Torsdag, Falkenberg och Yasmine!

OKEY. Dagen har varit som en vanlig dag! Kan dra schemat, dagen har varit dryg. Sover skit, åååååh. Hatar det, sover fasen bättre i en bil. Korv.

Matte:
Jobbade i grupperna, gick fint! :d André och Fitte är grymt bra! haha, jäkla snygg Fitte var när han satte pennan under mössan och skulle försöka äta upp den, bra humor!
Elevensval: Hade "studiestuga" med klassen. Niorna gjorde nationellaproven så det fanns inga lärare. Läste och skrev på skolbloggen och beskrev en bild.
SO: Fattade nada, nåt USA:s historia, kolonier och massa sånt. Såg inget heller, SO-Bengt skrev helt oläsligt. Drygt och tråkit men fixade nice colours.
Språk: Soft, jobbade med ett papper. Hade trevligt med Ida&Sabina samtidigt som man gjorde tha paper.
Mat: Usch och salt. Åt fem mackor istället!
Läsning: Lekte en lek. När man ska "sätta fast" sig i varandra och andra drar loss en. Sjukt svettigt...
Idrott: Ja, man märkte i alla fall att man har gått upp i vikt och har sämre kondition sedan vintern börjat! Den var ganska kul.

Efter skolan tog jag och yas bussen till Falkenberg. Träffade mamma vid terminalen! Var inne på InterSport, Ståhlboms, Synsam, Guldfynd eller nåt sånt & Netto.
Jaha, nu ska man ha glasögon också, ska bli gött att kunna se igen, haha! Men får dem inte fören på Onsdag :( Men Bättre sent än aldrig. Har även köpt en chockrosa jacka & turkosa termobyxor för både detta och nästa år! Man vill vara färgglad i backen ju! Har öven införskaffat mig ett par egna pjäxor, skitsköna :) En bok inne på Netto också, spännande! :) Inne på Guldfynd tittade vi på kors till konfirmationen och så skulle jag tagt ett hål i örat fast de som gjorde det jobbade ej då, ahja :(Har annars haft det jättetrevligt. HAHHAHAHA. Helt sjuk humor.... Tack för en asgrym dag, mamma och yaaaaaaasiililli.

Fler bilder kommer imorgon.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0