KONFIRMATION

Lördagen var kommen och klockan tjugo i åtta vaknade jag av mig själv, ovanligt men skönt! Tog en go dusch, fixxade till håret en aning fast det blev inte som igår så jag fick ändra frilla helt och hållet men det blev helt okk för mig ändårå!

Åt frukost, slängde på mig smink och vita kläder, sedan så var jag klar. Tramsade med pappa, hittade bl.a en limegrön slips, eller kanske inte LIMEGRÖN men en mjuk limegrön färg var det, skitful men rolig ;) Sedan kvart i tolv så åkte vi mot Burseryd och sedan så var vi väl där runt tolv dårå. Vi lämnade sakerna vi skulle ha med oss i våra pjäser i kyrkan och sedan så sjöng vi, gick igenom kortfrågor och sedan tog vi på kåporna... OJOJ, då blev man jääkligt nervös faktiskt men det blev mycket bättre när de väl börjat gudstjänsten så det var inte så farligt :) Allt gick jättebra, det var roligt och ja, det var faktiskt perfekt! Skulle inte kunna tänka mig att byta ut alla underbara människor jag träffat, har haft underbart kul så lär väl lipa i morgon när vi ska sjunga eftersom man kommer sakna alla, hahahaha!

Efterråt så åkte vi hem till oss/mig, vi åt en massa, hämtade fasen 3 gånger och åt 2 ganska stora tårtbitar men så var jag "typ" hungrig sen/nu i alla fall, bebismaaage har man nu, MYS! Eller inte..!! Ska dra ner, kolla på Eurovision SOng Contest nu faktiskt, umgås med familjen och sedan ska jag sleeeepa. Hoppas ni har haft en fantastisk dag precis som jag har haft :):):):) haha.

CYA
En YEY-bild, eftersom jag är KONFIRMERAD!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0