CHACHA

HEY!

Kvällen har varit soft, legat hemma, kollat lite på Bandslam som jag jag fortsätta med snart! Antingen så är det en Ko eller så skjuter de raketer, men jag man det på Valborg? Ingen aning faktiskt... men jaja. hehe...

Just det:

nej Ida, du är inte ute och cyklar! Menar bara att om han ej föddes så skulle jag ej va så galen! Alltså, "ärvde" (smittade han mig) jag galenheten av han! ;)



I morgon ska jag spela match, DFK Hasko möter vi på hemmaplan, så hoppas det går bra! haha. Hoppas också att få börja på the bench men antagligen inte eftersom de satte mig på starten i första seriematchen, jäklar vad dåligt det gick för mig i alla fall.......... menmeeeeeeeeeeeen! Nu ska jag ladda upp, CYA

Mysoutfit & helgalen:


TODAY IT'S SATURDAY

Sovit halva dagen, till 11 ungefär, göööt säger jag :) Fick sedan fint besök av Ester och Hedda som är så himla mysiga! Åt lunch, städade mitt rum och dammsugade hela övervåningen, bytade sänglakan och så har mammi putsat bl.a mina fönster! Så det är jäkligt rent inne i rummet nu, skitgött säger jag bara, haha.

Har joggat ca 5 km idag också, tog ca 30-40 min men jag gick en del eftersom mina fötter gjorde ont eller så fick jag kramp, jajaaaa. haha. Strechade sedan i 15 min när jag kom tillbaka, jäkla gött, jogga är verkligen inte min grej men, damn vad skönt det är efterråt ;) Nu ska jag nog ta mig en dusch, ikväll blir det mys och godis, ska även kolla på The Princess Diaries 2 hade jag tänkt :)

CYA


Fräsh jag är !:)

HEEEEEELLO

Hemskt fint väder, inget att klaga på! ;)

Drar föregående dagar och så kommer ett annat inlägg om dagen, såå here we go!

Torsdag: Älskade Sabs födelsedag! 15 år, *snyft* tänk att hon blivit så stor, 15 år, min lilla flicka! hihi. Gav henne en burk med bara godisssssss, mumma :) Och så har jag skrivit några fina brev som hon sen fick också, fast 2 är i godisburken så hon måste keka upp allt tills hon får det sista!... haha.

Var sedan i skolan, jag och Yas hade tänkt att stå i the café men där stog 2 nior sååååå... jaha. Dagen var bra, vi sjöng för Sabs på Spanskan. På Idrotten hade vi brännboll så jag och Yas var med fastän vi ej hade några Idrottkläder med oss, det var askul och "mitt" lag vann, yeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Följde med Sabs hem, vi fikade, sjöng och hade trevligt! Sedan åt jag lite innan jag åkte vidare till fotbollsträningen! Det var awesome kan jag säga, skitroligt! Fast våra tränare kunde ej så en från A-laget hoppade in och tränade oss idag, myyycket lyckat! :)

Fredag:
Skolan var mysig, kollade på Bröllopet mellan Prince William and Kate, hihiih så gulligt. Älskar bröllop, det är så hahahah sött.


Ahja, var nere med "hela" halvklassen och keka glass fast jag och amanda köpte pommes också eftersom vi dooooog av hunger redan på den grymma musiklektionen! Haha, Alexander C och Hugo är roligt roliga, haha :)

Skulle kanske åkt ner till Ätran, kollat på A-lagsmatchen och sedan sovit hos Sabs men efter min tupplur som varade mellan halv fyra till ca kvart över fem så ringde jag till Ssabs och sa att jag var dödstrött, eftersom jag var det också!! På kvällen kollade vipå NCIS och jag fortsatte att kolla på Confessions of an Ugly Stepsister! Sedan gick jag och lade mig :)

I knowwwwwwwww.

är en usel bloggare men jag hinner inte just nu, STÅ UT.

vi hörssssssss

SUN SUN SUN SUN

Dagen har varit seeg men heelt okkk. Träffade Ida och Bianca, de är på prao så de kom och åt i skolan idag! På rasterna har vi suttit ute och steeekt (Korv bl.a), lektionerna har också varit ganska bra, hihihi. Jaa, så det mesta har varit bra :)

Tanken var att jag skulle ut och jogga idag, men det kommer inte hända idag, så MÅSTE göra det på Fredag! Jag har faktiskt anlidningar också, haha. 1. Nya bilen är klar så vi ska in till stan, JAG MÅSTE fixa min glasögon. 2. Vi kan inte elda i pannan eftersom vi renoverar tak/skorstenen så det kommer i så fall ryka in. Vem vill duscha i kalla vatten?? ;o

Såå, har chillat med min lillebroothhaaa. Tagit lite pics så här kommer outfit och randompics! ENJOY!
NEJ, jag är inte "fjoooooooooooooorrrtttiiwwwwzzzzzz", faktiskt så är jag en INDIAN KRIGARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Respekt.

Jeans/Kortkortbralls- Ärvda och omsydda/gjorde de korta by myself!


Cute-Smell


¡¡¡The Crazy Sister and Brother!!!


Jorrå, det är inte bara jag som är lite strange! Det har jag ärvt av honom.... hehehehhehe.
/Cajsa

NU SKA JAG NANA

Jaha, dax för att sova. Trött som en liten groda är jag... ahhahaha. Fikat och kollat på NCIS med pappa och broderrnnnn :) Plockat fram clothes to tomorrow så nu ska jag unna mig en god natts sömn och hoppas på att drömma något kul i natt, hihihi.

KYSS

Peace&SleepTight

Medan Jesus..

Vandrar runt här på Jorden har jag (och andra såklart) varit i skolan! Ganska härligt att komma tillbaka ändå, ganska flumm men många skratt i alla fall, fast vi är ju bara en halv klass så det är tyst men det är ändå lite gott ;)  Vädret har varit så jädra gött också, muumssii. Efter skolan gick jag ner till Gekan och köpte present till Sabs, hon fyller år på Torsdag den sötan :) Har "slagit" in presenten och skrivit en massa roliga saker, såå hoppas det blir bra, haha :)
Har ätit middag/rester, ska läsa nu eftersom en (egentligen båda) av böckerna jag läser är så jädra bra, heheehehe..

Här kommer Dagens Klädsel + Nån/Några andra bilder.

Do Ya Like My StYle?

SUNDAY MONDAY.

Igår så träffade jag min kusin Louise, hon kom även senare på kvällen och sov över. MYSIGT! :) Vi snackade, kollade på film och skrattade ;) Den första filmen vi såg var Draktränaren, hihi så rolig och söt den ääär, sedan kollade vi på The Tourist och efter maten kollade vi på Grown Ups!

Vaknade idag vid halv tio, kollade klart på Grown Ups eftersom vi var dödströtta igår kväll/natt! Haha, kekade frukorst och sen kom hennes pappa och hämtade henne, tidigt, yes I know. Men nu ska jag läsa och sola lite, boken är så jädra spännande, Vargbröder heter den! hihi, fast måste läsa klart Hungerspelen-Fatta Eld också..

Hörs, KYSS

OKEY.

Igår blev iiiinte riktigt som jag tänkt mig, sov halva dagen, klyvde inte ved utan solade hela eftermiddagen och läste i en bok i det finfina vädret. Jäklar vad snabbt man blir solbränd, var ute i max 3h (okeey, ganska länge.. ) :o Tog en dusch, satte på mig en vanlig klänning baraoch tights, eftersom jag orkade inte ta något komplicerat, haha. Slängde på mig lite smink och sen åkta jag till Sabs, där bjöds det på macka, kräftor, räkor, sill och ägg bl.a till "förrätt" eller vad man ska kalla det, sedan var det potatis/ris och kyckling, mumsfillibabba!


Åkte och hämtade Yas efter vi ätit klart, runt 19.10, sen glömde yas sina skor, hon kom i foppatofflor... hahahahah. Fick vända om och hämta ett par andra men sedan var vi back on track! Åkte till Ullared och hämtade tre andra tjejjor och sen åkte vi till the paarddey. Början var seg som........... ja. men det blev faktiskt trevligt och roligt i slutet, fast det blev mer att folk satte sig i grupper, det var tråkigt meeeeen så är det ju. Var hemma halv två ungefär, sen var man ganska trött ändåå, haha.


Men nu ska jag ut och soooola :) KYSS

Dör.






The choice that changed my life.

Jag gillar starkt kyrkan/kyrkogården, det är så fridfullt,lugnt och en plats där man bara kan, mmmmmmmmmmmmmmm, segla iväg. Man på något sätt, glömmer beskymmer och alla tankar "hur ska jag hinna med det? Varför gjorde hon det? Hur kan han? ", pofff, allt är bara gone. En plats där tiden inte spelar någon roll, det är också väldigt mysigt på kyrkogårdar tycker jag, hihi :) Funderar på att cykla till min kära morfar en dag, ca 4-5 km ligger han från vårat hem, jag har aldrig riktigt hälsat på honom sedan han dog, klarar liksom inte av det när mamma, mormor eller någon är med så tänkte ta en sväng dit själv, snacka litee, hehe :) Eller så, han stog ju så nära kära lille morfadern min! Men nog om det, var som sagt i kyrkan innan, det var mysigt :) Matilda Schough sjöng och spelade tvärflöjt och Eva Jansson spelade piano, det var riktigt fint och så var det en väldigt kort (kändes det som) gudstjänst eftersom långfredagen är en sörje- och vilodag, faaaaaast jag spelade ju fotboll...... AJDÅ.

Åt ägg, sill och paj när vi kom hem, jag, mamma och pappa alltså eftersom brorsan stannat hemma! Mysigt värre :) Kollade på Luftslottet som Sprängdes och käka lite godis med hela familjen och våra små kisemisar hoppade omkring och kelade lite då och då också! Men nu ska jag nana, i morgon ska det klyvas ved och en riktigt lång dusch, sedan ska jag till Sabs och äta, later blirdet fest :) Men update tomorrow om jag hinner såklart, KYSS.



Friday å trött

Börjar med gårdagens eftermiddag, kan säga att jag hade det SUPERB! Red tyvärr inte för Héla hade blivit sjuk, men vi myste istället :) Spelat kort, varit hos kossorna och gått i bäcken, mycket trevligt och på det så har vi snackat om massa roliga saker! Hon åkte hem runt fyra- fem tiden så jag slappade lite, kollade på Red Riding Hood och sen åt vi grillat, mumsfillibabba :D Eva-Lotta kom och pratade, hahahha, det var superkul. Trrodde jag skulle dö av skratt ibland!

Sen på kvällen kollade vi på NCIS och sedan gick jag å la mig, eller chatta lite först men sen somnade jag! Speladeju match idag, mot Böljan i Falkenberg, vi förlorade men första halvlek gick bra då ledde de med 1-0 men sen i andra halvlek gick det inte så bra :( Jag är i jättedålig form och är riktigt otränad och sen så är jag förkyld så jag var inte i toppform, men ärligt talat så är Böljan inte ett dåligt lag/förbund eller vad man ska kalla det. Men det gick som det gick men vi hade i alla fall fint och varmt väder, runt 20 °c och sol! :)
Hade mycket trevligt i bilen hem med Frida, Sandra, Sara och Rickard, köpte godis på vägen hem och det var mycket skratt i bilen ;)

Nu har jag ätit lite och senare så ska jag iväg till kyrkan, jodå, det ska bli mysigt! :) Men nu så kan jag inte skriva mer, måste göra ett hederligt toalettbesök innan vi åker!

KYSS

BILDBOMB


Torsdagggggggggggg!

Sitter i min ensamhet, har nyss ätit lite frukost och väntar nu på Sabs! Funderar på att sätta på (HAHA) en film, eller nej. Nu släppte de av henne vid vägen! :) Gick upp vid 10 eftersom hon skulle komma hit mellan halv 11 och 12,så jag har tvättat ansiktet, städat och tagit på mig kläder! Men nu får jag kila, vi hörs!

KYSS

Crank, världens sjukaste film jag sett.

Night

Har snackat med Sab och Yas ett bra tag på , Har snackat om Lördag, ska kanske iväg på pardeeey :) troligtsvis*. Är ej 100% säker ännu men jag hoppas! Har borstat tänderna och ska sova nu för att vid 11 tiden kommer Sabs och så ska vi rida och umgås på eftermiddagen, det ska bli riktigt mysigt och trevligt kan jag säga er!

KYSS


Toparrrrrrrrrrrrrrrrrr

Red efter fikat, Topar krånglade så jäkla mycket men blev så förbannad och var verkligen inte på humörför att bråka så efter ett tag så fick jag bestämma. Puh, trodde jag skulle dö av arghet, kokade som vatten i  555556789090009888889956 miljader c°. Ja, som det kan gå.

Han var riktigt go och snäll då, han skenade inte eller nånting! Så vi började med att gå in i skogen, ja IN I SKOGEN för han krånglade, sedan strosade vi runt lite där, visste inte vart jag var någonstans så tillslut hittade vi en väg, kom sedan till en plats där jag kännde igen mig :) Vi har skrittat, a lot, travat,har galopperat,  red lite ökad tempo tölt och mycket I kort tempo tölt. Så när jag kom till stallet igen så droppade det svett från han, myysigt....! Och när vi skrittade hemåt (på långa tyglar såklart ;) ) så tänkte jag hoppat av och lett honom för han gick i slowmotion.. men nej, han fick behålla mig på ryggen i alla fall, haha, taskig som jag är! ;(

Kom hem, duschade och åt sedan mat! Har pratat med Sabs nu i ca 40 minuter, haha jäkla mysig tjej :) Ska snart gå ner, göra lite fika till mig själv och prata med mamma och pappa. Sedan ska jag ringa yas och kolla på nån film kanske ;)

Hörs, KYSS

Jag är så töntig!


GANGSTER!



Mina vänner ni är best.

Kära vän, klart att det är okej, mina söta bästis att hoppa över andra saker gör inget för det är du värd lilla sötis. ♥


Haha, gammal men ändå, vilken snäll kåmpiz man kan ha då!


Hihi, det sista, ååååååååååååååhhhhhhh AHAHAHHAHAHA, bajbajbaaaajsssss vi är så roliga. Min kissåbajsfriiennndd <33


KYSS

Lov, Lov, Lov.

ÅÅH vad lov går snabbt, har knappt hunnit att träffa någon, förutom mina kusiner. Känns så jädra tragiskt faktiskt.... :(
Skulle sovit med sabs, igår till idag men så kunde hon inte, eller hon skulle visst in och träna inför moppeprovet och så fick jag ej va med någon annan igår då. och så ska jag, hoppas jag rida med sabs i morgon för jag kan ej sova med någon idag- i morgon om jag ska rida med henne sen. och på fredag ska jag spela match och i helgen hoppas jag att jag kan åtminstonde träffa yas. HELVETE SÄGER JAG, ÅHÅHÅHÅHÅHÅHHH. kommer inte kunna träffa Ida, inte träffa kusinerna mer, kanske inte dejon och andré heller, jävla lov. okej. puhh, aaaaaaaaandas.

Så idag har jag och brorsan hålt på med veden, så nu ska jag fika och sedan rida så jag åtminstonde gjort det 1 gång denna cp-veckan. Hoppas ni har det bättre än mig NU VILL JAG HA EN BEN&JERRY'S MEN JAG HAR INGEN, LALALALALALALLALALALA. jag dör.


ses.

Gah vad jag älskar Helena Bonham Carter.

STARTING WITH THIS:

LOL

 






Hade precis använt tandtråd och så kom jag å tänka på bebisar i magen och om navlen.. Visste ni att bebisens avföring går via navelsträngen? Äckligt, äckligt, äckligt....... haha, och så får bebisen näring genom navlen? eller hur? så, bebisen i magen äter sitt egna (näääringsrika) bajs då eller? öööööö, he-he. sjuukt.

Men nu bytar vi ämne, solen har skinit hela dagen! Så himla gött väder, men började dagen med ett tandläkarbesök. det gick jättebra, fick plastat tänderna (lägger lite plast i tandens "grop") och så tog jag bort lite tandsten. Sedan hjälpte jag brorsan med veden, körde in lite, lanade lite ved också och "knuffade" ner så vi fick plats med mer. Fast vi är inte klara ännu, utan vi ska göra klart det i morgon. Somnade med lilla Hedda på magen sen när jag kom in, kollade på She's all that, en typisk tjejgullig film, ni vet, skolans poluläraste kille, skolans freak/tönt.. men den var bra, gullig. Ni som sett Prison Break vet ju vem Gretchen Morgan är, hon spelas av Jodi Lyn O'Keefe och Jodi Lyn O'Keefe spelar skolan populäraste tjej i She's all that, haha det var mysko, lite ovant att hon inte var, hmm, scaaryy. ;)


Har kollat på NCIS (som vanligt) och något på E!, så det var gött att ligga och slappa i soffan. Ett filmtips till dem som vill titta på en krånglig film och "det man minst anade" och en OJ film så kolla på Taking Lives, härlig film! ;) och så tycker jag att Ethan Hawke är så jädra sötgullig! :) haha.











På tal om film, är det bara jag som tycker att Changeling är så sjukt ledsam? :( ehehehhe.
nä men ska nana nu :) KYSS

Outfit från söndags + kvällsbilder idag :)



When we collide we come together..

Wellwell, kanske daxx att blogga igen dårå?? Börjar med helgen, låter ju ganska smart ;) Lördagen var helt okkkkk. Gjorde inget, somnade vid tio tror jag efter att ha fått ett utbrott/cajsaattack i ca 1h. Och som pappa kallade det, välfärd, det kanske låter -HAHAHAHAHAHA, vad kul, hahahahahah hon e ju knäpp- men jag lovar, det är inte kul alls. Av trötthet och att vara alldeles för självisk leder till stora utbrott, så grät, skrek och skakade i mammas famn, ni kanske inte fattar men det här är sättet som får mig att må bra. Okej, det lät riktigt sjukt. Men det är mitt sätt att få ut all ilska och smärta, det funkar finnemang förutom att jag säger så elaka och hemska saker, men det glöms efter ett tag.

Sov till halv 11 ungefär, vid kvart över 13 så kom mina grannar och hämtade mig och så åkt vi till kyrkan. Vi genrepade en sista gång och sedan började komma folk till kyrkan, jag var inte nervös eftersom jag bara skulle gå och göra ingenting. Kan också säga att allt blev väldigt bra och lyckat, har även gått mina 20 gånger, jippieee hihi :) Sedan följde jag och brorsan med kusinerna hem, kvällen var rolig, fast marika skulle iväg till andra kompisar men jag och louise hade askul i alla fall ;d Vi fiskade, jag lyckades trassla till linan så vi var tvugna att klippa av den, två drag blev kvar och 1 tafs och så fastnade jag, ofta. OHNO, jag är sämst..  Var uppe till 3, kollade på Mission Impossible 2, åt salaaaat och sedan spelade vi NARNIA på WII :D:D:D:D yeeey.

Idag vaknade vi runt 10, åt våfflor till frukost. Har spelat banjo tooie, tror det heter så i alla fall. Jag och marika mot våra småbröder (hennes trillingbror, fast hon är äldre än han, haha). Sedan åt vi och sedan spelade vi lite brännboll och efter det stack vi och metade fast vi fick ingen fisk denna gången heller. När vi kom tillbaka packade vi ihop, städade lite eftersom mamma kom ca 5 min efter vi var klara med allt.

Så när jag kom hem har jag suttit vid datan, kollat på NCIS och fikat. Nu ska jag sova för i morgon ska jag till tandläkaren!

KYSS

PÅSKLOV

TWO FUCKING WEEKS. Ja, så länge har jag praoat... Trodde mina fötter hade vant sig vid att stå upp jättelänge varenda dag, men ack nej de har de verkligen inte gjort kan jag säga er!.. .. ..

Båda veckorna har varit mycket intressanta och väldigt roliga, valde två olika ställen och på båda har det gått väldigt bra och det har varit superkul :) Tog mig tiden att blogga lite grann nu då, fast har inte så mycket att säga, tror jag.

Igår efter praoen så tränade vi på passionsdramat vi ska visa i kyrkan på Söndag, det kommer nog att bli superb! Det var i alla fall kul att genrepa, fast de som var i min ålder var 3st killar och vi ”spelade” ej på samma ställe utan jag var med de vuxna, men det var roligt ändå hehehehehhe ;)

Idag åt också min fam. och jag där jag praoat! fast var vääääldigt mätt redan, he-he. CPMÄTT, ärligt!!!! Nu ska jag gå ner, kolla NCIS och så ska jag keka godis. Sen blire en god natts sömn och i morgon är detkonfirmationsträff, again. Men det blir säkert mycket trevligt, like always!

På lovet ska jag plasta in några tänder, kanske vara med yas, Dejjan å André. Rida med sabs, och hoppas på att träffa idapida nån dag, kanske käka B&J´s? Är också "inhoppare" på restaurangen! :D

CYA

KYSS KYSS KYSS

uppdaterar mer, senare!


hihihi

 http://chzgifs.files.wordpress.com/2010/08/pissedpandap1.gif

TIS och ONSdag.

LIKA DANA DAGAR.

praoat, sovit, ätit. Fast köpt nya hörlurar idag, mina små ploppar har försvunnit så köpte nya ;) myyysigaaaaa, lövthem!

Åh, imon ska jag träffa idapidaaaa ;d så jävla awesome. ska eta tsm, snacka massa kullllllllllllll om fooodiiiiiies <3<33<3<3

skulle skriva nåt kul om henne, men min hjärna är död (kommer alltså ej på nåt kul alls....) sorrey ida, men äralldeles för trött. så nu ska jag sova. biie

/cajsa

BÄST


åh vad hon är ball! OCH GE MIG HENNES HÅR, OK?













cya


Marc McMorris


Marc McMorris


HAHHA




When I look back.

Måndag och första dagen på nya praon, på Rose Garden Supreme (Asiatisk resturang). Det var roligt men lite ovant, man kännde sig stressad ibland men det var ju bara första dagen så jag antar att man vänjer sig, kockarna verkar trevliga men pratar bara Kinesiska, fast en av dem pratar bara Mandarin! Ganska ballt.. haha.
Plockat in disk, ställt ut disk, provat stå i kassan, sopat och moppat golv och så hela tiden går man runt med en trasa i handen eftersom man torkar av vid buffén, bord osv och folk är inte dåliga på att klabba.. haha. Började 12 och slutade 18, kanske bra tider fast man blir jädrit trött mot kvällen ;p

Resturangchefen är otroligt trevlig och det var den andra tjejen som jobbade idag också! :) Det gör så mycket att människor är trevliga och snälla. Jag kanske ska börja jobba där, jag får om jag vill så börjar kanske efter påsklovet, får väl se. Har ej bestämt mig ännu men behöver inte göra det fören om några veckor ;)

Sitter nu och lyssnar på Wasting Light, åh fyfasen vad jag är kär i Foo Fighters. JAG DÖÖÖR.
Men nu börjar NCIS. CYA



Waiting for the day to end and wishing that tomorrow never comes.

Fyfasen vad min vattenflaska gör mig lycklig, min nya ögonsten eller nåt..!

Spelade fotboll med bror min ikväll, myyckket roligt. Han säger alltid att jag är konstig :( JAG ÄR INTE KONSTIG, inte så konstig i alla fall, kanske en aning men vem är inte det ???? ;O;O;O;O
Grillade korv och satt ute och keka, spelade lite mer fotboll och sedan gick vi in. Kollade fajjan medan brorsan duschade, en tjej som heter Mikaela började chatta med mig, det var om Damlaget.

Så ikväll bestämde jag mig, nu ska jag börja i damlaget och stanna där, sedan får vi se vad som händer, känner mig otroligt otränad.. :(

Men nu ka jag sova, imorrn hoppas jag blir riktigt bra!

Cya

IDA

Hon e rolig. :) Ärligt talat så saknar jag denna tjejjan..!


sunday bloody sunday, små negrar i sanden... LALALA

Små Negrar i Sanden, kuul liv. HAHAHA ASKUL.

Väcktes vid åtta men gick inte upp fören en halvtimma hade gått, vi skulle nämligen klyva ved med pappas systrar och några kusiner! Tur att det är så underbart väder, det gick ganska snabbt och det är grymt kul när man gör det med folk som man inte träffat på typ, 555555500098 år :D Fast jag hjälpte mest till i köket, farmor lagade frukost, lunch och fika/efterrätt så hon behövde lite hjälp fast när det inte fanns så mycket att göra var jag också ute, såå nu är jag ganska trött kan man väl säga..

Dagen har gått väldigt snabbt så nu ska jag vila lite med Hedda som ligger i sängen och värmer mitt ena ben den lilla gossi ;)

Okej Yas, vi fattar OK?!


Min statestik på bloggen har dampat lite?... Hahahaaaaaaa, det är väl den 10 idag? hmm.


Frodo ska ta sin blogg och gå till fotbollsplan, okej fattar ni?
http://www.youtube.com/watch?v=dTznBnjLKWQ&feature=related KLICKA PÅ LÄNKEN, den äger.

Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan..

Vilket underbart väder, blommor som syns och vääärme! Sov till lunchen idag, sedan vid halv två kom Sabs, vi bytte snabbt om till ridkläder och drog till stallet. Hämtade Héla och Topar, ryktade, sadlade och tränslade  sedan vare ut och upp i sadeln! Red en ganska lång runda, lägre än väntat... den tog en aning för lång tid, skulle varit tillbaka runt tre men klockan blev halv fyra!.. OHNO.

När Sabs åkte hem så kollade jag på Skönheten och Odjuret, undeeerbar film, lilla Hedda gjorde mig sällskap och min älskade flaska med yoghurt var så klart med mig, keka en go banana också ;) Har vilat, ätit, kollat på flickan som lekte med elden och nu ska jag sova. En låååååång dag väntar i morgon.... men den kommer att bli rolig :)

Godnatt

Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan..

Vilket underbart väder, blommor som syns och vääärme! Sov till lunchen idag, sedan vid halv två kom Sabs, vi bytte snabbt om till ridkläder och drog till stallet. Hämtade Héla och Topar, ryktade, sadlade och tränslade  sedan vare ut och upp i sadeln! Red en ganska lång runda, lägre än väntat... den tog en aning för lång tid, skulle varit tillbaka runt tre men klockan blev halv fyra!.. OHNO.

När Sabs åkte hem så kollade jag på Skönheten och Odjuret, undeeerbar film, lilla Hedda gjorde mig sällskap och min älskade flaska med yoghurt var så klart med mig, keka en go banana också ;) Har vilat, ätit, kollat på flickan som lekte med elden och nu ska jag sova. En låååååång dag väntar i morgon.... men den kommer att bli rolig :)

Godnatt

I mitt huvu del 1.

Jag tänker mycket, fast det förvinner riktigt snabbt. Jag kan verkligen vara osmart ibland, sällan. Och jag är långsökt, ibland, oftast. Så jag tänker faktiskt riktigt mycket, hur mycket jag än inte vill tänka så tänker jag alldid "varför vill jag inte det då?, huuh." - Men haaaallå, där tänkte jag igen.. så, ni kanske inte fattar? eller gör ni det? Jaha, nu var jag långsökt, igen.

Här kommer nåt som jag ofta tänker på(i stort sett, varje dag):
1. Jag kommer att bli tjock när jag blir äldre.

För att jag alltid äter, äter dock inte lika mycket godis, känner inte sockersuger bara :( Tycker faktiskt att det är skittråkit.. Men jag äter, hela tiden. Allt från att äta för att jag är hungrig och för att tröstäta bara för att det känns bra när jag äter. Men jag motionerar för lite så jag blir så jävla arg för att jag gör det för lite så då äter jag, igen, för att då mår jag bättre, cp.

2. Tycker folk verkligen att jag ser bra/ok ut eller ljuger de bara? Kommer jag någonsin att veta?

Kommer jag en att någonsin få veta om folk verkligen säger sanningen till mig, jovisst, jag kan absolut sett ut som en pudels röv i fejjan, (detta är säkert möjligt att jag gör ibland också), men ibland känns det som om folk bara säger det för att säga det och för att få mig att må bättre men jag är så himla osäker på det... jag vet, jag vet, en jävla massa tankar..

3. Jag borde verkligen ta tag i mina problem.
1. Motionera.
2. Tänka igenom saker mer och bättre.
3. Städa mitt rum.
4. Tänka mindre på min framtid.
5. Umgås och bli socialare.

Detta kan vara skit krångligt men jag bara skrev HEJVILT. Och jag vill inte ha några cp kommentarer som : "Jo, Cajsa då är så fin, så söt BLABLABLAA" BULLSHIT. jag menar att, det blir inte bättre av såna kommentarer, det är ju superkul att ni bryr er men skriv nåt vettigt som typ, okej eller va ärliga. typ, jo cajsa du är ful, du är asful, du är ful ibland, du är cp, detta var krångligt. jaaa. whaaaaaatever. ELLER så skit i att kommentera. Men nu ska jag äta chips och dricka jordgubb/smultron yoghourt.

Jag anar nämligen en PMS attack eller en jävla humörsvängning.

cya.





Inget fel på fredag, MEN...

.. satan vad gott det är med Fredag! ÅHHH, mina ben är så, så, såååå döda men levande eftersom det värker. Har haft en riktigt grym vecka, dem jag jobbat med är grymt trevliga och roliga, Sport Factory passar mig riktigt bra tycker jag själv. Inte för stort, inte för litet och bra tider, även om jag slutat ca 1h än väntat men det var eftersom det inte fanns mycket mer att göra så fick jag åka hem. Dagen har varit ganska lugn och skön, började med en dusch så det var redit gött faktiskt, lunchade med Sabs, köpte jordgubbar, åt en men glömde dem på praon så jaaaha ;) glömde även min mosad banan i a-fil där.. jädrans vad lyckat att glömma det men jaja, de som jobbar i helgen får äta upp jordgubbarna och så får jag hämta min burk på Måndag istället, haha! Får kanske sommarjobb där i några veckor, men bättre än inget. Fick också en träningströja och träningsbrallor, skitnajs :)

Mormor hämtade mig i Fegen, har ätit och slappat ;) nu kollar jag på The O.C ska keka chips och dricka nåt goooott!

CYA   

BILDBOMMBB :

Lords of Dogtown



Fet film!

tisdag och dåligt väder.

Allt hade blivit ännu bättre om det hade varit sol som igår! Jag borde verkligen göra SO-läxan (om praoen) men jag pallar inte! Gick upp 6, åkte hemifrån runt sju, sover på mammas jobb och sminkar mig till kl. 8 och sen vid 10 över 8 så går jag till busskuren, strosar runt i ca 1h sen börjar jag kl. 10... kelig morgon :( Men det har varit toppen att "jobba" idag. Mycket roligare än igår för att idag kom det saker från lagret såå det var roligt att plocka fram, så jag klagar absolut inte ;) En tjej som jag kommer att "jobba" med som heter Emelie är verkligen supermysig, så jag ser verkligen fram emot att vara på Sport Factory hela veckan ut :) Fick sluta 17 idag (som igår) för det fanns inget mer att göra, eller jo visst fanns det men inget superduper viktigt utan det ska göras i morgon när det kommer fler galgar ;) Nåt som är kul (tycker jag) är att sätta prislappar, haha..

Har duschat, kollat på NCIS med pappa och ätit! Mycket mysigt kan man säga, var också inne på Gekan en sväng när jag strosade runt. Hittade denna lillalilla söta högtalaren som många lärare har, den heter Hamburger MiniSpeaker, HAHAHAHAHA, sööööööt. Har även kollat på tyglar eftersom sabs rider i mina favoosar, men hitta inga :( så ska kolla i morgon på hestaffären ;d går alltid en runda också juu :) jobbigt att vara på samma ställe så länge ;)


cya!

Look a Like?



kul skit

Två myggor åker på en moped. Plötsligt stannar de. Den som sitter bakom frågar den som kör:
- Varför stannar du?
- Jag fick en fluga i ögat.








Det var 3 killar som delade madrass på LAN. På morgonen vaknar dem och den första säger: "Vilken skön dröm jag hade, kändes som att nån runka av mig". Den andra säger samma sak. Och den tredje säger: "Jag drömde att jag åkte skidor".



kul skit

Två myggor åker på en moped. Plötsligt stannar de. Den som sitter bakom frågar den som kör:
- Varför stannar du?
- Jag fick en fluga i ögat.








Det var 3 killar som delade madrass på LAN. På morgonen vaknar dem och den första säger: "Vilken skön dröm jag hade, kändes som att nån runka av mig". Den andra säger samma sak. Och den tredje säger: "Jag drömde att jag åkte skidor".


Love Dakota Fanning

Hon är en så fantastisk skådespelare, Löööv.
Hon har spelat med stora skådespelare som Denzel Washington, Marc Anthony, Robert De Niro, Brittany Murphy, Tom Cruise, Djimon Hounsou, Paul Bettany, Robert Pattinson. Ganska ballt! Och hon är ju bara 17 år och gjort så många filmer, love her.


Fredag-Lördag-Söndag

Okkkeey. Får väl börja med Fredagen då!

Sabs följde med mig hem, vi red på Topar och Héla och det gick riktigt bra faktiskt, det var kuuuuuuuuuul, så jäkla kul att rida med nån istället för att rida helt själv :’) Saknat det fett mycket. Åt nudels med wok, mormor var också hemma hos oss och det var mysit, dushade sen. Fixade lite godis, gick upp och satte oss i den bäddade soffan i mitt rum och spelade kort! Gjorde det till klockan 24 eller nåt, jag var astrött, keligt keligt :’( så somnade innan 24 antagligen, haha. Vi pratade och sådan ”som tjejer” gör.

Vaknade av att Ester kom in i rummet och började leka med något på golvet, GR8 start  på dan -.- Klockan var då halv nio, fett kuul, somnade nog om lite, snackade om hur jobbigt det var och så.. Gick ner för fruktost vid nio och sedan spelade vi kort i ca 1h 30min, jädra kul :D Sedan vid 11 snåret åkte Sabs hem så då gick jag upp för att kolla på filmen GOAL. Har aldrig sett den men har alltid velat, älskar fotbollsfilmer, eller har bara sett 2 andra och det är Skruva den som Beckham och She’s the man (fast det är ju inte bara fotboll...)!



Plattade håret, slängde på mig lite smink och sedan var det dax för att åka till konfan :) Det var superkul, började kl 15 sen sjöng vi i en timme sedan fikade vi i kanske 45 min och efter det pratade vi om döden och pusslade ihop trosbekännelsen och bara lyssnade! Sedan blev kl 18 och då åt vi! Vi snackade om massa roliga saker och efter maten var det ”fri lek”. Jag som gick på övertrötthet var verkligen hyper och hade alltså skitkul, sprang runt med en gurka och annanas (som var maracas)  och så sjöng jag ”jag gillar gurka och annanas, jag gillar gurka och annanas” och sedan sjöng jag jäääättefint och friade till Elin med en fönsterblomma. Jag och Issa gjorde en offerdans för Amanda så jag gick på stolarna, runt, runt! Haha. Sinnessjukt.

Många åkte hem kl18 men när det var ca 1h 30 min kvar så var det jag, Melina, Issa, Elin, Jonatan, Rasmus, Jacob och Kell som var kvar (sorrey om jag missar nån), det var riktigt roligt! ;) Var hemma vid kvart över tolv, borstade tänderna osv.

Så idag var jag riktigt sleten, legat och degat i sängen till klockan fyra då jag klädde på mig! Har kollat på Push, en riktigt bra film (enligt mig) och Spread, jäkla wierd. Fast Ashton Kutcher är ju inte ful men den var cp för det handlade om n som hade sex för affärer och så slutade den cp så spolade igenom i stort sett allt för ja, det var komplicerat. :s
Sedan tio i fem så åkte jag och amma till fegen där det var gudstjänst, det var helt okej! Den varade i en timme så när vi kom hem så satt mamma in pizzan i ugnen, den blev klar typ kvart i sju så efter det kollade vi på ett inspelat NCIS avsnitt! Mysit värre, så nu ska jag kolla upp busstabellen och sedan ska jag nog sova :)




/Cajsa

tröttis

är helt slut! bloggar när jag orkar, och i morgon börjar praoen. cya

Ida style:


RSS 2.0