Varberg.

Igår så åkte jag, Baltazar och Tjorven till Varberg, finfint! Tog bussen in och "shoppade", hittade inte en bikini som var vettig ens, det sög. Ingen av oss hittade nåt speciellt faktiskt, jag hittade inte allt jag skulle velat ha med mig hem, inte någon av de andra heller och jagh som inte ens skulle ha mer än 3 saker. Hittade en bandeau-bh, dock en aning förstor så får väl se om man kan justera den eller något liknande. När de två drog hem med 16.27 bussen så stannade jag kvar, fick vänta i ca 1h på att pappa, bror och 3 kusiner kom så jag köpte mig block och en cool penna, gick till Fästningen och gick ut på stenarna, slog mig ned med blocket i knäet och kladdade.

De kom efter ett tag och då gick jag till Netto där vi skulle mötas. Sedan gick vi till bion och satte oss i Salong 1- RESPEKT-, kollade på Transformers 3 i 3D, wooooooooaaaaaa, braafilm :d


OCH SEN SKREV JAG EN MASSA OCH NU ÄR DET BORTA. PALLAR EJ BERÄTTA MER. SOVA NU, JOBBA I MORGON. GODNATT.


No limits and no regrets, it's time to sell my soul.

Dagen har varit fin, åkter efter lunch till Tjorven, vi har paddlat, fiskat, spelat tv-spel och chillat!

I morgon drar jag, Baltazar och Tjorven in till Varberg för en shoppingtur! Inte för att jag behöver mer än 3-4 saker till skillnad från Baltazar i alla fall! Ska bli mysigt, stannar sedan kvar för att kolla på bio med kusiner och familj nu innan jag börjar jobba en massa. Men nu ska jag packa ner lite saker och äta något, igen. LATER


Wanna be a victim, ready for abduction.

Väcktes vid halv tolv av mamma sen kom tre fina kusiner in på mitt rum, fast bara två av dem stannade inne på mitt rum, haha ;) Vi snackade lite, sedan stack de ut för att jobba, hjälpa, lasta ved medans jag somnade om. Snacka om lat, faast ändå, haha :(

Käkade lunch och sedan så stack kusinerna och pappa till Ätran, så jag låg inne lite, fast sen så gick jag ut och läste någon sida i en bok! Bestämde mig senare för att gå en runda, sagt och gjort, skitgött men vääldigt varmt. Har snackat med R2D2 lite ikväll, så vi ska ses i morgon, roligt! :D Men nu ska jag sova så jag orkar upp någon gång innan lunch. LATER




Sundayy.

Dagen har varit fin, ganska trött efter att ha jobbat men ändå det har varit grymt kul fast en aning stressigt, näst intill panik. Folk bara öste in, lång kö, tallrikar, bestick, glas, brickor och mat tog slut. Tur att allt inte tog slut samtidigt så man hann med att fixa så det fortfarande fanns något av det lilla kvar!

Åt grillat ikväll, mumsigt! Riktigt härligt att sol och värme äntligen hittat hit :) Har bakat chokladparfait, så ska smaka på det nu, hoppas det är gott! Det skulle vara mörk choklad men vi hade bara ljus, hoppas det blir gott i alla fall fast det smakade inte gott innan det åkte in i kylskåpet :( Senare på kvällen har jag snackat en del med Baltazar om Onsdag! Har bytat ord men R2D2 och även chattat med Puh ;) Sen har jag chattat med Ida, fast det var riktigt drygt, ingen pallade säga något vettigt, fast det var ju inte precis något chockerande. Men nu ska jag nattfika och sen får man ta och nana :) LATER
Ganska dålig bild men ändå, har varit så dålig med bilder!

 

Drygare människa får man leta efter.

 


FEST HOS MANGE!!

Haha, låten har verkligen lyckats sätta sig i huvet på mig. Har haft en rolig midsommar med snygg, baltazar och puh, kollat på Van Helsing (mest jag och puh), grym film, spelat singstar och apbuzz, inte för att det lät speciellt bra när vi sjöng men annars så var det kul..! :) Spelat kort och snackar lite och sådan annat mysigt! Somnade väl runt 7 på morgonen och sov till halv ett. Orkar inte berätta mera men vi gjorde lite allt möjligt, så hoppas ni hade en grym midsommar ni också!

Har varit hemma en stund och käkat lunch och för att inte somna så ska jag kolla på en film! LATER


Glad Midsommar!

Har nyss käkat lunch och jordgubbar med grädde till efterrätt! Det enda som saknas är solen, kan det bli mycket tråkigare väder? :(

Kvällen kommer att spenderas med 3 fina vänner, snygg, baltazar och puh! Myys. Men nu ska jag städa, packa lite och göra lite allt möjligt, ha en bra midsommar allihopa!!

LATER

Saknar er allihopa så otroligt mycket.

Tönt

Åh vad jag är tönt. Nu ska jag böna och be. så snälla klicka på länken- för skojs skull-, inte för att det är nåt kul på länken, bara klicka? Eller skit i det, because it doesn't matter to me.

CLICK ON THE PICTURE




Sommarlov.


Det sämsta som kan hända när det är sommarlov är när det regnar, det är inte speciellt varm, åskar, mygg/knott, ingen sol. Och precis så är det nu för tiden, KAN DET INTE BLI VARMT NU, INNAN MAN BÖRJAR JOBBA. Nej, antagligen inte.

Idag så har jag inte gjort mycket, har jobbat ca 4h för det var inget folk, sjukt segt. Annars ja, ingenting. Men nu ska jag chatta med fina vänner, hahaha, sen blir det käk och så kollar jag på en film!

LATER



Babbel om något som snart tar slut - Jag menar Harry Potter.

Satt och bläddrade på Aftonbladet, hittade då detta :

 

Vissa kanske inte bryr sig, men okej gör som ni vill men eftersom jag är ett fantasyochharrypotterfreak kan det bli lite hur som helst, så när jag läste "Allra första bilderna ur SISTA Harry Potter" blev jag helt tom, nu låter jag jätteknäpp men jag kan inte förstå att snart är det slut, Harry Potter är snart slut, HARRY POTTER ÄR SNART SLUT OCH DET KOMMER ALDRIG ALDRIG NÅGONSIN GÖRAS FLER HARRY POTTER FILMER.

Och allt blir knäppare. Jag är väldigt duktig på att bli känslosam och skapa en "rolig" humörsvängning, så där sitter jag i sängen och nästan lipar sönder, wackoo men sant.  Åh, jag får damp på mig själv.

Färdigpratat om Harry Potter. Detta lär bli mitt sista inlägg för ikväll, i morgon ska det jobbas så hoppas att det forsar in med en massa folk! LATER


▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲


Now you’re sitting here in this damn corner, looking through all your thoughts and looking over your shoulder

Tisdag: Vaknar runt 13:00 när nån ringer från jobbet.. ringsignalen: "I got a pocket, got a pocket full of sunshine..." och efter jag pratat klart i telefonen kommer brorsan inklampandes. Kekade pizzan från helgen, ni vet den älskade frukost-lunchen?? Vi kollar på en film, slappar helt enkelt. Senare packar jag grejs, äter lite och sticker till Baltazars place (Sabs-Sabbe-Sabina = Baltazar) där vi åker mopedix upp till IP och tränar. Efter det käkar jag hos Baltazar, una hamburgesa med pommes från torggrillen, tar en dusch och medans jag väntar på att hon ska bli klar umgås jag med lite people vid TVn där de spelar Fifa! :)
På kvällen spelar vi kort, snackar lite allmänt och somnar runt tolv :)

Idag (Onsdag) - Går upp kvart över sju, käkar jordgubbar till frukost <3 MUMSFILLIBABBA- äntligen något nyttigt- och vid 8:20 drar vi mot bussen. Åker till Falkenberg där vi sedan tar en god fika På G, senare öppnade allt när vi var klara (alltså kl.10), går inne på gallerian och kikar, köper lite saker, går sedan runt i centrum inne i affärerna!
Vi är inne på synsam innan 11:30, jag köper nya linser och sedan gick vi och åt på El Paso (?), mumma :) Vi missar första bussen hem så vi fick vänta ca 20 min och sedan ca 40min i Ullared, så vi gick in på Ge-Kås.

Nu är man hemma, ganska gött att bara chilla så nu ska jag göra ingenting! LATER

Detta har jag fått med mig hem: Värmeskyddande spray, 1 mascara, ansiktisgrejs, schampoo-balsam, 6 nya linser+rengöringsmedel, linne och solglasögon. Men det sötaste av allt, en självående dammsygar-nyckelpiga.



Man får lov att vara ful, eller hur?


WTF?

Skulle prova blogg från mobilen, då det såklart lyckades att komma till min&Idas gamla blogg, skrev ett inlägg att det blev fel blogg eftersom min blogg och den gamla ligger under samma konto så att säga, så ja det blev som det blev. Det sjuka är att för 2-3 dagar sen så låg unika besökare på 5 st och idag-igår har vi fått en kommentar från nån och den människan är jäkligt random och scarybary- haha.

Ahja, jobbat från 12-20 idag, auch, mina fötter och ben är döda- goa pengar ändå och så har det varit cuul :) Snackar fortfarande med R2D2 (yas) men har tänkt att gå till kojs strax! LATER


Kiss me, ki-ki-kiss me, infect me with your love and fill me with your poison.

Idag så jag bara latat mig, så jäkla gött. Har varit ute och gått en lång runda med mamma och pappa, trevligt, hittade även massa smultron som vi käka på vägen! Har inte ätit smultron fören idag, nu är det sommar det enda som saknas är sol och värme ;) Haha.

Men nu ska jag käka pizza, i morgon ska jag jobba och resten av veckan ser ganska full ut! Menmen... LATER


GODMORGON


FET-TRÖJA = FETT COZY.

Jag har "hittat" en av världens gosigaste tröja, såklart är den inte min.. :( Lånat den av Victor, överväger dock att behålla den. Haha, nej det var inte sant men ändå! Sabs kallade mig dvärj när jag hade på mig den, det räcker inte att vara kort helt plötsligt utan nu måste jag vara ännu mindre ? :'(

Torsdagens match gick inte så bra precis, vi förlorade men jaja, jag lyckades stuka min tumme ohja vad gött (sarkasm), kom hem runt halv tio- tio så det var bara att lägga sig i sängen och somna. Fredagen började med jobb, fast fick gå hem tidigare för att det inte kom något folk så jag kollade lite på film och såg till att jag hade med mig allt till kvällen! Efter jag käkat drog jag till Ätran, min knäppa kompis yas kom och mötte mig, snällt, sedan packade jag upp sovsäck etc, inte för att något användes precis...

Kvällen/natten har spenderats med 7 trevliga och ruuliga kompisar, vi har badat och det var svinakallt, snackat och bara haft det trevligt! :) Men jag följde med yas hem runt 4 snåret, vi gjorde lite frukost och kaffe, hade en massa överenergi och snackade om en massa dampsaker, sedan somnade vi! somnade runt halv sex eller nåt och vaknade vid tio, roligt.. 

Har i alla fall kommit hem och ska fortsätta med att packa upp, sedan blir det en varm dusch och mat :D Vi får väl se vad jag gör med resten av dagen! LATER.

En mysig bild på mig och yas riktigt tidigt på morgonen!




Torsdag...

TOMORROW IT'S CANDYDAY- freakingawesome!!!!!!!- Ska då iväg och tälta med some friends :) Visst har jag bra timing på engelskan där? Haha. Ahja, idag så har det inte hänt så mycket, sovit, ätit, diskat, vikt kläder och kollat på Tre systrar och En mamma (Orginaltitel- Because I Said So).


Idag ska det drickas mycket vatten och vila mycket, så nu ska jag ut i solen, dricka vatten och läsa en bok! Match mot serieledarna- som förmodlingen kommer att gå dåligt- men heja oss! Haha. LATER

Lataste.

Väcktes av ett telefonsamtal till mobilen, hade ashögt ljud så man blev lagom glad resten av dan. Ahja, har käkat pizza, kollat klart på Gangs of New York, kollat på Elizabeth: The Golden Age och städat! Men nu ska jag sova, mer städ i morgon och fotbollsmatch! LATER


NY HEADER OCH GODNATT

Nä, nu måste jag sova. Dagen lär bli lugn i morgon men det är bara gött, ska nog strosa i landen lite, lyssna på skön musik och göra någon god lunch :) LATER


8km

Har jag cyklat idag med min bror, woooooooooooohhh, galet. Men vi åt hos mormor idag för att e:on pysslade med elen lite grann ;) När jag och brorsan kom hem så pusslade vi lite, kollade lite på Trassel och snackat lite grann bara :) Har även provat mina nya 3/4 vita brallor som passade och provade en Jumpsuit också, den passade, snyggt gjort cajsa! hahahahahahahhhahaha 3dje person, fett jobbigt där!

Men nu ska jag snacka med folk, städa later och snacka med mera folk ikväll :) Vi höörs, later! :)


1 mil.

Så långt har jag cyklat. Tog mig ca 45 min, ganska bra ändå va? :) *stolt* Cyklade till badet där Sabs även va, vi doppade oss och var bara i liiite för det blev kallt efter ett tag, haha. Så vi stack hem till Sabs, bakade muffins som blev jättegoda och så fikade vi :) Senare så snackade vi lite allmänt och sen kom pappa och hämtade mig och cykeln, snäällt!

Råkade somna innan, 1 1/2 h ungefär, ätit middag, annars så har jag suttit och varit "social" inne på facebook. Och ja, det där var min dag i stora drag ;)

LATER!

Sommarlov, TUMMEN UPP FÖR DET.


Yesterday, Today, it's only days.

Kompisar, fan vad underbart. Igår så gjorde jag inte så mycket på förmiddagen men på eftermiddagen så kom Sabina och Emil och hämtade mig sedan drog vi till Fegensjön, cicci, victor och axel var också där :) Fikade, snackade och hade det trevligt.

Senare på kvällen kom Sabina och Cicci till mig, vi lagade mat, snackade och på kvällen så käkade vi godis, hade ansiktsmask och kollade på she's the man, fast efter att jag tvättat bort min så sov jag igenom det mesta, tills slutet... haha. Vi vaknade innan väckarklockan, tror jag..! Vi åt frukost, gjorde lunch (pastasallad med bacon ist för kyckling för att vi hade ej nån hemma..), bjöd killarna till sjön och så drog vi runt 13!

Alla tre, Jag, Cicci och Sabs blev asförvånade då Emil och Victor dök upp, senare kom en förjävligt trött Axel och överpigg Tim. Vi käka, pratade lite och sedan stack vi hemåt. Har (äntligen) kollat på The Hangover, ruuuulig och mysig film, jag har diskat, städat lite, ätit och varit ännu en gång i Fegen. Sabs kom och hämtade mig hemma (snel hest), vi åkte och köpte glass, snackade och hade det mysigt :D

I morgon så kanske jag ska till Falkenberg och fixa nya linser, annars hade jag tänkt att ta det lugnt vid bassängerna i Ätran som de öppnar i morgon :D

VärldensbästaPastasallad med världens bästa Sabs och Cicci<3

Skolavslutning.

Ser faktiskt ingen poäng med den vi hade detta året. Förlåt, men det var ganska kasst, fast 9:orna tycker nog att den var bra eftersom de slutade ju 9an helt, och nästa år är det våran tur! WIHO. Dagen har väl varit bra och så, skrattat och pratat, men ingen "stor" fika, 1 negerbolle och 1 päronsplit- oj vad gott, vi satte inte ens ihop borden, jag fick inte ens bilder på hälfen av människorna i klassen, inte för att detta var världens största händelse för den delen men det är kul med bilder på mina sommarfina vänner.

Drog hem, hade tråk och somnade framför en film. Har klippt lite av gräset, tappat en lins -sate- , satt på nytt smink, bytat om och så hämtade vi mormor och åkte till Bambu i Bredaryd! Åt en massa Thai/Kina-mat och hade det mysigt med lite snack och sånt.

Varit hemma nu ett tag och ska snart sova, ska städa toaletten i morgon, ruligt! Men en massa musik och riiiiiktigt hög musik så blir det nog bra ändå :) Kommer nog att hänga med Sabs, Emil och någon mer i morgon, bada, fika eller nått, jag ska i alla fall göra någonting med någon, soooofta tungt!! Haha,är ensam hemma i morgon hela dagen så det blir gött, kan hoppa runt och sjunga asahögt helt random sådär :) LATER

Bild innan vi drog till Bredaryd.

Sates knäveck.

Sitter och åmar sig över att mitt knäveck gör ont, vetefasen vad jag gjort. Jag skyller på promenaden, helt klart. Fast det är inte outhärdigt, grejen är bara att jag inte vill göra det värre för då kanske jag inte kan spela alls på längee :( Så idag skippar jag träningen men kommer på mötet vi ska ha senare, istället tar jag en dusch och gör i ordning för i morgon (tar fram kläder och sånt), äter lite och sedan så drar jag mig mot ätran.

Dagen har varit onödig, hade modevisning som bl.a jag och sabs var med i, gick med Emmys och Julia C's onepiece, vi "repeterade" hela förmiddagen och hängde med Amanda som också skulle gå i sin snygga kavaj- alltså, folk visar upp vad de gjort i textilslöjden-. Jag och Sabs åt på RosenGarden, stötte på Emil & Victor så vi satte oss brevid dem och snackade. Gick tillbaka, snackade  med lite folk i klassen sedan var det lärarna vs eleverna (9:or) i fotboll, fast jag och Emil stack vid ett, orkade inte bry sig längre faktiskt haha, träffade Isabella och Dennis i bussen också!

Har varit hemma kollat tv, halvsovit och gjort ingenting förutom att kollat efter posten 2 gånger- så uttåtråkad och emil vägrade köra hit i regn det aset. Men nu ska jag gå ner och käka, tidig middag idaag!
LATER

Går, går, går.

Har gått hela jävla dan. Ruuligt, he-he, hörde ni sarkasmen eller??!! INTE KUL. Visst var det att snacka med folk men skulle det vara såå svårt att köra med poängjakt? :o Har gått ca 1,5mil, har faktiskt inte ont i fötterna även fast jag gått i Converse, men har ont i ett knäveck, cp.
Under promenadens gång stannade vi och fikade en annan gång hemma hos träslöjdsläraren och åt hamburgare, fast Adam fick en bit av min 2:a hamburgesa. Träslöjdslärarens hus var fantastiskt! Han har gjort hela (?) själv, hade utsikt över en sjö, 7 dammar, uteplats, bastu, gammaldags men med morderna detaljer så det var inte precis stenåldern men en riktigt frän mixning! Mycket vackert, massa små detaljer som gjorde väldigt mycket, många fönster och ljust :)
På vägen till lärarens hus så spenderades den mesta tiden med Yas, André, Dejon, vi snackade om det mesta. Vägen tillbaka snackades mest med 7:or, Sabs var också med, 7:orna var Jens, Johan, Adam, Oliver, Alfredoch Annie :) Mycket snack med Annie också, mycket trevligt, haha! :) Vi läste och hittade på "Alla Barnen......." treeevligt!

En nedkortad konversation mellan mig och Adam som löd ungefär såhär:
Adam- Cajsa, jag ska ta fram min tennisboll.
Jag- Okej!
Adam- du kanske vill kolla på mina andra bollar?
Jag- HAHAHA- Nej, det är lugnt!!

Kom hem, bytade om, gjorde "väärsta fruktberget". Hehehehe, 2 äpplen 2 bananer i småbitar på en lite tallrik, detta åts under filmen Life as We Know It, myysig film, någon tår fälldes, antingen för att den var sorglig eller jag är känslig eller för att jag har humörsvängningar eller pms.  LOL Men nu ska jag gå ner och keka maaat, är sorgligt hungrig :(



Bal

En snabb middag och mascaran på i bilen-vilket gick bättre än väntat- När vi väl kom dit fick vi vänta ett tag, men sedan så kom de lite då och då. Julia och Alicia kom efter ett tag, foton togs och så pratade man lite grann! Mysigt och fint var det :) 1 år, sedan är det 96:ornars tur. Haha.
LATER!

Här kommer någon bild:

Sista veckan.

Allt känns fantastiskt skönt, har haft det underbart slappt idag bara.

No- Kollade på en naturfilm som var någolunda rolig och jag & ida utbytte en massa roliga kommentarer om filmen under filmens gång!
Idrott- Killerboll, Ängelboll och styrkeövningar och allt detta hölls av Evelina, och nej det var inte hemskt, bara lite! haha.
Matte- Men slutade kvart i 11 så vi hade rast enda till tjugo över 11. Stack ner en sväng till Gekan med Ida, Sophie, Bianca och Evelina, dock var det bara Evelina som följde med mig in! ;)
SO- Hade tråkig och jobbig tävling, men sedan var det mat, nåt riktigt positivt :)
Svenska- Lekte mest 4 i soffan, lämnade in böcker och lånade nya inför sommarlovet, sedan slutade vi!

Nu är jag hemma, har skalat 7 potatisar (7 st, VIKTIGT, GLÖM INTE DET). Ska gå ner, keka lite frukt och kolla på resten av filmen jag spelade in igår och senare så ska jag och mamma till Ullared för att kolla på Julia P, det är 9:ornas bal så vi tar väl lite kort och såå ;)

Jaa, så ser min dag ut, slänger väl på lite smink också antar jag, hehehe, LATERR!

Slapp nationaldag.

Har spenderat den mesta tiden utomhus, slappandes i en solstol i trädgården, läst klart den lilla delen som jag hade kvar av Vargbröder Del1 och läste några kapitel i Del2. Har även gått in då och då för att det varit så jäkla varmt, snacka om att vara en svagis.. haha, men har lyckats att bli lite brunare i alla fall ;)

I morgon funderar jag på att skaffa en Ipod nano Gen:6 !! Wiiihhooo :) haha, då fan ska det ut och joggas a lot!

Men nu ska jag sova riktigt gött så jag är pigg i morgon, känner mig ovanligt lycklig faktiskt även om det inte händer nåt speciellt i mitt liv precis men allt känns bara GR8! Haha. Later!

Sitter här med näsblod som inte är så kul..................... men jag mår finnt ändå! :)

¡Hola!

Fick sovit till halv 12 för att brorsan mådde dåligt så jag har inte hjälpt till med veden idag :o Så nu skulle jag kunnit vara med Cecilia, åh, bajs. Har hunnit duka, äta, plocka ur diskmaskinen och borstat tänderna, bäddat sängen och bytat om 2 gånger och nu sitter jag i bikini och ska allddeles strax gå ut och läsa en bok i det fina vädret (hoppas mest på att vädret kan få mig på bättre humör också).

Senare ikväll ska jag packa idrottskläder och lägga mig jättetidigt, ska tagga för en bra idrottlektion hoppas jag, utomhus hoppas jag på faktiskt. Fast skulle jättegärna spelat fotboll, igen med det lär knappast hända :( Men nu ska jag dra mig utåt, vi hörs senare, Later!


Peace

Ska jag eller ska jag inte?- bara skojar.

Hmm, det enda som saknas är ju näsringen.. Tycker faktiskt inte att det är så fult på andra, men på mig? Haha, lär ju dock inte få skaffa det för mamma men man kan ju alltid ta ut piercingen i näsan utan att det syns för hur många säger "Jaaahhaa, kan man få kika in i lilla näsan tro?" haha.



Kossor.

Kvällen har spenderats mycket inomhus faktiskt eftersom man dog ju ute idag. Somnade nog ute ett tag men vaknade upp i en dröm då det blev svinavarmt i drömmen och på min rygg, haha. I solen så har det varit över 50 °c eller så är det brorsans termormeter som dampar.. hmmm, men varmt i solen är det! Morsan fick värmeslag så hon var helt virrig, haha, galeeeen. Har även flyttat över kossorna över 153, gick braa, krånglade lite grann i början men sedan så gick det jättebra, bara den knäppa tjuren och en lite kalv som hela tiden blängde på mig och pappa när vi stog bakom dem så de ej smet tillbaka, haha. Var också 1 man för lite så det var en aning nervöst innan man skulle börja, fet press har man på sig eftersom folk vill ju köra förbi men vi måste få över kossorna innan de kan köra! ;o

Har kollat lite på Slumdog Millionaire med brorsan och kekat lite godis<3, men nu ska jag läsa klart Del 1 av Vargbröder. Läste klart Hungerspelen: Fatta eld, innan idag och igår så läste jag hela Darren Shan del11 - en massa fantasy- och i båda böckerna så har 1 person dött, det är läskigt, haha.

I morgon blir det inget Cecilia :( Fick reda på att jag skulle hjälpa till med veden hos farmor :@ Hoppas i alla fall att jag och brorsan får åka på flaket med ved enda till Ätran!!!!!!!! Men nu skajag läsa och sova, later!


BOY, YOU'RE THE ONE.

Det sexiga:
•Snagget
•Magrutorna
•Tatueringarna (dock inte den under naveln)

Det mindre sexiga:
•Rynkar pannan något in i .........
•Skägg, uääääääk.
•Ser ut som om han har världens största buske "där nere", lol.


MEN HAN ÄR SYGG ÄNDÅÅÅÅ. <33333333 GE MIG EN KILLE SOM HAN.

STEKASTEKASTEKA.

Det är mina planer för idag. Har faktiskt plockat i ordning mera, dammsugat övervåningen (förutom brorsans rum, det kan han göra själv) och nu ska jag gå ner och äta. Sedan tar jag Hungerspelan: Fatta Eld och lägger mig utomhus, sedan får vi väl se vad som händer!  Ikväll ska jag slappa, få se om jag ska till Cicci i morgon, hon skulle vara med på vattenkriget i falkenberg så såg väl se om jag hänger med, haha!

LATER!

SUNNY

Dagen har varit bra, en aning annorlunda kanske. Vaknade av väckarklockan, åt frukost utomhus och drog sedan till matchen. Vi spelade mot Vessigebro/Ginsten, faktiskt ett trevligt lag, inte för att jag hade förväntat mig att de skulle vara "dumma" heller men de var trevliga att möta. Fast vi var bara 12 spelare, hade varit 11 om inte Frida hade kunnat komma och stå i mål, fast i slutet gick det inte så bra, 10 min innan avslut så ramlade hon baklänges och slog i bakhuvet så vi fick inte fytta henne utan ringa ambulans. Så ca 30min senare kommer de och så fick hon åka iväg till sjukhus, Louise skadade hälsenan, jag fick en boll i magen på nära håll eller på revbenen, jag gjorde ett mål (wiihoo) , Elin gjorde ett mål (wiihoo), de gjorde ett självmål-ett snyggt för att vara självmål-.
Vi förlorade med 7-3, har kommit hem, druckit CocaCola <3 och ska ut och sola lite nu hade jag tänkt ;)

Laterr!

Pictures och andra saker!

VILL HA! Och funderar på att köpa ;) Vad tycker ni då?






PICTURES




VÄN.

Jag har en riktigt gosig vän som heter Emilia, måste bara berätta hur gullig hon är! Denna fina kommentaren fick man, så små saker, åh vad gulligt. Man känner sig till och med älskad, haha.


Kärleken var dolken som högg mig i ryggen.

Today it's candyday, CANDYday, IT'S FUCKING CANDYDAY! Hihi. Jobbat mellan 15-18, inte så länge men tillräckligt, svinatrött ;o Har kekat grillat och hade tänkt att packa inför matchen i morgon, fixa mig på toan och sedan gå ner för att lata mig framför TVn och äta gooodis <3 haha.

I morgon är det match och sedan ska jag slappa, kanske sola, har faktiskt fått en mysig bränna från idag. På söndag ska jag slappa och på måndag ska jag troligtsvis chilla med cicci. Kanske gör nåt spontant på söndag också ;) haha.

LATER


SUNSUNSUN.

Och jag ska jobba idag igen! Meeen det gör inget, det är bara kul och skulle inte göra ett skit, eller jo, jogga men det får väl göras en annan dag.

Gick upp runt sju, cyklade hem i från kvart i 8 och så var jag i Fegen ca tio över 8! Drog in till Ullared, var på möte, fikade halloncheesecake och drack kaffe. Sedan kom mamma och hämtade mig eftersom jag ville hem tidigare nu när jag ska jobba igen runt 15.00! Fick hoppa in för en annan som inte kunde komma idag ;) Ska steka i solen efter maten och sedan blir det duschen och att dra iväg till Ullared igen, hoppas på en massa folk :):):) haha.

Later.

Just thinking makes me sad, and the worst thought is you.

THIS IS HUGE.

Ni kanske inte fattar hur stort detta är, men gaalet faktiskt för mig. på två dagar, valiga dagar har jag sett 3 Range Rovers, 2 Land Rovers och 2 Corvettes. GALET.



Trött som sate.

Fast det var ju inte sant. Första riktiga dagen på jobbet, känns skitbra, härlig känsla :) Gick upp runt 10-tiden och var på jobbet lite innan 12 (eftersom jag började då), keka runt 14:30 då rushen började avta och slutade runt 18-tiden. Medans jag väntade på pappa så åt jar 7 och en halv friterad banan :o så när jag kom hem åt jag bara lite, svinamätt, inte för att det var sant, lär bli hungrig snart igen.

Ska tvätta av mig sminket, smsa bort mina pengar så jag kan byta till Telia -hihi- och ta ut linserna, sedan blirre att glo på TV och lägga sig, kanske plocka undan i mitt rum. Ska på möte kl.09 i Ullared om jobbet och när jag kommer hem ska jag jogga en runda!
Later.


Svar: JA, JAG ÄR CPSTOLT!

Hallå.

Slutade kl. 10:50 för att vi är bäst, haha. Eller för att vi ej hade någon lärare, vi gick ju till två på 3 fredagar så vi fick sluta tidigt idag! Gick till RosenGarden och åt mat, lämnade in Sabs armband på gravyr och så sprang jag iväg till blomsteraffären för att köpa ros till Becca och Oscar. Mamma hämtade mig i Ullared och så drog vi in till stan, kollade när de kom ut och gratulerade, var i stan ca 2h sedan drog vi till McDonalds för att köpa McFlurry!!!

Har varit hemma ett tag så har tagit ur linserna, satt på mig glasögonen så ska skriva in mina nya jobbartider! Vi hörrs, laterr

Clothes- Linne- BikBok, Bralls- VeroModa, Cardigan- VeroModa-                                Sadface to Cicci!

RSS 2.0