Sabs

Igår så umgicks jag med sabs, vi käka på restaurangen, skulle säga hejdå till en kollega ju. Vi satt och åt i ca 1,5h, haha ganska sjukt. Lånade Monikas USB, för lite musik, awesome, mest party-dunkadunka, inte precis vad jag lyssnar på annars menmen, gött :) Var inne på Gekan en sväng, köpte mig choklad och True Blood, gryyymt!

Idag har jag jobbat, försov mig så det var tur att Sabs sov över, min väckarklocka gick ej igång så hon hade som tur vaknat och kollat klockan! haha. så idag har jag jobbat till 18:00 ungefär, käkat på Stantons också, fast var ej så hungrig, tog en sallat men usch, inte hungrig någonstans då. Men nu ska jag nog ta mig någon frukt, kolla ett avsnitt av True Blood och sen sova, jobbar i morgon också! Orkar inte skriva. bai.

LATER

hejhejhejhej.

en massa hej där. Var ledig igår, fatta skönt så idag är jag mycket friskare och jag har inte ont i halsen längre så det är sjukt gött :D jobbade endast 4h idag, så var inne på Gekan, köpte trosor, nya hörlurar- 2 äckliga har gått sönder :(- och tafsar till kusinen eftersom jag är hemskt duktig på att tappa drag och på att behöva kapa lina! :(

Ärligt talat så gör jag inte så mycket nu för tiden, sorgligt men sant! eller jo träffade alek i bussen, hehe ja. men i morgon ska jag träffa sabs i alla fall, det ska bli fett mys :D men nu ska jag kolla på det sista av Indiana Jones sedan ska jag kolla klart på Tarzan, mys :)

Hello handsome.

Hejhej, varit hemma idag, inte så kry just nu vilket suger riktigt mycket. Skulle jobbat men kroppen sa fuck no, så har legat i sängen hela dagen fast har ju ätit förstås, maten är mitt ljus i mörkret <3 haha, lite cepe allt. ;) Har kollat på  2 1/2 filmer idag, sovit och ätit, ja det var min dag, jäkla keligt faktiskt :(

I morgon är jag ledig så då ska jag ta och bli frisk! Måste städa på rummet, plocka i ordning kläder och på skrivbordet, fixa och dona lite här och var. Funderar att dra till stallet för att mysa, ta på mig en massa kläder och dra dit med mopedixen eller cykla om jag orkar, vi får väl se, vi får väl se! Men nu ska jag ta och nana, behöver verkligen sova, ha det grymt så får jag ta och bli frisk :)

LATER.

Äcklig.

Rätt ord för hur jag känner mig nu, mår äckligt helt enkelt, näst intill sjuk. Åh, varför just nu? Äckliga, snoriga näsa, äckligt onda hals, äckligt, äckligt, äckligt helt enkelt! Fysate. Ska nog göra en fruktskål till mig själv och kolla på en film , sen får det bli sängen, har ändå redan ätit.

Får väl börja från igår, vaknade först 10 för jag fick sms, somna om och blev väckt runt tolv för det var lunch, mamma hade gjort soppa, så jäkla gott, särkilt när min hals höll på att dö. Runt fyra-halv fem tiden så var jag och Julia ute och red, red i ca 3h, gött men jobbigt, Julia käka hos oss och sedan följde jag med hem till henne. Sov där från igår till idag för att vi började jobba ungefär samtidigt, dagen har varit allmänt äcklig med äckligt mycket folk! Vi hade en äckligt lång kö från kl.11 till ca 16:00 och allt blev äckligt inne på restaurangen eftersom vi var tvugna att jobba på som dårar.. Han mått illa hela dagen, trodde jag skulle spy, skitäckligt. Fick sluta runt halv fem, så käka lite fast mådde som ett as. Men nu har jag faktiskt mixat ihop något gott och ska snart göra en smoothie, ska även kolla på en bra film (hoppas att den är bra i alla fall). I morgon jobbar jag, hoppas jag orkar mer, fast ska lägga mig tidigt så jag blir frisk till i morgon :D yeppyepp.

/Cajsa

LEDIG.

ÄNTLIGEN! Har jobbat en del nu men fick sluta tidigare idag, snacka om gött. Fick skjuts hem av Monika, GRYMT, haha, i alla fall så har mina senaste dagar varit superbra. Tors- Fre sov jag över hos Julia, på kvällen kom Alek och vi käka och spelade Plump,  verkligen sketakul även om jag förlorade hela tiden :) Snackade och skojade en massa, en jävla massa skratt var det kan jag säga! :D Var ute och gick en liten runda på kvällen/natten sedan drog Alek hem till sitt och Julia och jag chilla lite, låg och snackade någon timme ungefär sedan så somnade vi. Vaknade av att Julia kom in i rummet på morgonen runt nio-tiden, hon hade varit ute en runda, sedan gjorde hon e storslagen frukost, fixade till oss lite, mest hon eftersom jag är alldeles för lat, haha. Sedan runt 11-tiden drog vi oss mot affären, träffade Emil och åkte sedan iväg till jobben.

Fredagen var askul, som vanligt, "råka" slänga trasan i Monikas mun, heheheheheh. Annars så tog jag det bara lugnt på kvällen, slutade runt åtta så hann inte göra så mycket för den delen. Idag har annars gått fint som rinnande vatten, fast det var inget folk i Ullared så det var näst intill öde inne på restaurangen, jag och Monika slutade 15 så fick skjuts hem, men sate vilket ösregn som kom när vi skulle dra :O

Har inte gjort något idag, duschat, käkat potatis<3 snacka om L.Y.X och kollat på TV. Ska lägga mig nu, behöver sööömn, ska sova mer i morgon sedan ska jag rida, det ska bli finnt, bara vädret är bra så :D

LATER

"Dead and Broken"



Bättre uppdatering.

kommer i morgon! BAI

KUSIN

Ett STORT grattis till min kusin Anna som tagit OS-guld i militära OS i  Brasilien 2011!



Gränna-Visingsö

(inlägg sedan igår- blev aldig publicerat)Ja, där har jag spenderat min dag med familjen! Det har varit roligt och mysigt, tur att det inte kom 40mm regn som det sas att det skulle göra, faktisktså sken solen och man hade nog kunnat ta med sig ett par shorts. Åkte runt åtta tror jag, så var väl i Gränna runt 10 tiden, gick i några polkagrisaffärer och hade det bara allmänt trevligt och roligt, köpte 3 träd och en liten klubba för var inte så sugen på något sött. Åkte över till Visingsö runt 12 tiden, såg en assnygg kille, menar verkligen sexig, innan vi gick på färgan så var vi och gick en runda runt hamnen och han plockade sopor och körde runt på en flakmoped men det bästa var nog hans ögon, jag trodde jag skulle dö. Ögonorgasm, åh Gud, så snygg. Såg en massa andra snygga människor också, fast sopkillen slår alla i hästlängder! Haha. I alla fall, vi käkade glass, kollade på silvergranar, såg bokar, alar, pilar, körsbärs- och äppelträd, men de stora häjdpunkterna med träden var hängbjörkarna, björk som bl.a mitt favorit träd. Dessa på Visingsö är fantastiska, så vackra och gröna, amazing! Såg för första gången i mitt liv råg, ganska coolt, sjukt ballt. Åt rödspätta, mums, det var längesedan och sen mjukglass. Har fått se ett mycket vackert landskap, hade faktiskt varit awesome att växa upp där, nästan grymt, fast så klart är jag nöjd var jag är nu, riktigt nöjd :D

(Today)
Igår var aweome som sagt! Idag har jag jobbat, fick sluta fyra, svinatrött så snart ska jag sova. Provade fotbollsskor, inga passade, letade efter knäskydd men de var såklart för stora så jag och mamma får dra in till Halmstad en dag och kolla inne på det nya Stadium som sägs vara bra, Stadium Outlet tror jag det hette! Var öven inne på Ätrans bibliotek, lämnade tillbaka de 4 böckerna och har lpnat 4 nya, fast ska in på biblioteket i Ullared på Torsdag, måste läsa mer Simon och Sophie, hihi, gullig bok, ska även låna Svinlande Höjder hade jag tänkt! Men nu ska jag gå till kojs, jobbar till Söndag, fast ska bo hos Pehrson Tors-Lör troligtsvis, börjar samtidigt så vi får umgås och chilla lite grann! Men som sagt, sängen next :)

LATER - mobbad till tusen, haha jag är så ful <3333333333


Farmor.

Där har dagen spenderats, hos min farmor och firat hennes födelsedag! De flesta var där, nästan alla faktiskt så det var superkul :) Saknade en kusin, hon är på Skytte VM i Brasilien, tror det är i Brasilien detta året i alla fall så HEJA HENNE! :) Och två av mina kusiners fru och barn och en flickvän till den andre var inte där, men ahja, hade väldigt kul och trevligt! Skratta så att jag nästan kissa på mig, haha, sjukt!

Har även varit med Tjorven i helgen, hade det bara mysit och kollade på film till tre ungefär, så jaa det var mysigt :) Är ledig ända till tisdag, snacka om gött så i morgon ska vi på en dagsresa och på tisdag får vi se vad som ska hända, maybe kusinerna och så ska jag låna böcker på biblioteket :) AWESOME. Sen börjar jag jobba igen, ska verkligen ta tag i att träffa någon nu! eller nästa vecka, då jag är ledig, typ fredag.. :)
Men nu ska jag draaaaaa. LATER ÅH VAD JAG ÄR FUL. haha


" Self-confidence is Beauty "

KORVAR, EN MASSA KORVAR, HATA KÄNSLOR och vips så har jag skapat en ny FB-grupp. Nej, skoja, antagligen skulle jag vara den enda personen i den gruppen, haha. Åh, jag behöver verkligen någon att prata meeeeed, jag dör. fast jag vet nog vem jag ska skicka iväg ett sms till, annars får jag väl diskutera med mig själv, kanske sova eller måla lite? Åh, jag vet inte vad jag ska ta mig till..
Hormoner flödar, mina känslor är långt upp över huvudet ända upp upp till taket och tillbaka rakt ner till tårna. Vill bara skrika och gråta, det får mig alltid att må så mycket bättre, skrika ut alla dåliga känslor. Nej, jag är nog bara trött, ska borsta tänderna innan jag slår nåt.
Jag behöver dig, åh vad jag behöver dig, just nu.
LATER
Picture I painted
" Self-confidence is Beauty "



Vem är jag nu?

Satt ute på verandan och kollade ut över framsidan av våran trädgård, satt där och bara funderade, funderade en massa faktiskt. Insåg att jag  är helt lost nu för tiden, jag har verkligen ingen aning om vem jag är längre eller jag tror det i alla fall. Eller så är det för att jag jobbar, så jag inte orkar att ta tag i något utan bara skiter i det och bara fokuserar på jobbet, jag vet inte... Det kändes så bra förut, när jag hade stenkoll på vem jag var, vad "jag själv" var.

Förr lyssnade jag på musik, det var en sån stor del av mitt liv , favoritband Biffy Clyro och Foo Fighters men nu lyssnar jag aldrig på musik. Har jag växt i från det, fast än jag älskar banden lika mycket som förut.
Jag red, ganska mycket faktiskt, i sommar har jag inte ens varit i stallet fast har inte Topar på foder, men ändå? Och så motionerar jag svindåligt och äter ju thai/kina-mat varje vecka på jobbet, så man har ju fått värsta inte-goa-magen! Jag fattar inte, vart har jag tagit vägen? Jag vet inte vad jag håller på med, jag måste verkligen börja göra något, alltså vad väntar jag på? Jag har ingen aning, jag är bara helt borta, boooorta med vinden eller något i den stilen. Fast jag har ju kvar fotbollen, fast nu får man nog börja kämpa för att få en plats på start-11, men det får bli en utmaning- spännande.

Jag tror att jag måste förändra något på mig, något som får mig att trigga upp mig själv igen, något spännande och nytt. Jag tror att det är håret, lol, men jo. Det låter knäppt men, Jag kanske ska klippa kort? Ungefär en pagefrisyr - Sne bena, längre på ena sidan och kortare, tunnare på andra, sne lugg och kanske färgat mot någon brun nyans, vad säger ni? Det känns awesome, rättare sagt, låter awesome.
Något liknande detta fast längre?
Klicka så blir bilden större.

 

Eller detta? Fast passar jag i så kort hår? ;p



Eller bara köra en frän sidecut? Som denna? ÅH SNÄLLA SÄG VAD NI TYCKER! Men nu ska jag göra något annat, inte glo framför datorn, läsa troligtsvis.. Fast har bara 1 bok kvar, läst de andra, dock skummade jag igenom en för den var skitkass.



LATER

LEOPARDGECKO

Har insett att jag funnit migg kall, ska bli leopardgeckouppfödare (sitter det ihop? tror inte det.. ), nej skoja, pallar inte bli morsa redan, skoja, blir mer nany i så fall! Men åh vad jag vill köpa en leopardgecko, det är en av det sötaste, gulligaste och vackraste lilla varelse jag sett. åh, kolla på maken, skulle vilja köpa en hane, döpa den till Carl och bara kolla på skönheten. DE ÄR JU SÅ SÖTA. Men mamma sa njaaa och pappa sa nej, det betyder att mamma också säger nej, för det mesta är mamma bossen men när man vill skaffa mer djur, ja, då verkar det vara pappa som betämmer :( buhuhuuh, men när jag börjar gymnasiet, DÅ, JA DÅ ska jag skaffa en sådan gullis! Fast just nu kanske jag ändå är nöjd med våra tre kiseungar, har Hedda i sängen som nyss spann i sömnen, vilken goding!

Ja, jag har hållt i en, en aning annorlunda men gud vilken vacker varelse, i alla fall störtskön!



Igår och idag så har jag jobbat, det har varit roligt!:) Insåg nyss (lite sent) att det mesta på min blogg som skrivs är att jag jobbar. Fast, det är ju nästan det enda jag gör, heheheheheh. Troligtsvis så är jag ledig resten av veckan, fysate vad skönt att vila upp sig lite, jag trodde faktiskt att jag skulle vara tvungen att anordna en begraving snart, för mina hälar, tur, nu slipper jag nog det! ;)

Har även varit på biblioteket i Ullared idag, var tvungen att sprina till omklädningsrummet och kasta av mig klänningen, tur att  jag hade mjukisbyxor så jag hade bara strumporna under och så hade jag redan på mig linnet under klänningen, så det var av med klänningen på med byxor och byta skor förstås. Springades med väskan över axeln tog jag med mig lite mat hem, rusade ner för spiraltrappan från exit-utgången och in i bilen! Drog till bibblan och lånade 4 böcker, JA 4 BÖCKER. AHMAHMAAAAAAAHHHHHHHHHHHHDDDDDD, har överträffat mig själv nu lite grand... haha.

Sedan jag läst boken "Himlen börjar här" 2 gånger i sommar så har jag blivit förälskad i typiska tonårsböcker, tjej träffar kille- kille träffar tjej- hel och hå vi blir kära <3333 haha. nej, eller jo, ungefär så! ;) Och snacka m att jag blev totat förälskad i en av karaktärerna i boken, Joe Fontaine, bara namnet är ju sexigt, DAMN asså! det enda man kan säga till sig själv är- dream on girl! - OHNEJ, börjar bli tjej som i riktigt tjeeeeeeeeeeeejig. LOLOLOLOLOLOL. BAJSBAJSBAJJJJSSS<3 och där kom den galna jag tillbaka.

På tal om tjejtjejjig. HATAR när jag är sån, när jag kommer på mig själv att säga "ÅH, JAG BRÖT EN NAGEL :O:O:O :@@@@" inte för att det har hänt på ett halvår eller nåt eftersom jag klipper av dem innan de hunnit bli en halv cm "långa". Hatar långa naglar. hata att vara tjejjig, fjanta sig som en FJORRRRTOOOTIIIIWSS- dock så gör jag det- jag är hemsk. ajajajjajajajajjaja- jag får väl leva med det, lär inte kunna bli mycket mer än tjej, fär det är jag ju! HÖHÖ. andra får gärna vara det, andra kan skrika överdrivet och cpa sig tjejjigt men jag klarar inte av när jag gör det.

Men nu ska jag läsa fjantigtonårsbokmedmassaromatiskascener. så puss hej, hemskt vad jag är glad. MÅSTE ÖVERTALA MINA FÖRÄLDRAR OM ATT KÖPA EN LEOPARDGECKO, så söta och äter levande djur, hihi gulliis.

BÄST.

är jag på att blogga. men jag har icke orkat, alldeles för lat! men drar dagarna som varit ;)

Lördag: jobbade till fyra, fem, något av det i alla fall :) Sedan efter duschen kom fam Pehrson, hade jättekul och jättemysigt, umgicks mest med Julia ju ;) Mycket snack, skratt och godis, haha. De åkte runt halv tolv tiden så somna runt tolv :)

Söndag: Latade mig, inget mera.

Måndag: Var i stan, tandläkarbesök, var på stranden med sabs och halva hennen familj med mamma och bror.

Idag: Jobbat mellan 12-20.

LATER

JOBB

Jobbat onsdag och torsdag också. Fast onsdagen så jobbade jag bara mellan 12-16, 4h alltså, till skillnad från torsdagen (igår) när jag jobbade nästan 9h och sedan stannade och åt där efterråt! FAST SÅ HIMMELSKT GOTT, ris, soppa, grönsaker och någon fisk, ÄLSKA SOPPAN <33333

Idag har jag varit ledig! Gottttttt :) fast gick upp tidigt, skulle till frisören, luggen sitter ovanför ögonen! sen köpte jag en muffin och baguette i affären och träffade grodan, snacka om härligt att träffa nån kompis igen! fast träffade ju en massa på träningen som vi hade i ösregnet! :D häärligt med att träffa folk som man känner och som man kommer att träffa igen alltså! :) har annars idag läst ut en till bok, vargbröder del4, AWESOME. ska låna del 5 på bibblan snart , love fantasyyy.

I morgon jobbar jag från 12-18 tror jag om inget annat händer eller så. på kvällen kommer fam.Pehrson och äter, mys, sen får vi se vad som händer på Söndagen. men nu är det dags att sova, magen gör ont, benen värker och i morgon ska man vara glad pch pigg- så hoppas det kommer en massa glada och pigga gekås-lördags-kunder-som-orkar-vara-trevliga.

LATER


dagar.

Drar dagarna som gått lite mellansnabbt sådär.

Söndag: hos kusinerna, Louise fick en gädda, kunde ej rädda den för att den hade fastnat med jiggen i hela nosen så var tvungen att döda den lille stackaren :( Metade senare i kanalen, grillade gäddan och käka den senare på kvällen så det var mysigt!

Måndag: JOBBA. slutade tidigare, mådde dåligt och ont i magen. Började tio.
Idag: Träffade Sabs, Cassandra och Alicia W i bussen, ruuligt. Åkte med 8:15 bussen så var tvungen att gå i ullared ca 1h (går ingen buss till Ullared kl. 10). Jobbade 4h, mådde illa och åter igen ont i magen- it sucks-. Började tio, gick vid två. Kollat på film, allsång på skansen, Filippa bark var BÄST, kärlek till henne! Haha.

I morgon: Börjar 12, får se om jag slutar 18 eller 20, hoppas att magen slutar krångla och huvet vara still, sen så blir nog allt braa :) Så då spelar det ej någon roll vilken tid jag sutar, skulle dock va kul att vara med och stänga och sedan äta där med kockarna och vem det nu än är som också stänger! :) Men ska sova nu/snart! LATER

http://www.cred.nu/wp-content/uploads/2011/05/filippa-bark.jpg



Lostinmyself.

Då mitt liv går saktare än vårat bredband som just nu laggar, då jag inte orkar göra något åt det.
När jag inte har ork till att träffa andra, när man måste jobba men allt går i en oerhörd slowly takt.
Jag känner plötsligt suget av att rita och skriva i ett block, när jag bara vill äta tills jag dör.
Att inte orka släpa it fläsket för att jogga, inte ens gå ner till kylskåpet och ta något nyttigt.
Jag är så less på mig själv just nu. Fy, nu ska jag ta tag i mitt liv!.. Håll tummarna stenhårt.

Idag har jag bara slappat, kollat TV, film på TVn- Ella Enchanted/ Ella av Frell- , spelat Fifa 11 med mig själv, mot brorsan- förlorade på straffar, inte för att han gjorde självmål eller så alls- och käkat hemmgjord pizza! Kollat på Superhero movie med hela familjen och ätit lite godis, mys :) I morgon drar jag till kusinerna, snacka, mysa, fiska och sånt annat mysigt så jag hoppas på braa väder :d Men nu måste jag nana, LATER.


http://2.bp.blogspot.com/-lOwZQBu0aaQ/TbhslomtroI/AAAAAAAAAwI/9JK-JfSuenA/s1600/ellaenchanted.jpg

http://thecia.com.au/reviews/e/images/ella-enchanted-4.jpg



Godnatt.

Jobbat 12-17, stack på dirren till samling i Ätran och spelade match, dock så förlorade vi, men jag älskar fotboll lika mycket ändå! Nu ska jag sova, hoppas jag slipper bli inringd i morgon, hela kroppen är mörbultad. LATER

EN MASSA SKOJS.
lol the cutest thing ever jamie-ryan:  fuccck this has way too many notes, i’m shocked  omg lmao blarrghhhhhh

I hate it when I’m trying to look cute for a picture and my dick falls out:


RSS 2.0