Taking a Break.

Okeey. daxx för en paus nu! heheh. känner inte för att blogga behöver få tillbaka känslan av att vilja blogga också för den delen! ;) hehe.

jaha. slänger in lite bilder bara :)

Tyra

Tyra

Freyja

Demantur

Demantur


Jag och Yassi. fin konversation!



Äckliga möss som kommit ner i hästarnas havre, BLÄ.





Bottoms Up, Bottoms Up, UP.

HHEY. Soft dag idddddag dårå.
Schemat
1. Livskunskap och NO- hade vikarie så tittade på naturfilm JÄTTEKUL. ehhm, nej men helt okk!
2. Bild-Håller på med Photo Shop, så det var lugnt!
3. Matte- Hade prov, skit gick det. eller inte bra i alla fall! Fastnade värsta i slutet xd HAHA.
4. MAT- MAKARONEEER. fett mumsit.
5. Eng&Svenska (dubbellektion)- Vikarie så tittade på 3 hela Goal avsnitt :D soft. käka kakorrrrr!

När jag kom hem gjorde jag engelskauppgiften, gjort idrottsuppvärmningen och slappat. Gjort en frän bild på PhotoShop här hemma mest för att det är soft. Ska göra lite matte, ansiktsmask hade jag också tänkt och sedan blirre en film eller slappa. Annars blirdet sängen! :):):)






DU ÄR FETT JOBBIG JUST NU-

TJENARE.

Idag, ja. Det har inte hänt så mycket. Har, vad ska man säga? NOLL-LÄXOR. känns ganska tungt faktiskt, eftersom man är så van vid läxor! Men ahja, JAG KLAGAR INTE. Det är egentligen amazing! :D Helt underbart! Har sett på film typ... Dark Swan, Narnia 3 och Vampires Suck! Japppppp. så varre! ;)

Packat upp idrottskläderna och packat ner de andra sakerna för i morgon :) Jäkligt gött. Hade tänkt att dra upp till stallet i morgon också! MÅSTE DIT, jättelängesedan + jag saknar lille Toki

Men nu är det dax för sängen, sinnessjukt gytt att lägga sig tidigare! :)

Bli sjuk.

GAHAHHDAHDHAHHDAHHDADA. VAAAAAAAAAAARRRRRRRFFFFFFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRR?

ahja. Ikväll har det inte hänt så mycket, glodde på TV, slappade bara :) Tittade bl.a på Rock Am Ring! Azum. Tittade på Slash och sen Jay-Z!
Sen blerre lite Batman, grrrrrrrrr :D Najssbajs.

Men nu ska jag sova, skola imorgon ju! ;) Chillls på er ✩★✩★

PULKA.

Mamma väckte mig kvart i tolv, tittade på PrisonBreak tills det var mat. Så senare åt vi då ;)
Sen så tittade jag lite mer på PrisonBreak och nu har jag nyss kommit in från pulkabacken, eftrsom det är skare så kan man åka :D haha, fasen vad kul det är! :D Jag och brorsan åkte men damn, det är fett långt att gå upp i backen...... det är i en hage så... ahh :) haha!
Hittade en pulka vid huset som hade frusit fast under snön så nu har jag och bror tagit i den till mjölkrummet (där vi har allt möjligt!) ;)

Men nu är det dax för fika, sticker kanske till stallet sen,får se vad som händer. Kanske ska åka skridskor å sjön med brorsan ;) hehe. Men nu blirre fika!

Ofräsch och Osminkad, alltså riktigt riktigt finfin!



Foo Fighters - ♥





Lördag

Heeey.
Idag har det inte hänt så mycket, mamma väckte mig vid halv 11. var väl uppe 11, åt frukost, duschade och gick upp. Gjorde mig i ordning, slängde på lite kläder och smink! Fixade håret också ;) Sen så har jag dammat och städat.

Vid två kom Selenbrink, vi doppade i grytan och hade trevligt! :) Grymt gott och riktigt skönt sällskap ;) De åkte hem runt kvart över sex- halv sju. Har spelat WII sen dess! :D haha, okej, inte så kul men ganska kul! ;)

Ska slänga i mig något gott nu, är mätt sedan doppet men behöver lite mat i magen, OKEJ jag är hungrig igen! ;) hehe. Ska nog titta på nån film eller nåt! Imorgon blire till att slappa, stallet i guess också! :):):)

MeMe&Me Now.


En video på Nicki Minajs första intervju i London


4NB present Nicki Minaj's first UK interview from 4NB on Vimeo.


..






Dejon- även om du inte läser detta. men ahja ifall du gör det.

Nej, Detta är ingen "Kärleksförklaring" eller så om ni tror det.

Dejon, dett kommer låta vääääärsta fjantigt men i alla fall...
Vill bara att du ska veta hur grymt mycket du gör min dag! Du är en eeenorm del av min vardag, mitt liv, ja! Det är absolut INTE så att jag gillar dig eller är kär i dig, OM ANDRA TROR DET.

men fan dejjan. du är helgrym. No experiment, SO-timmar, sjuka skämt och två helt vanliga personer.
Hur jäkla dåligt jag mår, hur grymt bra jag mår, det kvittar för du får mig alltid att skratta. Det bara smittar av dig av dina skämt, ditt braiga humör, totalt awesome faktiskt.
Vi har skrattat sjjjukt mycket tillsammans och det allra bästa med det är att vi inte gör det bara på msn eller så utan IN REAL LIFE faktiskt. du gör alltid min dag grym!

Du är bäst på att få mig att må bra! Och eftersom jag älskar att skratta och du får mig alltid att skratta, kan jag inte göra mera än att tycka att du är en svart ängel. ♥ Du är bra, du är bättre, jag är bäst. Glöm aldrig att du är awesome. ♥



Text till Yasmine.



Darling, you are amazing.
Eftersom du skrev (HAHA) detta till mig känner jag mig dum om inte jag skriver nåt till dig.
Även om du vet hur otroligt mycket du betyder för mig och även om jag inte behöver skriva detta. Men nu har jag tid och, jag vill!

Okej, först och främst. Vi träffades genom dagis och sedan i skolan! Vi har alltid haft kul och vi hittar alltid på något hellsikkes galet eftersom Ett galet huvud plus Ett galet huvud är lika med Grymt Galet!
Du är verkligen amazing. I skolan springer vi runt som fyraåringar och lever bara helt enkelt, vi beter oss som riktiga fjollor, knäppskallar och har grymt dålig humor.
Flumm humör, ja det är våran vardag. Kanske vi inte delar precis samma intressen men fotboll, det är något. Genom många träningar, roliga, tråkiga. Genom matcher, som vi vinner eller förlorar, ja en massa tid tillsammans. Och sedan maaaaaasssa sköna skoltimmar tillsammans.
Okej, men nu ska jag gå rakt på sak (grrrrrr).
Du är en av de bästa och grymmaste kompisar man kan ha! Jag kan aaalltid komma och prata med dig, skratta, gråta, ja vad som helst helt enkelt! Du är grym!


Jag Älskar Dig! Hoppas vi får massa mer galna och helvilda minnen tillsammans!



närsomhelt, hur som helst, bara ta mig här och nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

det var väl en snygg rubrik, i like it a lot!

Idag var det då skolan och fredag=CANDYDAY. Sååå idag var det skolan. dryg, fett dryg faktiskt. Efter skolan klippte jag mig, lugg igen, fast det blev typ asfult hahahaha..
Sen har jag tittat lite på en film...!och så ska jag spela in olika band när de spelar på Rock Am Ring Bl.a SLASH, The Hives(bara för det känndes gytt), damn, SLASH ASSÅ..

Nu ikväll går det en film, Terminator Salvation, i think! typ eightaclock på nån viasat kanal! :D ska även prova det wiiet som brorsan köpte i typ veckan ;) :D

Sen blirre mat, KEBAB. MUMS. och godis : ) lite i alla fall, äter nästan inget :o :( hehe.

3 finfina bilder. en på najjsaste dejjan, en på mig och sabs i sommras och en på mig, right now.




jag pallar inte.

har inte gjort så mycket, är i stort sett klar med rapporten nu! hoppas jag blir godkänd i alla fall ;)

Mamma kom hem med Prisonbreak säsong 3 , awesome. dåblirre myys imorgon. ska äta pizza också ;) sen på lördagen blir det dopp i grytan med selenbrink :D på söndag, kanske kyrka eller bara softa. tror det var i S:Hestra och Buseryd med någon annan präst. tror jag hoppar det, var ju på stilla mässa i Onsdags :) men det kan mörligtsvis bli en tur till stallet!. men nu ska jag sova. puuuuus


Bilder som skulle upp igår och i förrgår:
Some cloooothes

Yeeah, titta vad jag hitta i min garderob! ;o från vietnam :D DRAGON

HAHHAHHA. så himla ful ;) fast på ett underligtnog bra sätt!

bloggar imorgon.

här kommer nån video!


goooo.


Like It! :thumbup:

me and my headphones

FulTungaHAHAH


Hemskt söt

WallaWalla

Peace

 

 

Rihanna- hennes hår-GE MIG

 

I Like Nicki Minaj's Style.


Tisdagen

Hejoooooo!

idag, hmmmmmm ja. Skolan var mysig i alla fall! :D haha. dagen har varit allmänt bra faktiskt, ida var på galet bra humör, antagligen blir det inte så imorrn men ahja, det var kul idag :D haha. Spelade biljard med yassiie och dejjan! haha, ganska awesome ;) hahhahha.
Yass
Yassss följde med mig hem idag! Pluggade, fast det krånglade för henne med Tyskan, stackarnnnn! :( sååå aaaaaah :(
Har fan ätit HELA dan typ. varit ashungrig idag. pt typ 6 potäter till lunch i skolan, och massa pizzafisk, vääldigt starkt men det var gooooot :) hihi sen när vi kom hem till mig delade vi på 2 äpplen, 1 banan och 1 apelsin. sen typ när vi ätit upp det ca 15 min efter blev vi ashungriga igen :s damp. ahja!
Kiseungarna
Hedda

Östen, han e litte gay han haha.
När yass åkt hem så skalade jag potäter och sen åt vi och efter det drog jag och pappa till stallet och fixa och släppte in Dagge och Topar ;) myysit.

Är klar med Engelskan :D YEEEY, HAPPY. FETT GLAD!
Fick mina WESC BONGO hörlurar idag, JIPPIE. lovelovelove (L)

Min nya Feta Kärlek. Bildbomb- ♥ Lil Wayne ♥





My Header. Och en video!

Så vad tycker ni?
Blev den fin? hahhaahaha.
Ahja, den är väl lite söt i alla fall hihi.
Som sagt: HELVRICKAD




Love.
Ni kanske inte gillar det men jag gillar det.


ååh det va måndaa.

Idag, skola. ganska kul skoldag! faktiskt :D haha.

Vi började med att samlas i Natur , vi valde om till elevensval. jag och Yassilillie valde som förstaval Cirkelträning- någon form at styrketräning tror jag det är :) hehe. SoFT.
Sen lite läsning på det, gytt :)

Sedan var det dax för Språk, det gick ganska bra i guess!
Efter det var de träslöjd, det var mysit. Hade bilrace, vann inte... bilen gick rakt fram men kom inte så långt, Alex K vann över mig.. haha ;)
Axel vann hela racet och en tjuga ! ;o

Fick sluta extra tidigt, så jag och Amanda kom till uppehållsrummet där Ida och Yasse va. SÅ jag och ida lunkade ner till det stora gula plåthuset, även kallat Ge-Kås. Jag köpte mig ett antektningsblock och 2 pennor. Ida köpte mig en coola för hon vart skyldig mig 15 spänn. men whatever. ahha.
Sen var det engelska, fasen. jag kommer ingenstans :( Efter det var de NO,där fick jag ihop huset i alla fall! :D
Sist var det SO, får knappt nått gjort men damn vad kul jag hade med dejjan asså. HAHAHHAHA. galet....

I väntan på bussen blev det måånga skratt med dejjan och yassi. askullllllllllll!. I bussen tittade man på prison break med yass! ;) Sen blev det mammas jobb för att göra lite musikuppgifter (engelskan). ska bara översätta låten, sedan berätta varför jag valde artisten/bandet (Nicki Minaj) och sedan vad jag ska säga! Det fixxar jag imorrn ;)
Nicki Minaj

Ikväll har jag bytt låt, översatt lite, kollat klart på Prison Break Säsong 2 och pluggat och skrivit av mig lite :)
Nu ska jag sova. Skola imorgon och sen ska jag till stallet och gosa hade jag tänkt! :D

Me Tonight.

En lista + bild.

Hittade denna på Yassililis bogg! :)

HAHA.GRYMT SKÖN TJEJ:




mina vänner är GRYMMA. FETT BRA. vi har alltid skoj, de finns där, alltid och har stöttat mig när jag haft det svårt. alla har en grymt fet plats i mitt hjärta!

när jag borstar tänderna tittar jag alltid i speglen samtidigt och jag måste stå upp, helt omöjligt att sitta ner och borsta tänderna!

när jag lagar mat är jag alltid hungrig!

jag är rädd för ORMAR och typ majsan, hon är lässsssssssskig i alla fall!

den värsta känslan är magont. aj. och när det kliar på ben, armar, rygg, hals osv.....................
den bästa känslan är när nåt gått bra, alltså riktigt bra eller lycka, gryymt skön känsla haha!
jag är bäst på att misstolka saker, skratta, vara långsökt och snacka om wieerd stuff.

jag är sämst på att bestämma mig, fett dålig på det!

jag lyssnar på min mamma, bla. hahahhahhha. nä eller jo. men jag lyssnar på musik, allt möjligt, min musiksamak är usel!

jag pratar i alla fall inte om normala saker
jag tycker om att hänga med vänner och skratta!

kärlek är ganska bra, fastän det suger stenhårt för det mesta!

i somras var det fett varmt! men asakkkkkkkkul!

sist jag grät va igår!

när jag vill tänka funkar det inte!

när jag bakar ångrar jag att jag börjat,för det tar typ aslång tid

just nu tänker jag på prisonBreak, skolan och Topar.

idag har jag varit i kyrkan!

ikväll ska jag kolla på prisonbreak

imorgon kommer jag va i skolan

min mobiltelefon e gullig

när jag vaknar på morgonen somnar jag om........

om jag var ett djur skulle jag vara ett bladlöss, reta upp alla och försöka bli dödad och äta mycket gott på växter! soft! :D

Shalla.

Idag är det söndag, det betyder att man ska till skolan imorgon. inte så jättekul men måndagar brukar gå ganska snabbt! :)

Idag har jag varit i kyrkan. Var i Krogsered idag, för att Sabs och Yassililli skulle va där ;) hehe. Prästen var väl helt ok. I guess, man ska ju inte döma, i don't know him. så, jaja ;) hehe. fast damn vad långpredikan, typ en halvtimme om någonting som hänt honom, och han gjorde det inte enklare heller, typ vääärsta vuxenspråk! hehe. Hela högmässan (som det var idag) var 1h 10 min, sinnessjukt. På onsdag blirre i gryteryds kyrka på sinnesromässa, som brukar va ca en halvtimme, hehe HOPPAS på det i alla fall! ;)

När vi kom hem så fixade vi lite, myste med katterna och ca en kvart senare drog vi till mormor, hon fyller år imorgon! :) hehe. så vi firade henne! ;) Mysit. är väääldigt trött bara...

Nu när jag kommit hem har jag flätat håret, ansiktmask, + tvättat ansiktet dårå, plockat fram kläder + plockat undan skit i rummet! så nu ska jag titta på en film och sen blirre nog mat och prisonBreak! :D ♥


Lördag och det var konfirmationsträff.

Hejsvejs.
mår a lot better idag! underbart :)

Dagen började med konfa. mysit. kom hem, har tittat lite på tv.... sedan har jag ocksåsovit ;)

och det ska jag göra nu igen. långt inlägg vah?

hejsvejs!

sdfverrr. tom

het tom.
jag orkar inte skriva idag,inte just nu.

mår jättedåligt just nu, jag är helt gone. skolan är superrolig, det är inte det. känner mig bara tom, orkar inte ta tag i saker just nu, till och med idrottskläderna sedan i tors ligger kvar i idrottsväskan. äcklig, äckligt. jag är älcklig.

har i alla fall beställt hörlurar nu, azum. konfa imon, pallllla.

godnatt

ps. nyheader på gång ds


DAGENS BILD:

♥ Monki ♥




Söta Skor

Kvällen.

Egentligen skulle jag komma i säng tidigt men ni ser, klockan är visst snart 23.00.. menmen.
Jag gjorde en fruktskål med grädde, 1banan, 1clementin och 1Äpple, muuuuuums! :D haha. Diskade lite bestick eftersom mamma var väldigt upptagen, så kunde lika gärna hjälpa henne. Drack lite te också ;) Plockade upp ur diskmaskinen och efter pappa gjort klart sina mackor för morgondagen och gått och lagt sig gjorde jag småsmå hjärtanmackor! Jag bara kom på innan hur mycket han betyder för mig och att jag älskar honom så otroligt mycket, skulle aldrig klara mig utan honom! Men nu ska jag sova, upp tidigt imorgon!

Jag Älskar Dig




KRAMIS

Challa.

Efter en dag i skolan är man gannska slut, den var riktigt chill men ändå, man dör väl half eller nåt. Sedan följde man med yassielille hem! Riktigt mysit, drack Te faktiskt, jag tog nåt CitronTe! hehe, ganska gott faktiskt ;)
Vi åt lite vindruvor, kakor och chokladpudding.. Vi snackade, skrattade och var jättetrötta efter ett tag. Skulle tittat på en film men då ringde mamma och sa att pappa var på väg! Så det blev inget med detdääär. Men det kommer andra dagar :)

Nu har mamma vinmöte eller ja, tjejträff. det är några stycken här och så är det typ som man vinner vin ;) hur de gör vet jag ej.. men jag håller mig mest på mitt eget rum.
Har städat lite och ska kanske plugga, men är ganska trött så ska nog göra en skål med frukt och grädde, gott och nyttigt! Sedan lägger jag mig antagligen för att titta på Prison Break. :) Skulle ridit idag, men det är för halt, ska dra dit imorgon hade jag tänkt, så jag hoppas att det blir så i alla fall! :D Nån kanske vill göra mig sällskap? :p hihi.

Men nu är det väl dax att dra ner då. Har nyss klippt ihop en liten video sen mitt födelsedagskalas med tjejjorna! Dock var alla inte med :( men ändå, bättre än inget :) den kanske kommer upp lite senare, haha. Den är sjuk...!


KRAMAR.

Eftermiddag-Kväll.

Den har varit rätt så lugn. Tittat lite på TV, kollar på Prison Break som jag gjorde innan också, hehe :) Även packat ner idrottkläder till imorgon, hoppas grymt mycket att det blir fotboll! :D yeeahh! haha.
Hittade i min BjörnBorg väska sladden till kameran! yeeey, GR8! :D

Men nu ska jag nog titta på ett avsnitt till och sedan ska jag sova! Behöver sömn!!!! haha.

Kommentar:


Svar:
Haha, Ja det är det ;) Emmanuelle Chirqui är med i Säsong 2, som spelar Jodie i "The Ex-Factor (kapitel 36)" & " The Accomplice (Kapitel 37)"

GODNATT SOSSA SÖTT.

School.

HEY.

Idag var det första skoldagen sen Jullovet! Dagen har varit "lätt" eller vad man ska säga. Det har inte hänt speciellt mycket och det har varit ganska soft :) Så, jaa. Skolan var och är precis som vanligt.
Sprang ner under lunchrasten till det stora gula plåthuset, även kallat Ge-Kås! Köpte Prison Break Säsong2, YEaH-aWesomE...!

Nu när jag kommit hem har jag fikat, en munk och en bit sockerkaka ;) hehe. Fick nyss upp min nya sänglampa och klockan, det blev riktigt bra :) Men nu ska jag titta på något avsnitt på Prison Break och sedan blir det lite mat :)

Me Today.


AHAHAHAHAHHAAHAHAA. -/Sött.

wtf? träffad av blixten?




cute.

Fett LIKA eller nåt?

Till Vänster- Emmanuelle Chriqui. Till Höger- Nina Dobrev


Emmanuelle Chriqui



Nina Dobrev

tjjalllaaaa.

Inte för att jag är på blogghumör, men jag är ganska glad, vetej varför men är glaaaaad! hehe.
Eftersom jag har en blogg är det väl meningen att jag ska blogga om vad jag gjort? "tyvärr"så harjag ej tagit några kort för att min sladd som är till kameran-datorn är borta. *poff* så var den putsväck. Så om jag ska föra över bilderna måste jag göra det via min kopiator... det känns fett trögt! hehe. okej, det är det inte men det känns och låter jobbigt, + jag har inte orkat ta några kort... ahja.

Igår- Sov jag väl halva dagen. Klädde på mig, åt också och så ;) sedan så sminkade jag mig, platta håret osv. Sedan drog vi till Falkenberg för att äta på en restaurang, Gustav Bratt hette den :) Det var väldigt mysit där inne och trevlig personal, så det var finnt :D var där med två andra fam. Udén och Johansson :) Och sedan var det vi, dårå! Vi gick sen och tittade på Falkenbergsrevyn Glödhett. den var suuuuuuuperduperbraa! haha. i slutet ställde vi oss upp, såklaaaaart haha för eva-lottas skull och så ställde sig alla andra upp, hahaha såg asfult ut........ öööööö. hahahha. ahjaa.

Glödhett-Ett Utbrott i Två Akter.


Efter det åkte vi hem till Udéns, umgicks och hade kul helt enkelt! Kom väl i säng runt tvåå...! :)

Idag- sovit, kollat på TV, fikat hos mormor, mockat i stallet och såå. Kollat på en film med pappa :) Linje 1-2-3 Kapad heter den, spännande och braaaaaaaa :D haha. Denzel Washington och John Travolta var med, gryymt! hehe.

Men nu ska jag sova, skolan imorgon... usch. ahja. goodnight everybodddddyy

Linje 1-2-3 Kapad


Hej.

0blogglust,
min dag var som igår. ont i magen och prisonBreak. nu har jag tittat klart säsong1 i alla fall. jävla mage.
skulle va med dejjan, men såklart skulle jag vakna upp med asmagont och må illa. fasen... :(

ahja. hejdå. hatar min mage. döööööööö, den kan väl må bra???? himla cp.

Min dag, Ett dygn- 24h

ONT I MAGEN.
ONT I MAGEN.
PRISON BREAK.
PRISON BREAK.
ONT I MAGEN.
MAT.
MAT.
MAT.
KYRKAN.
FIKA.
TV.
PRISON BREAK.
MAT.
FIKA.
TV.

nu ska jag sova, kanske ska va med dejjan, om jag ej har superont i magen!
SIMMA LUGGNT.

Puffar 20st. PALLA, Men ÄNDÅ.

Helo.

Okej, orkar inte ta det så detaljerat.

Jag har:
Dammat
Skottat snö
Diskat
Bakat
Ätit
Tittat på Prison Break
Fixat i ordning mig
Haft gäster
Haft trevligt
Tittat lite på upp
Tittade när BlackBurn vann över Liverpool HAHAHHAHA. AWESOME <3<3<3<3
Fick reda på att älskade Wolverhampton Wanderers vann äver Chelsea med 1-0 <3<3<3333
Plockat iordning
Ska lägga mig och sova nu. så GODNATT.













ManCity- Jag är asglad för det äntligen börjat gå bra fär det laget :D
Sunderland- WHATT AAA F***. ligger de så högt upp i tabellen :o
Fullham&Birmingham- haha, världens sötaste namn
Wolves- Love. haha. grymma.


srduyglkdjaslödslödaa- känns bra helt enkelt

Hej.

Igår var datorn avstängd. Samma sak gäller för morgonen! Ganska skönt, hehe.
Även fast jag inte gjort så mycket, men hade en liten lista.. ;) Fick gjort allt förutom 1 sak och det var att dra upp till stallet men det ska jag göra i morgon om jag hinner! HOPPAS DET! :D

Idag har jag städat mitt rum lite. Lagt in alla kläder och småsaker. Fixat bland mina filmer, så fler får plats :):):) Satt i det nya ljuset,     bäddat, vikt mina filtar och så har jag tittat på Prison Break. Har även gått en liten runda men man ser inget knappt ju. Allt är helt vitt, haha, ramlade omkull ute för jag såg knappt vägen (på en åker)... haha.
Åt lite julmat hos mormor ikväll, mysigt. ganska trött men ahja. Sedan när vi kom hem tittade jag och pappa på NCIS, niice :):):) hehe. Även tittat lite på Allt en tjej vill ha, spelat in den... så ja :) hihi.


Imorgon... ja det berättar jag imorgon hehe ;)
OCH IMORGON KOMMER DEJJAN HEM. :) mysit, ska ses en dag på lovet, vet bara inte riktigt när jag kan...:( snart börjar skolan ocksååå. saknar killen, aooowww.
ahja. ska sova nuu, läsa lite ur hungerspelen... jaa, Darren Shan 10, den lästes ut på 2 dar, och 11 finns säkert inte ens i sverige... :’( sad, sad...

Oliver James- Ganska het.
(När han var yngreeeee....)


GOODNIGHT

Miiin dag :)

HAHAHHAHAHHA. förlåt, men den har variit såååååååå chill att jag måste skratta igen, HAHHAHAHHA. sådär.

Jag väcktes av brorsan halv tolv för han vaknade då också och märkte att klockan var ganska mycket. eftersom mamma jobbade och pappa var i skogen sååååå.... ah.
Gick ner med täcket och fodralet (med skivorna i) till min äälskade serie Prison Break. GAH, den är superdupermegabra, jag dööör. nää, men den är grym! Sen kom pappa hem, vi åt och sen bänkade jag mig framför Prison Break iigen.


Andra gången jag ringt till bowlingen så svarade det och jag bokade 2 banor, visserligen fel men ja. Var ju meningen att vi skulle bowla inne på SuperBowl men istället var det VarbergsBowlinghall... men det var ändå stängt på SuperBowl för att de inventerade ;) hehe.

yyasiilillii och en kompis till brorsan var med! Hade kuulll :D:D:D ahahhaa. Jag minns ej vem som vann men tror att yasse gjorde det ..... haha. Sedan åt vi CHINAFOOD. grymt gott! :D haha.

När jag kom hem glodde jag på PrisonBreak och ja sen var klockan halv tolv och så har jag grejat i rummet lite och så ;) hehe. Hööörs.

han e typ het, det är nåt med ögonen. sygga och fula men värrstaa heta blicken.. grrrrrr

Resten av DecemberKalendern. 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30. det finns ingen 31 ;o

Jo, jag är seg men PALLA. Eftersom jag egentligen inte pallar att dra detta så tar jag bara små snabba saker ;)))))))))

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / 24 Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Det här får mig att må bättre
Hmm, jag antar att det är att vara ifrån familjen just då. ahha. ärligt, det blir bara värre runt dem! Det bästa är nog att prata med Dejjan, han får mig på så bra humör, han är alltid så rolig :D (förutom när han är på Idas sida och när hon kallar mig PMS :'( )

Mina rädslor
ORMAR. livrädd för dem!

Min favoritplats
hmm, jag vet inte. I mitt rum haha, ute eller i stallet! :D utomlands var det nog Vietnam annars är det Danmark ;)

Hur jag skulle vilja vara
Mer mig själv, men det är svårt när jag inte vet vad jag vill ännu. Jag hatar att tänka liksom......................... Är ganska mycket redan mig själv. men jag vill vara HELT MIG SJÄLV. men egentligen så  vad är jag? Vad vill jag?

När jag blir stor
Vill jag inte bo hemma i alla fall! jag vill resa, bo på underliga ställen under underliga förhållanden. hahahhaha. Jag vill ha ett bra jobb också :D När jag blir ännu äldre vill jag flytta tillbaka till sverige och skaffa baarn :D och en man :):):):)

Mina ambitioner
oj, så mycket har jag inte grävt i mitt liv. antagligen vet andra vilka mina abitioner är men själv vet jag knappt vilka ambitioner jag har... antagligen att bara vara, vara där för andra. och jo en sak vet jag! det är att kunna utforska saker, själv. det har jag ej svårt för, visserligen är det roligare med en kompis men jag klarar mig alldeles utmärkt på egen hand när det gäller att utforska och uppleva nya saker! tex. jag började i en konfirmationsgrej alldeles på egen hand.... sen finns det småsaker, som tex. klippte lugg igen, klippt lugg innan.... asså, jag tänkte inte på alla andra och att detdär är "modet", "fashion", "inne", utan jag var bara sugen, det var spännande helt enkelt ;)

Detta året (2010 )
Gick SNABBT. men var väldigt roligt! :D

Ge-Kås. ja, jag har varit i Ullared, PÅ LOVET.

Heejsan.

Idag så väcktes jag klockan halv nio eller nåt sådant. Gick upp, åt frukost och sådant :) sedan så stack vi till Ge-kås. OMG, HAR ALDRIG VARIT DÄR.

Nä, det var inte sant, ganska fet lögn!. Köpte lite stuffs, ganska nice ändå men det är astråkigt att va där..! haha. Pappa och brorsan var också där :)
Sen när vi gick ut ur det gigantiska, gula plåthuset drog mamma till Ica och Jag, brorsan & Pappa till Handelshuset :D Jag köpte sushi, MUUUMSIGT. hihi, orkade inte sex bitar precis så det hade inte suttit fel att Ida skulle vart med och ätit upp sjögräsrullen, bläk, den är inte speciellt god! ;o haha.

Sedan var vi inne på NetonNet, brorsan skulle ha en sladd till något bara ;) Sedan drog vi hemåt! :D Så nu har jag alltså gjort några filmer mindre och JIPPIE JAG ÄR SÅ OTROLIGT GLADIS.

Och jag köpte idag:
PrisonBreak S1
The Departed
Hårspray
Ljus
CD-R
iLuv-MobilAdapter med 3,5mm ljudingång och sedan 2st 3,5mm ljudutgångar
(så 2st kan lyssna samtidigt!).



Nyår.

Den firades med sabs! Dundermysit :D vi baara hängde och så :)
Hon kom runt fem och så snackade vi lite och sånt. Sedan började vi att göra typ marsmellows och sen skulle det vispa i 20 min så vi på nått sätt tejpade fast den i bunken (som hade ett lock dårå, med ett hål.......) och medans den stpd och vispade heelt av sig själv gjorde vi förrätten :)

Sedan så åt vi förrätten och så insåg vi att det nästan va lika bra att göra middagen också ju! Klockan bara rann iväg...
så vi började göra småpizzor :D jätteniice, haha. Så sen gjorde vi klart skumsakerna och så fick degen jäsa. sen la vi på påläggen på pizzorna och IN I UGNEN. hha.

åt i storarummet, smällde små sådana som det kommer ut typ färgglada snören ur och luktar förjävligt, höll på att spy. KUL.

haha. ahaja. vi har smällt 2 raketer och typ 22 tomtebloss. det är niice :D haha. men nu ska jag sova. IDAG HAR JAG GJORT INGET.
imorn blir det nog att jag och mamma drar till Ge-Kås, sen blirre kanske stallet! :)


Isabelle Caro.

Fransk Modell
12 September 1982 – 17 November 2010

det gick inte att "bädda in" videon så ni får nöja er med en länk. Varnar även för kännsliga tittare, ganska deprimerande om man får säga det själv!
http://www.youtube.com/watch?v=uKUSGOB-0V8&feature=channel

Denna videon är också ganska ledsam!










RSS 2.0