Ons(i)dag

Jaha, ännu en dag har gått. Damn, tiden går skitsnabbt. Skolan, vad ska man säga egentligen? Den var ganska slapp!
Shema
NO
- Svarade på frågor mest, gjortde också något med en stencil.
Livskunskap - Pratade om skolan, vad vi tycket var bra osv.
Bild - Lite PhotoShop och sedan lyssnade vi på en snutt av en film som vi skulle gissa vilken det var, vilka personer som dök upp osv.
Matte - Grupperna, som vanligt. Rann som vatten kan jag säga. André och Fitte är fett duktiga pajkar. 12 uppgifter, 12! azuum!
Mat - JÄTTEJÄTTEHUNGRIG, åt a lot of food.
Engelska - Beskriver en bild, lyssnar på musik samtidigt så det är rätt finnt.
Svenska - Pratade om språkhistoria lite. Valde vad man ville ha fär ämne inom språkhistoria. Ska nämligen jobba i grupper eller i par och så ska man sedan redovisa ämnet. Fick även läsläxa i boken "Den Utvalde" kap. 14, 15 & 16 skulle läsas och så skulle man skriva frågorna på bokbloggen tills Fredag.



Har tittat på TV hela tin efter att jag kommit hem. Tittat på Hannah Montana, lite på Djävulen bär Prada och lite på Bride & Prejudice. Fikade lite, en apelson, liten yoggi och Te! mumsigt, fast kaffe är godare... hihi.
När pappa kommit hem och efter sin promenad och efter maten kollade vi på Killers, ganska rolig! Önskade den var roligare men ahja!

Men nu är det dax för att sova. Falkenberg imorgon, ska till synsam och yasmine följer med! Bussarna är alldeles för läskiga...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0