LEOPARDGECKO

Har insett att jag funnit migg kall, ska bli leopardgeckouppfödare (sitter det ihop? tror inte det.. ), nej skoja, pallar inte bli morsa redan, skoja, blir mer nany i så fall! Men åh vad jag vill köpa en leopardgecko, det är en av det sötaste, gulligaste och vackraste lilla varelse jag sett. åh, kolla på maken, skulle vilja köpa en hane, döpa den till Carl och bara kolla på skönheten. DE ÄR JU SÅ SÖTA. Men mamma sa njaaa och pappa sa nej, det betyder att mamma också säger nej, för det mesta är mamma bossen men när man vill skaffa mer djur, ja, då verkar det vara pappa som betämmer :( buhuhuuh, men när jag börjar gymnasiet, DÅ, JA DÅ ska jag skaffa en sådan gullis! Fast just nu kanske jag ändå är nöjd med våra tre kiseungar, har Hedda i sängen som nyss spann i sömnen, vilken goding!

Ja, jag har hållt i en, en aning annorlunda men gud vilken vacker varelse, i alla fall störtskön!



Igår och idag så har jag jobbat, det har varit roligt!:) Insåg nyss (lite sent) att det mesta på min blogg som skrivs är att jag jobbar. Fast, det är ju nästan det enda jag gör, heheheheheh. Troligtsvis så är jag ledig resten av veckan, fysate vad skönt att vila upp sig lite, jag trodde faktiskt att jag skulle vara tvungen att anordna en begraving snart, för mina hälar, tur, nu slipper jag nog det! ;)

Har även varit på biblioteket i Ullared idag, var tvungen att sprina till omklädningsrummet och kasta av mig klänningen, tur att  jag hade mjukisbyxor så jag hade bara strumporna under och så hade jag redan på mig linnet under klänningen, så det var av med klänningen på med byxor och byta skor förstås. Springades med väskan över axeln tog jag med mig lite mat hem, rusade ner för spiraltrappan från exit-utgången och in i bilen! Drog till bibblan och lånade 4 böcker, JA 4 BÖCKER. AHMAHMAAAAAAAHHHHHHHHHHHHDDDDDD, har överträffat mig själv nu lite grand... haha.

Sedan jag läst boken "Himlen börjar här" 2 gånger i sommar så har jag blivit förälskad i typiska tonårsböcker, tjej träffar kille- kille träffar tjej- hel och hå vi blir kära <3333 haha. nej, eller jo, ungefär så! ;) Och snacka m att jag blev totat förälskad i en av karaktärerna i boken, Joe Fontaine, bara namnet är ju sexigt, DAMN asså! det enda man kan säga till sig själv är- dream on girl! - OHNEJ, börjar bli tjej som i riktigt tjeeeeeeeeeeeejig. LOLOLOLOLOLOL. BAJSBAJSBAJJJJSSS<3 och där kom den galna jag tillbaka.

På tal om tjejtjejjig. HATAR när jag är sån, när jag kommer på mig själv att säga "ÅH, JAG BRÖT EN NAGEL :O:O:O :@@@@" inte för att det har hänt på ett halvår eller nåt eftersom jag klipper av dem innan de hunnit bli en halv cm "långa". Hatar långa naglar. hata att vara tjejjig, fjanta sig som en FJORRRRTOOOTIIIIWSS- dock så gör jag det- jag är hemsk. ajajajjajajajajjaja- jag får väl leva med det, lär inte kunna bli mycket mer än tjej, fär det är jag ju! HÖHÖ. andra får gärna vara det, andra kan skrika överdrivet och cpa sig tjejjigt men jag klarar inte av när jag gör det.

Men nu ska jag läsa fjantigtonårsbokmedmassaromatiskascener. så puss hej, hemskt vad jag är glad. MÅSTE ÖVERTALA MINA FÖRÄLDRAR OM ATT KÖPA EN LEOPARDGECKO, så söta och äter levande djur, hihi gulliis.

Kommentarer
Postat av: IDAAAAAAAAA

Skaffar du en sån där jävel, kommer jag aldrig hem till dig igen.

2011-07-15 @ 13:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0