"gulliga" små nyheter att mumsa på :)

 

Både lite småäckligt, men ganska gulligt ändåå! :)


Naawwsiii. urgulligt haha.

IIIH, ASbALLT OCH JÄTTEMEGAGULLIGT.

WTF??!

FÖR ATT JAMES FRANCO ÄR HETHETHET

KUL BILDER BARA.


noll blogglust.

Tis- var barnvakt mellan nio och två :) det var superduperroligt :D fast det tar en del på krafterna kan jag säga, haha ;) När jag kom hem, ja då vilade jag bara :) skulle sovit med dejjan men insåg att jag skulle dö efter att ha vaktat dem!

Ons- sov till lunch, sedan vid fyra var jag barnvakt igen, fast bara till sju tror jag klockan blev! :) Deras storebror kom visst hem tidigt så,.. jaja, var slut efter gårdagen så ärligt talat var det skönt att komma hem :P Pratade med sabs, vi ska fira nyår här hemma hos mig, myysiitt :):):) Sov skit dåligt i natt, venne varför men bajs på detdär...

Idag- gick upp ca kvart i sex och gick ner till mamma och pappa, skulle visa mamma några recept så jag visste om vi hade allt hemma :) Gick sedan upp och lade mig, gick upp klockan halv tolv tror jag. Skulle göra italiensk pastalåda. yumiie :D fast har ätit enormt dåligt den sista tiden, klarar knappt äta något, har ont i magen och ont i huvudet. mina matvanor har blivit sämre eftersom jag sover asmycket.
så när pappa kom innanför dörren svartnade allt för mig, svimmade inte för det kom tillbaka lika snabbt. någon av er läsare har nog varit med om det också! jag har aldrig det i alla fall, så damn vad scary det var. ramlade ihop på golvet och såg allt bara snurra, mådde pyyton. trodde jag skulle spy, stoppa i mig en ipren snabbt som attan och nästan lade mig över toaletten....... pappi sa att jag var asblek och så kallsvettades jag, inte kul :( Hoppas aldrigt det händer mer, men ska gå och lägga mig nu så jag får i mig lite frukost imorgon :D
Pastalådan var toppen förresten, fast pappa gjorde hälften medan jag låg utanför toaletten och "guidade" honom med vad han skulle göra, haha..... :D

Puss

snabbt inläggg.

hejhej. idag har jag varit i stan. var först hos tandläkaren sen har jag köpt 1Bh & 1 SportBh inne på Lindex. 1Cardigan & 1tröja på JC! :)

Sedan har jag träffat några barndomsvänner :D jättemysigt! Men fick åka hem vid kvart i sex, eller mot "hem". För skulle varabarnvakt kvart i 7! Så kom hem halv nio typ :)

Imorgon ska jag vara barnvakt mellan 9-14 sedan ska jag fixa i stallet, och på onsdag ska jag vara barnvakt från klockan 17 till antingen Alexia eller hennes bror kommit hem! FULLT ÖS, haha kommer vara så gott som död efter det men det är gryymt kul! :D

Men nu ska jag sova, ska upp kvart i 8! ;)

Haha, gulligt. fick en sådan i julklapp! :)


måste skaffa, asballt. har alltid velat ha en sån! :D



Har nu kommit på vad jag ska köpa för mina pengar. Eftersom jag nyss skaffat mobil är det ingen idé att samla till en Iphone4 eller köpa en Blackberry (dock har många en nu..), venne om jag ska skaffa en Ipad... Men lutar mest mot ett par WESC -hörlurar och RayBans :)


Today.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknat, ätit, pusslat och ridit.

Ridningen var helt okej, fast topar stegrade, kul faktiskt men ahjaa.Det var nog allt.
imorgon blir det tandläkaren, träffa några gamla vänner och sedan ska jag vara barnvakt, som jag ska vara nästan i stort sett varenda dag till Onsdag! Sedan är det ju nästan nyår! ;)

Dagge & Toki ♥


KRISTMAS

Jaha, AnnandagJul idag :) December börjar komma mot sitt slut, snart är det 2011. Korv, man hinner ju knappt leva innan det är nästa dag, haha sinnes asså.

Ahja, fårväl berätta om julafton. Det börjar med Dopp i grytan med farmor! :) Sedan senare kommer mormor och morbror när Kalle Anka börjar! farmor åkte väl ca 15.30 eller nåt kanske. Kalle Anka är AWESOME. Sedan kom "tomten" och delade ut julklappar :) eller efter NCIS som var awesome, hahaha :D
Fick en väggklocka och en Monki tröja (valt själv), nackelack, pengar och lite smått :) Sedan möblerna! lite i förskott dårå ;)

Igår slappade jag bara, assofft faktiskt. tittade på Percy Jackson och Kampen om Åskviggen och Taken (ENGELSK UTTAL.) med brorsan och pappa. Tittade lite på andra filmer som gick på TVn emellan dessa 2 ;) Typ Harry Potter... :D :D :D 


Rolig, och bra för det mesta, ibland oerhört korkad och dum men i stort sätt, bra! :))

Gullig.

ASSPÄNNANDE, lite annorlunda, men sjukansså grym! :)

DecemberKalendern 19, 20, 21, 22 & 23

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett Minne
Tio saker om mig / Detta årngrar jag / 19 Den här månaden / 20 Detta saknar jag  / 21 Det här upprör mig
22 En första sak / 23 Det här får mig att gråta
/ Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

19 Den här månaden...
Har varit toppen. Även om jag missat alla fotbollsträningar, det är verkligen det sämsta och sedan att jag knappt kan rida nåt. Men December, månaden är grym. 1veckan så fyller jag år, släkten kom, jättekul, träffar dem aldrig. De äldsta bor i Göteborg, Lund och en av dem är nästan aldrig hemma. Mina yngre eller de som är1 år äldre än mig kommer inte hem fören halv fem på vardagarna. Så det är kul att prata och träffa dem! Sedan nästa vecka fyller pappa år, tomtepromenad och träffa kusinerna som är 1år äldre! Sen har jag haft födelsedagskalas med tjejjorna (innan pappa fyllde år) och så har det varit fullt upp bara. Städning och ja, allt! Och imorgon är det jul och snart nyår, venne vad som händer då, men det blir nog bra!

20 Detta saknar jag
Jag saknar att vara liten, bekymmerlös och bara att va helt enkelt. Ta vardagen som den kom, ha kul, relationen med föräldrar, slippa storbråk och PMS. Att bara kunna slappna av och vilja växa upp, att leka och att vara sig själv på ett helt annat sätt bara.


21 Det här upprör mig
Upprör? Är inte speciellt bra på ord, men antar att det betyder något liknande som typ att något som får en att bli orolig ungefär. Vet vad det betyder, men inte exakt på pricken..
Kommer faktiskt inte på något just nu eller så... Kanske, varför det ska vara så himla olikt på jorden. Att de,vi (?) är bättre, Vita är bättre, mer utvecklade, de svarta människorna är korkade och dumma? nej, jag fattar inte varför man ska säga så. Alla säger inte så men jag tycker inte "vita" människor är smartare och mer utvecklade. Jämt och ständigt frågar jag pappa "Pappa, jag tycker inte att människorna gör något bättre för jorden. Så varför finns vi här om vi bara förstör?", Jag har aldrigt riktigt kopplat till det där. Alltså säg 1 sak vi gjort bättre? Säkert finns det något. Men allt vi gör leder oss själv till döden typ ju. Bilar tex, avgaser... Ja, avgaser är ej bra för ozonlagret och blir det för stora hål i ozonlagret så kommer vi tillslut kvävas till döds av koldioxid, jaha OKEJ? SMART. Visst är det ett bra transportmedel men jaja, SKA VI DÖ FÖR DET? Och tex MAT, var får v tag från kött, jo DJUR, visst finns det maaasssviss med djur men tänk om nästan alla djur var köttätare och helt plötsligt tar ett rådjur DIN PAPPA och slaktar och flår honom, SNÄLLT VA? hmmmm............ ahja, orkar inte skriva om det mer men ni fattar väl ungefär?

22 En första sak
Min första kompis var min morfar ♥

23 Det här får mig att gråta
Att tänka på morfar, därför är julen lite jobbig. Liksom: "Ännu en Jul utan morfar, stackars mormor." Och så saknar jag honom såklart, imorgon ska vi på midnattsmässa så då ska jag be en liten ängel hälsa till min älskade bästis.






Apan och Grisen.

Hej! Hade tänkt att berätta lite om ons-tors med sabs dårå! :)

Ons- Vaknade, pysslade lite och tittade på TV med brorsan. Efter maten åkte jag till Sabs och fikade och sedan kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. Men i alla fall så öppnade vi 1 julklapp, spelade asmycket kort och spelade tjejsnack. Skitnajs. haha. Orkar inte berätta så detaljerat. Och så spelade vi badminton i ca 2 tim innan det var middag :D

Tors- Vaknade skarfötters med Sabs och så öppnade vi julklapparna. Jag fick en necessär med massa olika ”saker som en tjej behöver” :)Fick en apa men den ena handen har gått sönder :(,  sabs fick badstuffs! och en gris :D
Åt ungspannkaka, goooot. inte för att jag kände så mycket smak, har lyckats att bli asförkyld menmen. Sedan har vi spelat kort, JAG ÄGER :D haha.
Sabina och Jag

Hemma har jag städat 1 toalett & 2 handfat, GR8, uuääk. men jag vill inte precis vara en jävla fjolla så det är bara att tvätta. Har klätt granen och så har jag och brorsan lagt upp julklapparna under den ståtliga granen! :) Samtidigt som man klämmer och försöker lista ut vad man ska få i julklapp :D Har tittat på 3:e delen av Morden i Sandhamn, skitbra! Och en liten del av Hanna Montana The Movie och ca hälften av The Proposal! Nu ska jag sova och titta lite på Mulan 1, haha.
Våran fina gran! :)


cha chaa alla trevliga männskor ute i den vintriga världen..

ville bara säga att det är kallt ute idag. en liten smula minus på det kanske?
sen är det också en liten smula minus på att det inte är jul förens om 2 dagar.
Men nu ska vi inte sätta massa minus tecken här -------> - - - - - - - - - - -
JAg tycker vi sätter plus istället. -----------> +++++++++++++++
BRAAAaaaAa. För det är ju ettt pluss på att jag är bäst. På att det är jul snart, är det bara jag som verkligen älsakr julen med hela mitt hjärta? Jag menar, tradition familjen  samlad, och bara njuuuuuta av PAKEt. eller ni kanske säger klappar.
Men vet ni, jag bryr mig inte. eller ni kanske säger "I don't care"? aja. PUSS på det iallafall. elller kanske KYSS ?
iallafall ska ajg sluta fumla omkring i det längre, och säga PUSSs. för så s'ger jag.
och håll ut..............................


......................... SOFTAAA LUGNT!

glömde säga att detta ärfrån den bästa i världen.

snygga giiirls Ellllllller vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaD?


Dagens Historia.

Slog i Halsen i skottkärran, AJJJJJJJ. det gör och gjorde ASONT.

STallet:



Ska hämta skottkärran


Ser såklart inte isen

Halkar


Ramlar och slår halsen mellan "handtagen"


ont gjorde det i alla fall, så testa inte! fett tur att jag inte slog sönder adamsäpplet, eller vad det heter! :)

Decemberkalendern kommer imorrn! ;)

AALOHAA

"Bad update" jaja, whaatevaaa. haha, prova uttala det.. haha kul.

ahja, kan väl berätta om igår och idag, för jag minns ej söndagen.. tror jag bara slappade för jag kund einte träna, har börjat få, eller tror att det är samma infektion i kroppen som förra året.. :( i alla fall.

Igår hade vi julpyssel i skolan. Va inte helt dumt, skitkul. Men det bästa var nog Animerad Historia med Heden och Linus, HAHA. ASKUL, tror att jag dör..! Sedan var jag på några andra stationer, i alla fall det var supermysigt! Slutade vid 2 ist för 3 :D skitnajs. Sabsss följde med mig hem och så färgade vi mitt håår :D fast det syns bara i ljuset.. :(

Idag, ja kan väl berätta lite mer detaljerat* Började dagen med att snacka med Dejjan, André, Sabina & Yasmine i uppehållsrummet och sedan samlades hela klassen i vårat hemklassrum, NO-salen, inte speciellt kul med den salen men bättre än ingen och bättre än fängelset-paveljongen. haha. Sedan var det julkonsert i bygdegården, ledsen men det var inte speciellt bra, inte sådärAWESOME precis, men det var bra, bara inte bättre än de två andra åren jag sett i alla fall.
Början därinne i bygdegården-innan allt började-var fett dryg.. satt där mins 20min innan eller nåt. fan. asjobbigt men fick sitta på stolar åtminstonde. Det höll väl på 45min kanske.. Sedan drog vi tillbaka till NO-salen och åt skumtomtar, clementin och pepparkakor. Sedan fick vi våra betyg :) Skitfinnt ;) Okej, fick inga MVG, men jag är ganska nöjd. 7st VG och 3st G, så dåligt gick det inte ;) Slutade väl vid tio eller nåt.. gick ut med yasmine, snackade lite emd Dejjan och André.
Fick en jävla snöbolle i nacken, så sen smälte det och eftersom det ska va så fucking svårt att få ut all färg ur håret såg det ut som om det droppa mens eller nåt... Och nu e hela mitt nya vita linne förstört :'( BUHÖHÖHÖ, nää det gör faktiskt inget..!

Haha. Kom hem, sov, koka nudlar till mig och bruushan, sov, stack till stallet med mamma, lämnade granen hos mormor, tittade på tv, och nu ska jag sova :D och så har jag snackat med dejjjan :D En asbra dag.
Plockade mina ögonbryn nyss, VARFÖR SKA DET GÖRA SÅ ONT- VAAAAAARRRRRFÖÖÖÖÖÖÖÖÖR???????!!!!!!!!!!!

Bild på mig:

 

 



...



den sista är bäst.
Berättar nog mer om min dag imorrn :)godnatt

18 December

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett Minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Detta ångrar jag
Det finns väl många saker jag ångrar egentligen.. Men får väl berätta en sak dårå.
Jag ångrar enormt mycket att jag inte hälsade på min morfar när han höll på och dö. Eller asså, jag hälsade på honom, men inte en enda dag den sista veckan. fan asså. Jag saknar honom av hela mitt hjäärta, min ängel, nu är han i himelen. Men dagen innan han dog bestämde jag mig för att besöka honom, asså på dagen han dog då.. 1 Maj. Klockan sex på morgonen dog han, jag trodde inte det var sant när pappa kom in och satte sig på min sängkant, väckte mig och sa att morfar var död. Jag kunde inte säga något, satt bara där helt tyst.

Min ängel, saknar honom.

16&17 December

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Ett minne
Antar att jag får välja då när jag fick mina shettisar, de är sålda nu men de var två av mina underbaraste små bebisar.
Fick dem av min käraste morfar när jag var fyra. haha. små sötisar. Lillan var fullvuxen och med Lillan var det ett litet föl, alltså Lillans bebis. Det var ett litet sto och så skulle jag få döpa henne, Klara blev namnet, inte ett så svårt beslut, haha! men de blev ju såklart vääldigt bortskämmda eftersom jag var så liten.. Matade dem faktiskt med godis en gång, inte för att de åt det men i alla fall. haha. Sålde dem denna sommaren faktiskt. jag och mina små shettisar har gått igenom allt mellan vått och tårrt, blod och tårar, damn vad kul vi har haft och vad arga vi blivit på varandra. Men nu har de ett jättebra hem hos två små flickor! :)

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Tio saker om mig
Det blir bara småsaker, men det får ni nöja er med.

1. Jag är född på sjukhuset Phu San, var 4 mån när jag kom till Sverige.
2. Jag är skirrädd för ormar
3. Jag vill bo i Australien
4. Jag vill bergsklättra
5. När jag blir äldre vill jag både ha en man och några barn
6. Jag älskar Dassboken
7. Jag älskar mat, så himla gott!
8. Jag vill rida på kameler och pka runt i vildöknen(?) eller åka runt i Sahara
9. Jag vill besöka USA i några månader
10. Jag vill hjälpa de fattiga, barn etc





OOOOOOOKEJ.

har väl en del att skriva nu i guess.

jaha, var ska man börja?

Tors- Skulle ridit men de var inte plogat :O:O:O mamma sa att de inte kom fören halv åtta och plogade den vägen så... ja. Åkte till yasmine där även andré var, nån minut efter jag kommit kom Dejjan också :D hade fettkul, jäkligt mysit. Tittade på dead Silence, GAH hatar den filmen. En skräck, så jag var helt "paff" av rädlsla den kbällen/natten. haha Paff, fettkul ord. Snackade och skrattade.



Fre- Vaknade upp på golvet, halvt ihjälfrösen, okej jag ljög men kallt var det. Kom lite försent till idrottshallen, men jaja. svinkallt ute ju. Spelade 2 handbollsmatcher, en mot Alfa och en mot Gamma. Förlorade mot Alfa och vann mot Gamma. Jag stog i mål, gick inte jättebra, inte för mig i alla fall, venne varför men det känns som om det gick piss. I slutet spelade jag fotboll, yasmine och några andra tjejer spelade också, fast med killarna (mixade lag), askul :D haha. Sedan gick jag till mammas jobb och fick skjuts av någon annan hem... haha, men hon var jättetrevlig :)
Glodde på TV, åt mat och chilla.

Idag- Vaknar upp av min cpmoobil, hhiih, ne men skulle upp och julhandla. Gick assegt att komma upp, skittrött. Sedan vid nio kom mormor och ca halv tio åkte vi till Smålänningen för att julhandla :) Var där ganska länge, eller njaa. Men i alla fall. Hittade mycket :) Känns faktiskt riktigt skönt att vara klar :D Nu sitter jag här inne på toaletten med röd hårtoning i håret och bara väntar på att det ska bli klart :D åååh, hoppas det blir rött och att jag inte ser helt förjävlig ut! haha. Sedan kanske det blir röd hårfärg hihhi, ^_^



hejsvejjs

puff



berättar mer om idag när jag julhandlat imorgon! Nu ska jag sova! hejsvejjs

puff



berättar mer om idag när jag julhandlat imorgon! Nu ska jag sova! hejsvejjs

Tjenare

Idag har skolan varit soft, pallar inte berätta faktiskt. Men inget speciellt hände. Mycket betygsnack denna veckan, fan vad nöjd jag är! VG på det mesta annars ett starkt G, asballt! haha, nej men är faktiskt stolt, trodde ALDRIG att jag skulle få SÅ BRA BETYD :O:O:O

Efter skolan, har jag skypat med yassii & andré, helhäftigt! :O haha, nä men det var treevligt. Ätit middag, varit på gudstjänst och mockat! ;) Typ de, och packat såklart till imorgon och städat lite :)

Men nu ska jag sova! Måste vara pigg till imorgon, haha. Imorgon blir det verkligen tjejstil på mig, alltså outfit osv! haha, men ändå, palla sminka sig?

SMINKAD


INTE JÄTTESMINKAD


INTE SMINKAD ALLS, FAST SÅLIG BILDKVALITE


Okej, när jag är "Sminkisminkad"-
Bas = Foundation + Concealer+ Puder
Kinder = Lätt pudrat på kindbenen och en linje under.
Ögon = Puder på ögonlock(& enda upp till ögonbrynen) och på fransarna. Sedan lätt på med kajal på ögonlocket, smetar ut det och sedan en tjockare linje från mitten av ögonlocket och utåt (får ögonen att se större ut). Marscara på både övre och undre fransarna. Fyller i ögonbrynen pyttelite med kajalen.
Läppar = Vaselin/Lipsyl etc.

fatta, fett jobbigt! gggggggggggggah.

14&15 December

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Mina drömmar
Drömmar på natten eller irl? hmm, jag tar det som irl! haha. Jag vet inte, genom mina år har jag velat bli mycket, vara på många platser och ja, allt! När jag var liten ville jag bli "bakgrundsdansare", och jag älskar att dansa fortfarande.
Här kommer en lista på vad jag är osäker på:
•Arkitekt
•Journalist
•Fotograf
•Advokat
•Driva hotell/resturang/bank etc
•Politik/EU- rädda barn
•Författare/Krönikör


Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Favoritbloggar
Hmm, läster inte så värst många bloggar. Eller bara mina vänners. En favorit är yassiiieelilleeyss!
Rebecca Ståhl är verkligen asball!



ASBALLT

LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG
LYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIGLYCKLIG



Tandläkarnn & Falkenberg.

Innan jag gick ut från cafeterian, exakt klockan 12.37, när jag reste mig upp från golvet 12.36 och satte på mig jackan medans yassilille ställde sig upp. Vi hade tittat på jacob och fidde när de spelade pingis. Men nu vare dax att laga tanställingen, jag missade en lektion som jag faktiskt tror att jag skulle behövt men jag hade det bättre med pappi än att ha svenska.
Vi åkte in till falkenberg och medans han lagade sina glasses så drog jag in på JC, fick köpt 2 linnen, ett svart och ett vitt (boxarlinnen). Kanske inte borde ta upp detdära med vikt, men ärligt talat så hoppas jag att jag kan använda S snart, för jag känner mig så liten och ynklig i XS, jag blir bara äcklad av mig själv. jag måste vara sjuk i huvudet eller nåt, men usch fan. Sedan var vi på InterSport och där fick jag äntligen köpt skor! asballt.  :D Och idag har jag även köpt en julklapp till brushan, till sabs och mamma! :) GR8.

Så, när jag kom hem lade jag mig direkt och sov med jacka och allt, eller inte med skorna men jajaj. Men om ca 25 min ska vi åka till fegen där det är en teater som heter Julstrul med Solteatern, ska bli mysig men först måste jag packa upp väskan! hejdå sålänge!


12&13 December

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Den här veckan
Ja, det händer inte speciellt mycket.
Måndag-Fira pappa

Tisdag- Tandläkaren, lite linnen kanske.


Onsdag- Förhoppningsvis rida
Tordag- Förhoppningsvis rida och sova över hos YassiieROOMPAAAHH
Fredag- Handbollsmatch, förhoppningsvis rida
Lördag- Julshoppa med mormor!
Söndag- Hoppas jag kan träna! Annars blir det kyrkan.


Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska / Den här veckan
Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Vad hade jag på mig i dag?
Jaha, en grön tischa från Lindex eller H&M, dubbla fleeceleggins från Ge-Kås, och ett vitt linne från JC! Senare på kvällen hade jag leggins från H&M och JC-linnet (vitt) och en monkitröja/klänning med ett midjeskärp från GinaTricot!:)





Pappii

Hej, idag är det ju lucia, sååå LUCIA PÅ ER ALLIHOPA! :D
Idag, ja... hm har firat pappa som fyllde år! :D Tårta och grejs :) Skolan, ja vad ska man säga? den var helt okej, ganska rolig. Var en koldolme idag, haha. Alltid kul med nåt nytt! ;)

Sedan kom man hem runt kvart i fyra, fikade... och tittade på den nya garderoben som nyss kommt upp i hallen! Och så mitt i när jag duschar så kommer julia och hennes bror och mamma... hahahhaha. Så jag och julia har snackat och skrattat och ja haft det kul helt enkelt!

Har nu sädat iordning lite och pysslat och packat inför imorgon! :) Men nu ska jag sova, det blir en lång dag imorgon!
Skola-Falkenberg-Shoppa skor + nåt linne och julklappar- laga tandställningen. GAH, jag skulle ridit, helvete.


GODNATT



urgulligt!


10&11 december

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Mina syskon
Min bror, min älskade bror.
Leon Evert Johansson. Den mest underbaraste, knäppaste, roligaste, dummaste bror man någonsin kan ha.
Min söting:





Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig idag / Mina syskon / I min handväska
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

I min handväska
Ligger just nu INGENTING, den ligger i min garderob faktiskt. Men annars finns det, lipsyl, tjejstuffs, ipren och liknande, allergitabletter, adrenalinspruta, mobil, kamera, toffs och plånbok! haha.
Louis Vuitton, ja man kan ju drömma right? För drömmar går i uppfyllelse!



HELGEN

Fredag- sandriitfrugan följde med mig hem efter skolan, fett kul! Vi fixxade i stallet sedan hängde vi ut ballonger(ööööö, ballonger?) vid skyltarna, länsskyltar? jaja. Sedan vid fem kom sabina, evelina och amanda! Och sedan kom, hmm var det ida och sophie? Men innan ida och sophie kom så gömde de packeten så fick jag gå runt och leta!
Fick massa roligt! Efter ett tag kom yasmine och bianca för de hade åkt av vägen :O ohnoooo, men det gick bra som tur var och när maten var klar kom alida!
Vi snackade, hade lekar/staffet. Kul var det i alla fall, men blött och geggit! haha :) Kvällen var lyckad i alla fall. Har nu pussat en tjej för första gånge, galet! hahaha. Har spelat in kondomvideor med sophie och ida, haha. Har även för första gången haft en kondom trädd över eller ja, på huvudet. haha. Jaooo, det var deeet. kom i säng vid 2 efter att ha diskat (alida och sandra hjälpte till) och duschat! De flesta drog nog runt ett kanske, fast sabina åkte tidigare :( hon hade innebandysammandraaaaaaaaaaag, oooohNoooooo :(

Lör- väcktes, åt, somnade om i mammas och pappas säng till klockan kvart i tre. skön dag säger jag! haha. Men sedan på kvällen kom Becca, Anders och mina två underbara gudföräldrar Karin och Stefan! Riktigt mysigt, det börjades med glögg och pepparkakor sedan åt vi paj. Vi pratade och bara hade det trevligt! Visade mitt nytapetserade rum och ja fick lite presenter! Åh vad jag älskar presenter! :D haha(antar att det kommer upp lite kort senare) ! Gick och la mig för att sova vid elva snåret, faktiskt innan de åkte hem eller Becca och Anders hade åkt innan men Karin och Stefan var kvar, för jag trodde jag skulle dö av trötthet ellet nåt!

Sön- Sov till lunch igen och sedan stack vi iväg till Gunnarp för tomtepromenaden! Myyysigt. "Firade" pappa som fyller år imorgon, och så träffade vi kusinerna! Fikade efter och ja, sen senare ikväll var i i kapellet och tittade på lucia, och så var det en så kallad "Lucia Gudstjänst"! :) Sen har jag och pappa kollat på Public Enemies och Niktita.
Innan idag tittade jag och mamma på Brothers, eller vi missade slutet... :(



Men nu ska jag sova, kanske det kommer en dag av decemberkalendern......

9December

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Det här hade jag på mig i dag
Skit, har inte tagit nån bild på det! haha. damn.
Hittade en bild, hade exakt likadant outfit som på min födelsedag!

Tröjjja-MONKIII
legginss- H&M


Vloggis.

Vet att jag låter helt damp! haha. men det får ni stå ut med, den lilla kisemisen är Östen! :)





Junigirl TÄVLING! :)

Bestämde mig för att vara med i en liten tävling. Mest för skojs skull! har inte var det på länge men tyckte det var dax och så fanns det mängder av snygga smycken! Hittade där min absoluta favorit!

Chains, ett halsband! AWESOME. Lite smårockigt, älskar den stilen, har börjat köra den mer i skolan, letar efter ett nitbälte nu också! haha.

Okej, skulle berätta om varför jag vill vinna!
Hmm, först och främst är det nog för skojs skull! Sedam för att det finns inte likadana smycken och så var detta halsbandet otroligt snyggt! Tänk att ha ett fett snyggt halsband? sjukt nice säger jag bara! Så, det var nog det jag kunde komma på just nu!

+ Jag tycker ni ska kolla in JuniGirls blogg, både för att hon kämpar stenhårt och för att man skulle länka hennes blogg! Hon är awesome!
http://designbyzye.blogg.se/ : Kika in och se om du också hittar något riktigt fint, till dig själv eller någon du tycker om! :D


Ordet: AWESOME


Vad tycker ni?



7&8 i Decemberkalendern

En december almenacka, då jag kommer skriva om ett ämne varje dag.

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Mina vänner
Ärligt talat har jag inte "DAMN SÅ MÅNGA". Men jag har så det räcker. Det är typ, min klass dårå, några andra typ! Fast, jag känner en del, fast bara lite! :) Sedan har jag tappat kontakten med många, visst äre keligt... men så är det! :(
Men mina två närmaste är nog sabs och yassi!

En december almenacka, då jag kommer skriva om ett ämne varje dag.

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Ett ögonblick
Hmm, vet ej vad man ska ta. Har inte tänkt på det så mycket. Men tror det var i Hanoi fårre bli!
De första dagarna, då strosade vi runt i Hanoi, på de gamla gatorna. Hittade lite fint och bara tittade. det var så stor skillnad mellan T.ex Stockholm och Hanoi (Hanoi-Huvudstaden i Vietnam). Maten lagades på gatan, man sov lite överallt, i sin butik på en matta eller om man hade råd. En madrass.
Fast ändå, på tal om Vietnam. Så fanns det något otroligt vackert! Vi var i Nha Trang tror jag! Vi hälsade även på en familj där. Pappan var ganska gammal, han hadeen dotter, typ 20 år,och en son 18 år.Något sådant i alla fall.
En svensk familj som hade träffat dem förut hade skickat pengar och en annan familj också. Eftersom 100 kr är ganska mycket så var det knappt ingenting för oss. Men för han var det mycket. Pengarna familjerna skickat ner hade han renoverat huset för! Han hade EN HEL VÄGG med tegelstenar! Men det vackraste var att de va så lyckliga! Så nööjda! de hade till och med en mopen (många hade det, men inte ute på landet). Pappan hade fått en Eng-Sve bok också, så han kunde Hej, Skål, Vän, det vet jag i alla fall :) Men han var SÅÅÅ LYCKLIG! :) Så himla härlig kille!

CentrumBilder (antar ni ser vad som är vietnam och vad som är sverige):


GATA:




Onsdag!

Tjjenare. Haft en helt okejdag!
mamma var med idag och sabs mamma också! det var helt okej :)
Började dagen med NO och Livskunskap. det är ganska kul! Sedan, ja vad gjorde vi? hmm, Bild, det var soft, redigerade bilder. Sedan hade vi matte, gick igenom provet, fan vad segläraren är på genomgångarna! jaja. så äre ibland!

Sedan åkte våra mammor hem! Åt, och sen hade vi rast, jag och yassi lekte spioner typ! haha.
Hade EngSve, dubbellektion. Hade teenage problems på Engelskan och på svenskan läste hon, boken börjar bli bra. fast jag, haha jo jag somnade xd haha fan. så sen frågade hon lite, då fattade jag verkligen innngeeet!

Innan idag, så tog  Lena mit till personalrummet/betas lärarum och ville prata med mig! då var det om det teenage problems, som man skrev själv, sanning eller påhittat då var det man skulle skriva. HAHA, söööööööt Lena!

Kom hem, har hjälpt mamma med bilder lite, hålller på att flytta in sakerna i rummet!
Så ska fortsätta :) kanske titta på en film, får se!




/Caaajsa

THE ROOM IS FINISH.

Heeej, hoppas ni haft en lika bra dag som jag!

Drog till skolan som vanligt och upptäckte att det var KRAMSNÖ, do you get it? KRAAAAAAAMSNÖÖÖ :love:
wonderful! :D
Kom till skolan, hade NO, Anita, Yasses mamma var med i skolan och berättade lite om diabetes, vad det betydde att ha diabetes. Då tog jag även ett sådantdära blodprov, vad man hade för blodvärde? eller ja, något sådant ;) Det var spännande, haha :) Men ändå, stackar yassi som behöver ta det varje dag minst 5 gånger..
Sedan idrott, awesome säger jag! Hade badminton och pingis! Så jag och sabs spelade badminton heela tiden :D GRYMT KUL.
Matte efter det, helt okej. gick inte speciellt bra. men i alla fall..
SO efter det, shit vad hanna (prao) blev lack. Bianc bad mig at flytta mig för jag satt ivägen, skulles se på film. Och så frågade jag bara henne vilket håll jag skulle flytta åt! Och hanna bara - CAJSA, ÄR DU INTE TYST SÅ FLYTTAR JAG PÅ DIG.
Jag- MEN JAG SITTER JU IVÄGEN FÖR BIANCA SÅ JAG VILLE BARA VETA VILKET HÅLL JAG SKULLE FLYTTA ÅT.
Hanna- MEN FLYTTA PÅ DIG DÅ.

men bara, wtf? hur fan skulle jag veta vilket håll?? damp -.-' jaojao.
Sen var det maT! Gick ner med evelina och köpte saker till fredag! :)
Kom tillbaka och det var svenska, skrev på novellen. Helt tomt i huvudet, själv tycker jag det ser ut som en mask. aasåå novellen! ni vet, små, slemmiga, långa, korta, med 2 kön och huven. helt enkelt, FEL. FETT FEL.
Novellen=Helt fel

Sen var det slut. Gick till mammas jobb. Var tvungen att vänta! Så jag mulade lillebror, hahah fy vad det var kul. när han sedan skulle ställa sig upp puttade jag ner honom igen. HAHA, mobbning, allvarligt mobbning! ...

Har sedan varit hemma, fikat, löst lite korsord, gjort de 3 sidorna i matten. Och ja, sk flyttat in i rummet igen. Fett soft!

Biler:






MUSIC. Damp





CAJSAHUMOR







DAMPIII

På Terry´s blogg. fanfanfan



Sten.se haahhaahah


KUL.KUL.KUL

Skolan och ett grupprum.

Sitter och softar tungt i ett grupprum med Evelina, Amanda & Bianca. Datanördar och bara tar det lugnt!
Om ca 20 min börjar NOn. Ska ha den i helklass idag, har den annars i halvklass (NO & Eng). Sedan ska vi ha tvärgrupper och visa våra hemuppgifter vi gjorde för ca 2 veckor sedan!

Idag händer det inte så mycket. Morgonen var enormt stressig. Helt insane! Fick så brottom och håret var damp för jag hade sovit med flätor och ena sidan såg helt cpe ut. Så det slutade med att man bara la alla saker jag inte hann ta ut till köket (utanför mitt rum), de la jag under täcket! haha, fy vad pinsamt om tapetserarna ser det! ;o
Parfym, kläder, hårspray, necessär.. jaa sådant grejjs! haha.

Men nu ska jag fortsätta lyssna på skivan jag fick i födelsedagspresent, HELLSONGS Hymns in the key of 666. Ganska lugna låtar men det är gytt!


6 December

En december almenacka, då jag kommer skriva om ett ämne varje dag.

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Vad är vänskap
Vänskap är ett slags and mellan två personer, två själar. Men det är ett ömtåligt band som man måste vara väldigt rädd om. Vänskap är vackert, enligt mig. Att ha en vän är någon man trivs med, har kul med och i vissa fall berätta saker för henne/honom. Men en sak är viktigt, tillit. Jag menar inte att man måste berätta alla saker för personen för att vara vänner men man kan känna en trygghet i personen. Man kan bara ha kul också för att vara vänner.!




Schoool tomorrow.

nnuuuuu ska jag sova, det blir värsta inläggsbomben på typ natten? ahhaha,ja det kan manju säga!

Lite bilder på hur mitt rum e nu!

Innan

Innan

Innan

NU. såhär ska jag sova. kul, nej inte precis, känns wierd, men det är åtminstonde 1 tecken på nya tepeter ochdet är GR8.

GOODNIGHT

5 December

En december almenacka, då jag kommer skriva om ett ämne varje dag.

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag idag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap /
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska /
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne /
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig /
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats /
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Vad är kärlek?
Självaste ordet kärlek vet jag inte. Det kan vara en känsla, antagligen är kärlek ett ord för känslan! Men det är olika, kärlek till en du älskar t.ex pojkvän eller att visa kärlek mot/till sina föräldrar är inte riktigt samma sak, men så ser jag på det ungefär,.. riktigt svårt att förklara, men när man hör kärlek tänker jag först kärlek=en pojkvän man är kär i.


Kärlek på ett sätt, kärlek till en bebis kan man säga.


Kärlek på ett helt annat sätt, man kan säga att det är kärlek man visar för varandra!

4 December

En december almenacka, då jag kommer skriva om ett ämne varje dag.

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina Föräldrar / Det här åt jag i dag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Det här åt jag i dag
Det godaste jag åt (igår blirre.), det var Porterstek, sås och potatis! Underbart goooot <3<33<3 haha!


Yasmine

Hej, dagen har varit awesome, likaså igår som jag berättade i ett inlägg! :)
Förresten, en sak i skolan var kul i fredags, hahah de glömde sjunga för mig. Såå jävla gött! För det är sjukt cpe när alla sjunger, för ja vart ska man kolla? Man kan inte precis blunda....

Ja, i alla fall. Blev väckt av Hedda som skrek, släppte in henne i rummet och så sov vi i typ en timma, sedan väckte mamma mig, kvart i elva eller nåt.
Fajsbokade lite sedan var det lunch. Imorgon kanske tapetseraren kommer och kollar på mitt rum, och har jag tur så börjar han annars blirre på Tisdag!
Tog en lång dusch efter maten, klädde på mog och fixade mig lite och så sen drog jag till Yasmine. Vi snackade, skrattade, tog lite kort i slutet också. Pratade nog om nästan allt från tårna upp till våra bigBrains! Underbart, hon är nr2 awesome, efter  mig haha ;)

Vid seeeex kom mammi och hämtade mig, hämtade bror på fotaballstraining och drog hem och åt. Har tills nu dragit av tapeter och kopierat ut lite kort! Ska snart gå och lägga mig för jag håller på att dö! Blev ingen träning idag, 1.Hade lovat yasmine. (faktiskt innan träningarna dratt igång)
2. Jag skulle inte fått, för jag blir för trött så jag skulle börjat lipa. ---...---

Men nu ska jag fika, dra på mig den nya pyjamasen jag fick av saaabs (loveIt a lot!)
Nån bild:

maritrixx&jag


Coola kusinbarnet Ted!



Outfit yesteday!


new pants/leggins!

3 Mina föräldrar

En december almenacka, då jag kommer skriva om ett ämne varje dag.

Om Mig / Min Första Kärlek / Mina föräldrar / Det här åt jag i dag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Mina föräldrar
Inga namn, men  de är underbara! Älskar båda två. de stöttar mig alltid, detvet jag.
Vi har skrattat, bråkat, gråtit tillsammans! Min pappa är en av mina bästa vänner.! Mamma kan jag alltid prata med, mina föräldrar är bäst!

2 Min första kärlek

En december almenacka, då jag kommer skriva om ett ämne varje dag.

Om Mig/ Min första kärlek / Mina föräldrar / Det här åt jag i dag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Min första kärlek
Jag tror det var Linus P, jag gick i 5an och han i 4an, blev dock inte mer än ett kompisförhållande även om vi va några gånger. Varför vet jag ej, men så var det bara! HAHA

TAGIT AV EVELINA

En december almenacka, då jag kommer skriva om ett ämna varje dag. Börjar idag! 4 dagar för sent, men whatever.

Om mig / Min första kärlek / Mina föräldrar / Det här åt jag i dag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska  
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
En första sak / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

Om mig
Jag heter Cajsa, nyss fyllt 14, går i en skola som hete Apelskolan och ligger i halland.
Just nu är jag nöjd med den jag är, nöjd med det mesta helt enkelt! Jag är en chey som spelar fotboll, rider och umgås med vänner så mycket jag kan. Jag lever livet och tar det som det kommer!
Det finns inte så mycket intressant om mig, så om ni vill veta mer, släng in en kommentar.

14

Nu har jag varit 14 i ca 1 dygn (vetej födelsetiden.)
Har haft en GR8 dag verkligen, börade med näsblod på morgonen. 1h senare kom fam och sjöng! Fick min älskade Fred Perry väska, GRR på den ♥ Film-Farsan, pandora belock, örhängen, pengar från mormor och en chokladask, pengar från stefan, pengar från båda kusinernas fam + ett JIGSAW Pussel!, en sjal från farmor och en lott, en lott från lasse och från mormor fick jag även ett par vantar och en skiva (HELLSONGS) av Fredrik och fam! :)

Men innan allt folk började komma åt jag frukost och stack iväg på konfirmationsmöte, träff jaja. i alla fall.
Detvar awesome. haha, alla är störtsköna, älskar deras dialekt, fan det finns inge bättre! :') hhah.
Det började bli riktigt kul när jag la en madrass över ida(hon låg redan på en) och sen la jag mig på henne och en kom emilia med en till madrass haha. och ett kort blev det! Skaman kalla det HeligHamburgare? haha. eller macka.
Sen var det sofffft, det tejpade fast min väska i en stol, inget liiiiiiv. fast tejpen sög så medans jag snackade med sabs i telefon för att övertala henne att börja på fotboll så letade de upp mig, hade gömt mig för att ej bli störd med rasmus bärde in mig så hade inget val, så samtidigt jag snackade i telefonen kunde jag dra loss tejpen, kasst haha.
Fick godis idag, MUUUUUUUMS.

Men skriver mer imorn. behöver sova.



Dagens........

...Klädsel och En liten lista.

Tishaa-JC

Vet att det ser ut som om jag inte har en rumpa, men jag har en! den syns bara inteså bra i den tröjan!
Jeans-GinaTricot


Humör – Just nu,braa med mig. innan, pms ........-.-
Kläder – SE OVAN
Frisyr - nedsläppt
Person- Ida, Sabina, Dejon
Saknad – YasmineKorv
Roligaste händelse – Don't Know, kanske dansen med ida och sedan efter skolan med sabina såå spelade vi kort!:D
Jobbigaste händelsen- inte kunna spanskaprovet?
Dryck – CocaCola
Maträtt – Pancakes in school och fårahedern hemma ikväll!
LåtDavid Guetta – Who's That Chick ? (Feat. Rihanna)
Telefonsamtal- Mammi
Tvprogram/film- Nikita
Dagens planer – sleep
Dagens drog – Dejon?
Dagens sjuka – snuva
Dagens måste – sova
Ser fram emot – födelsedagg imon!!!!

Dagens patetiska/cp:

Dagens gulliga:

Black Eyed Peas nya album

Kom ut för ca 1 år sedan, fast THE E.N.D står ju för-THE Energy Never Dies

meen ändå!


Sabis

Och just det, sabs var ju här idag. Hon följde med mig hem!
ja, vad gjorde vi? hmmmmm, jo jag fick en present av henne, gissa vad? EN PYJAMAS, WONDERFUL HADE ÖNSKAT MIG EN SÅDAN :D:D:D

BILD:


Love It!

My birthday Tomorrow!

HajHejHohHoh.

Så nu har jag åtminstonde tid att sitta ner och ta allt riktigt sofft! Har då städat som sagt, idag igen. Men nu är det riktigt fint och rent! Skolan var soft som sagt, hände inte speciellt mycket. Alex pappa och Jacobs mamma var i skolan idag och hälsade på, kuligt antar jag :) Hihi, Jacobs mamma är riktigt sööt!

Började med Engelska, det var lugnt, tittade på Goal, sammanfattade allt muntligt och sedan hade vi några frågor vi dusskuterade i små grupper (4&4).
Hade sedan SO, blev då klar med arbetet. Så här mycket har jag varit engagerad=                                                  .
hmm, 1% typ? Jaja, men blev klar. Överlycklig då - Tycker jag var hemskt patetisk nu.
Sedan var det spanskaprov, kunde allt förutom 3 st glosor. ARRRRGHH. jaja, hoppas jag blir godkänd så blir det bra.
Sedan Svenska, bytade platser och kom såklart brevid Martin jag prrruttar. jappjapp, Lena läste och jag trodde jag skulle somna, disskuterade bokens kapitel vi läste (som vanligt) och ja, det var det som hände :D Sedan eftre maten har vi svenska igen och då ja, gjorde vi någon novell sak!
Här kommer en liten bildbomb! haha.


Älskar bilden, så mycket kännslor..... haha.

DAMPI

Me as Sabs

Looking good!

Seriös bild

Girls just wanna have fun......

Mediterar med kameran, fungerade rikitigt braauu!

HELLO KORVAR

Idag, ja vad har hänt?
Typ exakt inget, spanska prov-..- gick sådär men helt okejj, fuskade.. som vanligt. fyfan, hur kommer det gå på nationala proven? herre min gud..

Har städat igen och dammsugat. har även andvänt Mr Muscle på spegeln, soffbordet och lite sånnt! :D tatt massa exopegopix helt unseriooes.! hahaaaaaahahahahhah.

:):):):):)

Men nu ska jag fixxa lite, sen ska jag nog se ett avsnitt med pappai på nikita :)



CHAHALLALALALALLALA

Har städat mitt rum, pluggat typ nadada.
men nu har jag dampat. ska nu sova, kanske plugga. fååååååååår se. FATTAR NI FÅR=BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.

kkkul. hejsvejjjs

hej alla goa chok(g)lader.

Just nu e mitt life riktigt finnt. Visst började dagen extremt dåligt men nu ska jag städa och är så otroligt glad att jag fyller år på lördag så jag MÅSTE städa :D Det är niice! HAHA.
:)

Ida, var på bra humör, fett mysigt. Allt annat i skolan var som normalt, träffade inte Dejjan så myckket men jaa :( haha, han gör min dag med sin otroliga charm, men man fick ju se alexis seeeex-pack. GUUUUUUD, fett mycket kärlek, en av mina bästa vänner typ (inte hans sex-pack dåå!) haha :)

Berättar mera om dagen seenare måste städa nu juu. men vänta, det är ju torsdag, eller? FAAAAnnn, trodde att det var onsdag. Köööörvvvv...

Detta ska städas:
Click on the Pic



SVAR PÅ KOMMENTAR+ några bilder!

SVar: eftersom du skriver anonymt vore det taskigt att avslöja vem du är. Och  jag antar att du menar vem jag ska satsa på av killarna och jag väljer nog DIG! nej, men Ed Speelers tror jag! :D
ED SPEELERS:


ROLIGA BILDER. PHOTOSHOP KUL








shtallet

vaknar upp 18 grade i köket vid föntret, exakt där jag sitter GR8.. -.- -16c° ute, mmmm, vaarmmtmedmassaironi.. öööööh fårdamp, man måste ha massa kläder som dessutom väger mycket och det är bökigt att ha på sig. Hade fleeceunderställsbrallor, 2par ridsockar och benvärmare upp på låren + mjukisbrallor. Lyckades ändå frysa lite, sinnesjsukt.

Har riidit idag, gick hur braa som helst! :D typ. har dushat,ätit och pluggatpå SO:n har bara reflektionen kvar och den gör jag i skolan! Men nu ska jaah sova med lite gö musik.

Tomtehest♥