket för att få åka dit snart igen!!

Men nu ska jag berätta vad som hänt istället. Men gör det lite snabbt bara pallar inte göra det så superduperlångt (som det förmodligen blir, ahja) I fredags så badade jag i Halmstad istället för att åka till Isaberg ( :'( ) I know, it suuucks. ahja. men sabs var ju där (anledningen varför jag åkte dit) det var kuligt! Åt på Max sen och åkte hem. Önskade att jag följde med te gula plåthuset ist! (Ge-Kås) GAHGAHGAH. Sov sen typ resten av dagen och åt lite godis och mamma lagade nudlar och wok, det bästa på hela dan.. MMMM, saknar viet så mycket!

Idag var jag på konfan, myysit värre hihi. Ganska trött men hade kul med sabs på sms och snacka lite med André också! :) Hihi, finfinnnttt. åh gud vilken söt dialekt de har, haha, ibland låter det så kul att jag håller på att bajsa ner mig-eh, nä inte riktigt men så kul- ahja, mysit att va där i alla fall. Har annars idag inte gjort så mycket.. myst med katterna, sovit, ätit JULMAT OMFG, tittat på Notting Hill (söt film) och lite på nån annan spännande barnfilm haha. Men nu ska jag sova, hoppas på fotbollsträning imorgon annars blir det stallet helt klart! Och så måstejag göra klart NO:n och skriva lite på Engelska grejjen, fast har ju måndag också men vill bara vila! :)

WIIHOOO, SÅG ATT NÄR MAN TAR EU-KÖRKORT SÅ GILLS DET FÖR TRAKTOR OCKSÅ, SÅ DÅ KAN JAG KÖRA PÅ EN BIGBIGBIGVÄÄÄG. Det är lite ballt. haha. okej, nu behöver jag sova om jag nt kollar lite på BATMAN- THE DARK KNIGHT, mest för att jokern är så grymt sexxiiig (eller för att Heath Ledger är grymt sexig...)



/cajsa

Ändringar

NU SKA DET ÄNDRAS OCH INNAN ÄNDRADES DET.

Weeell. Först så måste jag ha en nu header (är redan trött på den) så hade också tänkt att ändra design... blev fett sugen när jag såg evs snygga nya + det var sååå länge sedan jag pysslade med det själv!
Ingen Isaberg imorgon :( Hoppas att det blir nästa vecka, vi får väl se då! :) Men istället blir det Sannarpsbadet och det ska bli mysit! Kommer träffa sabs där såå, och hennes bröder och kusiner så det blir väl lek med dem i guess!

Anna-Maria och Johanna var här innan idag, sinnessjukt trevligt! Pratade mest och åt massor! Fick även mycket fina ljus av Johanna :D Men nu ska jag dra täcket över mig och somna så jag är pigg imorgon.. ;)


/Cajsa

Leonardo DiCaprio

Duschade innan som sagt och kom då att tänka på Shutter Island som jag kollade på igår... Och att Leonardo spelar i så konstiga filmer, eller dem filmer som jag sett 2010 och 2011... helt jädrans wierd.. Men Leonardo är en gyyym skådespelare!

What's Eating Gilbert Grape? - en film som jadu, kanske såg den 2009 men i alla fall... den var väl braaaaaa.... men konstig.


Romeo+Juliet - Konstig film, kärlek vid första ögonkastet, hej jag kan dö för dig, vi har träffats... hmmmmmm 2 gånger?


The Departed- jaha, DEN SOM GJORDE DEN FILMEN MÅSTE VART HELT SJUK I HUVET.

Revolutionary Road- den var ganska okej, konstigt, vääldigt konstigt slut..

Shutter Island- helt förvirrande......... Ena stunden tror man att man fattar men sen inser att man är helt lost.

Inception- Bra, spännande och man fattade i slutet (eller inteeeeee) men man fattade ej i typ mitten av filmen ibland..

OKEJ, NÄSTAN ALLA FILMER VAR KOMPLICERADE, KONSTIGA OCH FÖRVIRRANDE...

Och så slänger jag in en bild på Dolph Lundgren, hahahah. Klicka.

24/2- 13.00

Hejsan, om en timme kommer Johanna och hennes mamma! Det ska bli trevligt :) Vi ska äta här hos oss och sen blir det nog lite prat och sånt antar jag. Roooligt värre ;) Väcktes av brorsan för han skrek på mamma, den lata jävlen orkade ej gå ner. ÅÅÅÅÅÅÅH, men fick somna om och sov till tio, var nere och åt frukost halv 11 typ, duschat och gjort i ordning på rummet nu! Har även slängt på mig lite puder så nu ska jag se till att få rummet mer fixxat.. hehe.

Senare idag kommer nog sabs och sover över och hoppas på att vi kan åka till Isaberg imorgon och åka lite skidorrr..! Det kanske blir en sväng med Hela pollen idag, får väl se hur snabbt det blir mörkt hehe ;)

/Cajsa

Lite bilder med sabs och 2 andra

Up in Da Treeeee.


Syskonkärlek, gulligt.

När man kommer ner till köket kan det finnas en sådan härnga söt lapp.



GAAAAAHAHAAHHA.

ni som sett filmerna fattarr!


EEEY- ev&sabbbbbs. hihi

Gårdagen/idag har varit riiiiktigt bra! Har träffat 2 grymt braaaau tjejjor! Mycket snack och skratt höll oss uppe till klockan två, de kom klockan åtta på kvällen :( och ev var tvungen att åka hem 11 i morse :( men det var superduperkulochtrevligt! sabs stannade längre i alla fall :D det var kuuuuuuul det också såklart! hihi. spelat MYCKET kort, kom även på ett eget spel elelr ja.. ni fattar hoppas jag! Sedan åt vi luuuuch, pizza och makaroner, muuumsigt värre :D haha. sedan fikade vi i ett träd, skitkul :D ahahaha.

Har även idag hjälp pappa med veden och så har jag städat och tittat lite på film eller rättare sagt "skummat" igenom 2 filmer. Den första var The Edge of Love och den andra var The Reader. The reader var bäst av de två! men nu ska jag se klart på high school musical! ;) vi hörs imorrrrrn! kraam

The Edge of love:




The Reader


LOVSPORT

Heeeeelo. Varför heter det sportlov, kan man inte kalla det för en ledig vecka, ledigaveckan? eller vad går sportlovet ut på? hmmm. jädrans kliring detdär..

Idag vaknade man av att flygvapnet (tror jag) flög skitlågt och skitsnabbt så det lät för jävligt utanför mitt fönster.. sååå man kan säga att jag "FLÖG" upp. Klockan var kanske nio, halv tio eller nåt sånt. Åt en fin frukost och sedan tittade jag på High School Musical. Gjorde sedan i ordning lunchen, eller satte soppan på spisen bara! Efter det diskade jag och tittade på High School Musical 2 eller jag tittade på lite mindre än hälften medan jag diskade och skalade 14 potatisar. Sedan gick jag ut till våran "potatis"källare och fyllde på potatis i våran "potatis"låda. Sedan har jag städat lite på mitt rum, plockade undan vid TV:n och sedan började jag baka brownies. Men de blev misslyckade enligt mig men både Östen och brorsan tycker de smakade gott! Medans jag baka brownies i ugnen på nedervåningen så satte jag igång att baka scones, de blev lyckade :D Men de fick gräddas i ugnen på övervåningen istället, så fick springa upp och ner där. Jädrans vad det ska vara krångligt att baka hela tin... haha. Har även gjort spanskan, damn jag är stolt :D wiiiiho. haha. Fick värsta rackabajsansnäsblod, syndafloden eller nåt, skitläskigt :s men nu ska jag kolla klart på filmen och sedan blir det mat :)


/Cajsa

Förra bloggen......

Borde ej ta upp detta meeeeeeeeen, var inne och kollade på min och idas förra blogg. fyfan, så äcklig jag var! helt psycho!!!!! uschuschusch. trodde jag skulle dö, men nej, JAG PLÅGADES BARA. hittade en okej bild på mig själv i alla fall, ganska vrickad men ahja:


OCH VEM SKREV DETTA INLÄGGET???!!! vet inte ännu vem det var......



haha.
/cajsa

Han är ful-snygg & charmig --CHRISTOPHER EGAN--


Hela

När jag kom hem så började jag att titta på Letters to Juliet, åt sedan lunch och det blev gulaschsoppa--mumsigt värre och så blev man påmind om den fantastiska resan till Trysil!- Men sedan efter maten så fortsatte jag att kolla på filmen, den var mysig, spolade dock fram ibland men så att man fortfarande kunde läsa texten men ja ni förstår? Sedan åkte jag till stallet. Hade tänkt att rida Hela men hittade inte broddarna så rycktade och myste bara men såklart så hittar jag broddarna när jag släppt ut hästen.... MMMMMMMMMM WONDERFUL, den där känslan ni vet! Sedan så mockade jag, fyllde på med vatten och gav den lille kaninen mat. Grejsade i stallet lite också alltså sopade jag golvet, medans jag väntade på mami ;)

Har nyss duschat nu, ska titta på prison break och måla naglarna svarta.. hehe. Senare ikväll blir det Solsidan. Imorgon får vi väl se vad som händer, kanske rider Topar men sedan på kvällen så kommer Ev och Sabs! Mysittttttt :)

Trysil (Tog inga bilder för det är inte ens i närheten av mitt minne av det.)
Jag saknar att åka så långa backar att man inte ser vart de tar slut.
Jag saknar att åka och att nästan åka ut över en slänt för att allt är så vitt och det svänger så mycket så du måste sakta ner.
Jag saknar när magen pirrar för att man åker störtlopp nerför en halv och röd backe.
Jag saknar att vilja gå upp för att jag vet att det är så underbart att åka skidor.
Jag saknar att maten är superb!
Jag saknar att vara så högt upp att man ser molnen under sig.
Jag saknar att när man kommer upp på toppen och det blåser så mycket att man åker bakåt.
Jag saknar Trysil enormt mycket.



/Cajsa

Söndag = KYRKDAXX

Dagen började med att mamma drog upp mina persienner i rummet och sa god morgon, detta betydde att klocka var nio och att vi skulle om en timme vara i kyrkan. Låg och drog mig i sängen, slängde på mig jeans, tröja och linne och sedan åkte vi till kyrkan. Ganska soft, det var lugnt och gött där i alla fall och absolut inte kallt! Efter gudstjänsten så fick vi frukt så tog en äpplebit och sedan fick man choklad, mumsit värre! haha :D

Sitter nu i mitt rum och funderar lite grann. Men efter maten drar jag i alla fall till stallet. Ska försöka komma nånvart med stollen Topar och sedan ska jag mocka och pyssla lite i stallet! Men nu får jag se vad som händer! Vi hörs :)




































/Cajsa

Saturday.

Min dag har varit rolig och mysig. Vaknade vid åtta snåret... hmmmm, knäppt men i alla fall, var pigg som en lärka! haha. Laddade ner musik till mobilen, gick ner och åt en halv banana sedan joggade jag en runda. Eller jag gick för det mesta, den dumma förkylningen stoppar mig från att pusha mig själv :( Men kanske jogga 50 och gick 50. Sedan när jag kom tillbaka så duschade jag och sedan gjorde jag frukost! Åt a-fil med vindruvor och ett äpple sedan ett glas proviva och ett glas vatten, haha --känner mig lite nyttig..--

Innan vi åkte till kusinerna så tittade jag lite på Prison Break! Ganska länge sedan nu... Det börjar äntligen att bli spännande igen, hehe ;) Gjorde också SO saken. Kletade på lite mascara,
outfiten var : Svart linne- JC, T-shirt- Brothers&Sisters, Bralls- Vila.
Sedan drog vi iväg till kusinerna. Träffade nästan allihopa, förutom 2 st! Mysit värre. Kom hem vid nio, vi åt grillat och hade det supertrevligt. Körde lite systemlekar efter vi hade ätit efterrätt! Skitskoj :D Vi spelade wii, kollade på när de spelade ZELDA fick då även reda på att man är en gubbe som heter Linc(?) eller nåt och att ZELDA ÄR EN TJEJ (wtf?), kollade sedan på Hur man blir av med en kille på 10 dagar ganska bra film, åt godis och bara myste! Sedan drog vi hem och nu ska jag sova! En ganska lugn men lång dag väntar framför mig....!!


























/Cajsa

Dagens: Förmiddagsbild & Mening.

Idag-"Har du kammat ditt hår med en handgranat eller?"

Igår- Ida håller en kam i handen, tittar på mig och frågar "ska vi caaama eller?" Båda: HAHHAHHHAHAHHAHAHA.


FREDAG- Lov.

Yeeeeey, äntligen lov! Dagen har varit rätt så bra faktiskt!. Har köpt indianhats och så har jag annars varit hungrig hela dan, skit äckligt. åt för 2 eller nåt, haha nej  inte precis men var hungrig hela tin...

Har tittat klart på Easy A , en helt okej film ;) skumma igenom bikinigirls on ice, öööööhm. inte så läskig men sjuk var den! Har även kollat lite på prison break också! Men har nyss ätit och ska umgås med familjen nu! ;)



HUGSS

/Cajsa

snart fredag, snart fredag, snart fredag, snart fredag...

Torsdag och usch. skolan har varit hemsk!.. nää, men ibland ville jag bara sova i min säng..
Dagen:
Började med Matte: Jaha, var så sinnes trött så ja det gick väl som det gick!
Cirkelträning: Inte kul- som vanligt.
SO- vad hände, minns inte typ. Vi gjorde nån uppgift som ska var klar nångång. Evelina skrev "manuset" sen så hann vi träna lite. Indianerna blir våran lilla film om!
Språk- Sabs var hos skolsystern så jag var helt själv ;O (ida sjuk), ganska läskigt! Men gick igenom provet så det var okeeeeeej.
MAT- inte speciellt gott, jag hade bråtttom.
Skolsystern- jaha, då var det min tur!
Skridskor: jippiieeee, hihi ganska kuligt! Hade en tävlig i slutet men då hade jag tagit av mig skridskorna så sprang med skorna. GLASHALT. ramlade och aj, ja.

Åkte hem, tittat på TV, somnade, varit irriterad för jag dör av hunger. ska nu städa. byyyye.

Lite Austin Powers och sedan en mini spiderman!

ONSDAG- sjukt.

Dagen = Jag är hungrig- ge mig mat jag dör-.

Skolan har varit okej, som vanligt antar jag. Eller, den har varit ganska kul!...
Schemat:
Matte(Delta)- För att den andra halvan av klassen skulle få cutta i fårmage idag (men inte vi... :( ) så vi var i Delta (extrahjälpen) med våran mattelärare och så jobbade vi matte. Gick grymt bra, kordinatsystem är mysit!
1h 10 min rast- Jag och sabs tittade klart på Year One, sjuk film- hahah

Bild- Lyssnade ju på film och så, har en skön grupp som består av mig, fitte, amanda, dejjan och ida (som är sjuk)!
Matte- är med rättare sagt vvärldensbästa mattegrupp! Fitte och André GR8, fast jobbade mest med yas för att jag hade jobbat i Delta medans de två pojkarna cuttade.
Mat- åååååååååååh, äntligen!
Engelska- Gjorde klart Describing Pictures eller gjorde det hemma men ja..
Svenska- Läste 1 kap ur Den Utvalde och sedan skrev vad vi tänkte sen SLUTADE VI!

Fick skjuts från Fegen- hem av mormor! sedan rensade jag katternas bajs- äckligt. Tittade liiiiiiite på TV sedan somnade jag med alla 3 små kiseungarna i soffan. hihi. Annars har jag ej gjort så mycket. Tittade nyss på NCIS (de gamla avsnitten) med pappa, mysit! Brodern mår inte bra så han somnade vid sju... ehhm. jag har även packat för imorgon, ska åka skridskor på idrotten, kuliiiigt! :) hahaha. men nu ska jag titta klart på 127Hours, den är bra, ledsam eller så ;p


James Francooooooooo.


ME, ME & ME

Yeeeey, glasögonen har äntligen hittat hem! igen....! :D JAG KAN SE.


När man ändå håller på att ta kort såå..


Dresscode:
2Linnen- JC
Kofta/Cardigan- Only
Jeans- G-Star
PLANSCH- MESSSSSSII  ♥

/Cajsa

Uma Thurman




TÄVLING PÅ CARPE DIEM!

Jag är med och tävlar om en ear cuff!
Emma heter tjejen som tillverkar dessa smyckena, skitsnygga (!) Bl.a gör hon ringar och örhängen, hon säljer dem även på sin blogg :) Var med och tävla eller kika bara in på hennes blogg och titta efter finfina smycken!

Länken är på bilden, såååååå. KLICKA


Alla hjärtans dag och jag raggar praoo.

Dagen har vart helk okej. Det har gått ganska snabbt faktiskt! Kan dra schemat..

Mentortid: Pratade om prao, vilka veckor det var osv.
Spanska: Pratade om perfekt etc. Sedan så var vi inne på en spanska sida samtidigt som jag och Ida letade efter heta bilder på Dave Grohl.
Hemkunskap: Bakade pannkakor med Amanda, fett mysit! Slutade 40 min innan vi egetligen skulle så...BOORING. Så jag och Amanda väntade på Joel&Alex sedan snackade vi lite allmänt helt själva i uppehållsrummet, mysit värre!

Jag gick sedan till matsalen och satte mig med Ida och Yasse och väntade på dem, sedan drog vi ill ICA och köpte oss lite godis (!), en BIG Fanta Tropical (Delade på), chokladmuffin, choklad (delade på), en Ben&Jerry´s (delade på) och ja det var det ;d Tittade på Romeo och Juliet med: Amanda, Adam, Alida, Evelina, Ida, Sabina, Seth & Yasmine. Den filmen är helk okej, bäst i slutet ofc men ahja. Bättre att se den själft i alla fall!  Sen hade man SO, tittade på nån kort film om slavar och sedan hade vi "Nutidsfrågor", helt okej, önskar ändå att vi slutat 2...!



Sedan drog jag ner med Sabina och letade efter praoplatser! Först gick vi till ICA, men Dan kom inte hem fören imorgon. På MQ visste hon ej om det skulle bli mycket att göra eller inte. På Sko Kanonen var chefen på semester och var inte tillbaka fören på Måndag och på Thai Resturangen verkade det väldigt lovande! Tjejen som var chef där visste inte om de skulle ta in några som skulle praoa eftersom de var väldigt nya i Ullared, fast de hade  haft praoplatser i sina andra resturanger i Sveriga och så, men hon skulle höra av sig! :) En liten läskig sak eller ja, att de som lagar maten bara kan kinesiska. hehe, jaa- om jag får praoplatsen så lär det väl bli en ny erfarenhet!
Fikade även på Nimo, fett mysit. Tog en Cappuccino (?) och en loka, muuumsit värre.



Har nyss ätit här hemma, inte så speciellt hungrig.. Men jaja, fick i mig nåt i alla fall! Men nu ska jag packa inför idrotten imorgon och sedan titta på film :)

/Cajsa

Morningss!

Känner på mig att dagen kommer bli fin! Mamma väckte mig för en kvart sedan, hon skulle ut och gå så jag gick ner och gjorde frukost till mig själv. Men nu ska jag titta på en film, äta frukosten och sedan gå ut hade jag tänkt. Får se om jag hinner till stallet idag. Träning senare ju, ska bli kul! Kanske även blir en lite sväng till kyrkan, vi får väl se. ;) Men nu är det dax att äta, annars är man inte hungrig till lunchen... haha.

Ha en riktigt bra dag, solen skiner ju :D

Frukost á la Cajsa - Te, apelsinjuice och A-fil + äpple, banan & clementin.

Sharing some Love to ya all out there

I Want to Grow Old with You


Drake



Lil Wayne


Myles Kennedy


Myles Kennedy and Slash


Nicki Minaj

Yeeyppi.

Händer nada. Sitter med ansiktsmask, ska snart ner och duscha + raka benen... titta på melodifestivalen också! ;) hihi
men hörs väl imorgon!

/cajsa

Lördaggggggg...

Hejtjaaaaaaaaaaa. Dagen suger jättemycket.

1. Ont i magen
2. Sov bort halva dagen
3. Vaknade och mådde illa i huvet
4. Freyja åkte idag, kunde ej säga hejdå- mådde illa,  BAJS.-
5. Måste städa rummet
6. Somnade med Hedda och Östen när jag skulle städa
7. NU måste jag städa.
8. Missar båda matcherna, måste se dem inspelade nu. United - City, då hände Nr.6 och Wolves- Arsenal, Nr.7. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Fick ej sova med sabs heller för den delen.
Men nu ska jag glädjas över att jag kommer somna i ett fint glänsande rum!

/cajsa

Bilder



Kläderna, en riktigt röten bild på mig (men bjussar) & pjäxorna.


Så här kan det se ut i min antekningsbok!


2 olika texter.


/Cajsa

Torsdag, Falkenberg och Yasmine!

OKEY. Dagen har varit som en vanlig dag! Kan dra schemat, dagen har varit dryg. Sover skit, åååååh. Hatar det, sover fasen bättre i en bil. Korv.

Matte:
Jobbade i grupperna, gick fint! :d André och Fitte är grymt bra! haha, jäkla snygg Fitte var när han satte pennan under mössan och skulle försöka äta upp den, bra humor!
Elevensval: Hade "studiestuga" med klassen. Niorna gjorde nationellaproven så det fanns inga lärare. Läste och skrev på skolbloggen och beskrev en bild.
SO: Fattade nada, nåt USA:s historia, kolonier och massa sånt. Såg inget heller, SO-Bengt skrev helt oläsligt. Drygt och tråkit men fixade nice colours.
Språk: Soft, jobbade med ett papper. Hade trevligt med Ida&Sabina samtidigt som man gjorde tha paper.
Mat: Usch och salt. Åt fem mackor istället!
Läsning: Lekte en lek. När man ska "sätta fast" sig i varandra och andra drar loss en. Sjukt svettigt...
Idrott: Ja, man märkte i alla fall att man har gått upp i vikt och har sämre kondition sedan vintern börjat! Den var ganska kul.

Efter skolan tog jag och yas bussen till Falkenberg. Träffade mamma vid terminalen! Var inne på InterSport, Ståhlboms, Synsam, Guldfynd eller nåt sånt & Netto.
Jaha, nu ska man ha glasögon också, ska bli gött att kunna se igen, haha! Men får dem inte fören på Onsdag :( Men Bättre sent än aldrig. Har även köpt en chockrosa jacka & turkosa termobyxor för både detta och nästa år! Man vill vara färgglad i backen ju! Har öven införskaffat mig ett par egna pjäxor, skitsköna :) En bok inne på Netto också, spännande! :) Inne på Guldfynd tittade vi på kors till konfirmationen och så skulle jag tagt ett hål i örat fast de som gjorde det jobbade ej då, ahja :(Har annars haft det jättetrevligt. HAHHAHAHA. Helt sjuk humor.... Tack för en asgrym dag, mamma och yaaaaaaasiililli.

Fler bilder kommer imorgon.




Ons(i)dag

Jaha, ännu en dag har gått. Damn, tiden går skitsnabbt. Skolan, vad ska man säga egentligen? Den var ganska slapp!
Shema
NO
- Svarade på frågor mest, gjortde också något med en stencil.
Livskunskap - Pratade om skolan, vad vi tycket var bra osv.
Bild - Lite PhotoShop och sedan lyssnade vi på en snutt av en film som vi skulle gissa vilken det var, vilka personer som dök upp osv.
Matte - Grupperna, som vanligt. Rann som vatten kan jag säga. André och Fitte är fett duktiga pajkar. 12 uppgifter, 12! azuum!
Mat - JÄTTEJÄTTEHUNGRIG, åt a lot of food.
Engelska - Beskriver en bild, lyssnar på musik samtidigt så det är rätt finnt.
Svenska - Pratade om språkhistoria lite. Valde vad man ville ha fär ämne inom språkhistoria. Ska nämligen jobba i grupper eller i par och så ska man sedan redovisa ämnet. Fick även läsläxa i boken "Den Utvalde" kap. 14, 15 & 16 skulle läsas och så skulle man skriva frågorna på bokbloggen tills Fredag.



Har tittat på TV hela tin efter att jag kommit hem. Tittat på Hannah Montana, lite på Djävulen bär Prada och lite på Bride & Prejudice. Fikade lite, en apelson, liten yoggi och Te! mumsigt, fast kaffe är godare... hihi.
När pappa kommit hem och efter sin promenad och efter maten kollade vi på Killers, ganska rolig! Önskade den var roligare men ahja!

Men nu är det dax för att sova. Falkenberg imorgon, ska till synsam och yasmine följer med! Bussarna är alldeles för läskiga...



TisDryg.

Dagen har varit asdryg. Eller tiden i skolan gick snabbt och var kul, men jag tror att nån cptanke ploppa upp i huvet i bussen. Satt nämligen själv, fick då tid att tänka över saker och ting! Jag vet ej vad men allt dampa sönder i min hjärna.

Senare i dag så tog jag fyrhjulingen upp till stallet. Ett tag sedan jag var där nu! Riktigt mysit att träffa Topar, saknat honom. Red idag, jodå, det gick väl helk ok. Han krånglade skit mycket så töltade fram och tilbaka på en väg ;s haha. men anfådd och svettig blev han! Så då gick det bra, övade på halter, att han skulle gå ner på tygel och skänkelvikningar (?).

När jag kom hem åt jag och duschade, har ej gjort så mycket. Tittat lite på NCIS allra första avsnitt, haha :)
Men nu är det dax för sängen, Godnatt!

Bilder: Monki Winter 2010


Bilder: Funderar på att köpa mig en sådanhärninga idrottsväska



Bilder: Detta till nästa års skidsemester skulle jag absolut ej säga nej till. Synd att det ska va så dyrt, alltid


Jacka- 1679:-

Bralls- 1049:-

SexigGrön Mössa- 349:-

Mössa- 349:-

Googles- 799:-

Bild: Läs och fatta

Pictures.


Foootboll!!

YIIIIHHHHHHHHHHHAAAAAAAAA!!!
Fotbollsträning idag, azzum! :D haha, shit, har längtat ihjäl mig! Vaknade, HELT AV MIG SJÄLV KL.08.37 . Det är knäppt, aja.

Har tittat på Never Back Down idag, braau film! :D och så har jag plockat lite i rummet, ser katastofalt ut... ;s
Men nu ska jag städa lite till och om jag hinner tittar jag lite på Remember Me :)









/cajsa

WOLVES 2-1 M-United.

WIIIIIIIHO. omg.


Konfan.

Hejsvejs. Lördag idag, sjukt gött.

Idag när jag vaknade hade bajsont i mina ben. Trodde att jag skulle dö. Men nej, mamma tvingade ändå upp mig till konfan, jovisst det blev kul ändå, haha precis som vanligt då helt enkelt. Haha.
Tiden gick asssnabbt och ja, var hemma vid kvart över tre kanske ;) Har skrivit klart SO:n och skickat den till SO-BENGT. Och kikat runt på FB, bloggar mm.

Snart drar det ihop sig till konfirmationsdagen, eller okej det är hmmmmm om exakt 14 veckor är det dax! Fyfasen asså. Haha, skor & klänning måste fixas, vilka som kommer efter konfirmationen i kyrkan och ja sådant grejs, men ändå. Tiden rusar bara förbi, haha. Fucking Crazy. Jaha.
Men palla blogga mera. Imorgon blir det fotbollsträning, längtar ihjäl mig, dör snart haha. fyfan vad jag saknat fotbollen. bajsbajs assssssså. ehhehehehehe. men ska titta på film lite nu, äta chipsen som stått framme i en vecka (jag är äcklig, i know. But that's just me. fyfan) Sen blirre kvällsmat och sooooooovai min egna säng en hel natt. MMMMMMM- Kärlek.

/cajsibajsi.

Världens sötaste.

TITTA. DET GÅR SNABBT FÖR DET ÄR BARA EN BILD!

http://diarybyvince.se/2011/february/bereket-10-manader.html

Trysil.- Onsdag

Hej, nu under bloggpausen är jag i Trysil faktiskt. Men jag kommer låta inläggen ligga i Utkast och ja ni, det är personliga skäl ;)

Åkte i Lördags, klockan sex så var i iväg. Sov hela vägen hem i från till Norge/trysil! Sinnessjukt gytt :) Vädret har vari bra, lite mulet ibland men väldigt blåsit, men på Trysil sidan är det inte så blåsit...! hehe. Det är verkligen sjukt vackert, skulle kunna bo här. när man blir arton, SOMMARJOBB HÄR TACK! :) haha.
Ganska många snygga killar här också, grrr ;) hehe. Men min stora kärlek är faktiskt en 3-4km lång svart backe, fyfasen I LOVE IT.

Men nu orkar jag inte skriva mer för idag. HEJSVEJS.

RSS 2.0