Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie

Det började med att man åkte buss till ullared, sedan bussen in till Falkenberg. Gick av vid busstationen och gick in på ungdomsmottagningen!

Sedan var man där inne i typ en timme, vi snackade och lärde oss inget nytt. såååå det var keligt.. MEN vi hade 20 min kvar innan bussen kom så vi gick till ICA och jag köpte en Ben&Jerry's, åååhh gud vad gott.
Med effektiva ida, en evelina + amanda och jag så åt vi upp Ben&Jerry's Chocolate Fudge på hmm, typ 17 min? GAALET GOTT. Sedan i skolan var det SO, bara vi tjejjer och sedan så var det mat och då hade alla killar kommit tillbaka :)

Sedan var det en slapp Svenska lektion, haha. Jacob och MartinJ, måste nog vara några av världens mest, jaa, knäppaste, galnaste men roligaste människorna i sverige. Förutom Dejjan, han har oslagbar humor!.. ;)

Kom hem , jaha, vad gjorde jag? Tror jag försökte städa och sedan drog till stallet med mamma för att fixxa lite där :)

Bild från

Terry Richardson's Diary



Älskar bilden oerhört mycket! Så jävla vacker.. :)


JAG MENAR DETTA:

jag ska färga håret rött, eller jaa så det blir en mer ton av röd! LÄTT. Rihanna var visst extremt snygg i rött hår!
Jag ska skaffa pojkvän, en EXTREMT SNYGG EN så jag får en större säng! HELL YEAH





KULBILD:

FINBILD:

Outfit- Klassmiddagen



Vad Tycker Ni Om Outfiten? Släng in en kommentar vettja.

Bilder från klassmiddagen(innan den började) :


Lör, Sön, Idag

Ja, vad gjorde jag? minns inte riktigt faktiskt..... jag tror jag slappade båda dagarna, peppakaksbak i söndags, fett mysigt. Hade skitkul med brorsan, nåt som man inte haft på länge ;)HHAAHA.

Idag har man då varit i skolan, dagen började bra med ett litet ryck i bussen och sedan ett dampanfall i början av ida kära nilssons dag, antagligen det västa som skulle kunna hända, men hon var visst typ helt okejglad, ovanligt men sant! Haha.

Click on the Pic
Linnéas och Cecilias stackars tummar..!


Började med lite snack, sedan läsning :)
Sedan var det spanska, heeelt okej idag. Tiden gick i slowmotion.. -.- men hade ganska kuul.
Sedan hade jag träslöjd, jaaa varför inte? HAHA, men nej. Hade grymt kul med Linnéa Bengtsson, sssjukt...
Engelska efter maten, det var helt okej. Slappt men kul!
No i halvklass (som eng), ska bygga våra drömlägenheter, fett kul (när man fattar nåt!)
Sen engslska och då slog det mig hur enormt mycket jag saknar YASMINEKORV.! Shiit vad keligt, trodde jag skulle lipa, mer sorgligt än at all musik försvinner (som idas hade gjort), hela världen rasar ju. :'(
När man kom hem hände det inget speciellt. Sov, åt, sov, åt stack till stallet med mammi och så :) Pluggade engelska, bloggar här och nu och sedan blirre väl lite jaa, sovaaaaaaaaaa :D LOVE . Bilder kommer sen!



Klassmiddagen

Hej, får väl först ta och berätta om fredagen.
Skolan var heelt okej, ganska dryg och j*vligt långsam men det gick finnt ändå!
Tog bussen in till Älvsered direkt, halva klassen var typ med ;) Sedan så gick vi till bygdegården och hjälpte klassföräldrarna lite. Jag hjälpte till med dukningen och lite med maten, allt som kunde göra så att tiden gick fortare! Haha, bytade kläder 2 gånger, venne fasen vad man skulle ha på sig ju! Haha. :S

Fixxade sig lite och så. Samtidigt kom folk från klassen medans tiden flöt på. Efter en stund så skulle Amanda hem och byta kläder men innan det så hjälpte vi Alexander, Martin och Elias med bingot som de hade glömt i skolan och tydligen var det annas (våran mentors fel) haha. jaja, det giick fint :) Sedan gick vi till Amanda, fick se hennes rum och lite så. Hittade typ 5 awesome tavlor inne på hennes rum! hon borde bli konstnär den tjejen, riktigt skön äre hon såklart också! :D

Sedan så kom vi tillbaka till bygdegården, jag och jacob fixxade lite med musikquizet som vi inte gjort och det var det.. haha, pallar inte berätta om det men i alla fall. Sedan kom det folk runt kvart i sju! Vet inte riktigt när vi började men inte fören halv åtta tror jag :O Såå, men kvällen blev riktigt lyckad, det var kul och trevligt :D tiden gick ganska fort men det var kul :) Bonde söker fru, knäppt musikquiz, Evelina och Dejon presenterade, Lovve var där och sjöng, DEJON HADE SKJORTA OCH SLIPS :O :D cooolt! Och Oscar hade jeans och en CARDIGAN, snacka om gaalet..haha, finnt detdära! :D

Kom hem runt kvart i tolv, det var väl slut kvart över tio kanske ;) när man kom hem väntade........




EN NY MOBIL. wonderful. HTC Wildfire PureWhite :D min pojkvän (L) Men får berätta en annan dag om den och vaad jag gjort idag  och igår ;)




Hhello spackel on my fingers.

Heeej. Har duschat och städat, riktigt gött med att bli ren och komma till ett rent rum! :)
Efter maten satte jag spackel på min knogar, haha lyyckat! Fick som tur bort allt efter det torkat lite..

tagit fram lite stuff till imorgon, skit också, venne vad man ska ha på sig! haha, klädproblem tänk om det inte fanns! ;)
Så jaaa, snart börjar vampire diaries så jag antar att jag tittar på det också! Men ska plugga lite så kan inte skriva mycket meer.
Imorgon är det CANDYDAY, och klassmiddag, fyfan.. haha allt kommer att bli bra, andas(, AND ASSSSSSSSSSS!)
På lördag köper jag nog en ny MOBIL GR8 och på söndag ska jag till kyrkan och kanske rida, who knows?


SpackelSpackel..

HIHI

http://www.whosthecutest.com/

CHILL med Mehcad Brooks



SÅÅÅ JÄÄKLAA SNYGG. JAG DÖÖR. hihi.


Dagens klädsel? Ja, whuuhuutever.


Vitt&Blått linne: JC
Jeans: GinaTricot
Kofta: HM (tror jag)



Already Home - Jay-Z feat. Cajsa?

Nej, men slutade tidigt. Chill! Awesome. 11.40 var dagen slut. Hade haft spanska, inte superkul var skit trött. Sedan ner till pressbyrån för att ta bussen hem.
Skulle följt med sabs hem, men var på väg att dö av trötthet. :'(

Har nyss ätit och ska städa på rummet, kanske titta på en film och sedan vet jag inte vad som händer, plugga lite kanske. Har visst 43 spanska glosor till imorgon, spanska prov om en vecka +1dag och på onsdag har vi engelska läxa. GR8, känner verkligen för detdära nu!... Jajaa, de löser sig nog, som alltid.
FRINGE



Nytt. (Tidsinställt för skojets skull)

Hejsan, bestämde mig för att börja om. Så jag bloggar bara här nu! Ida bloggsar ju ej så mycket i vilket fall som men vi får väl se vad som händer.

Idag har det varit ganska sofft! På bilden hade vi SO, nån tjej från Götebörg kom och hade föreläsning (hon hade varit i Afrika), så vi snackade om I-&U-Länder. Intresserar mig inte så värst mycket just nu så whateeever??

För övrigt idag har det varit ganska lugnt. Skickat hemuppgiften till Anna, tittat en del på shooter och sedan ätit och dratt te stallet. duschade och sånt.!

Bjussar på lite bilder från innan idag!
Click on the Pic



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0