Match.

Igår var toppen, kanske lite folk men ändå väldigt kul och trevligt! Sabs kom och käka innan vi stack och vi var där redan runt 20:00, träffade Alicia H, vi stack till en brygga och snackade lite allmänt så det var också trevligt. Musikfesten var vääldigt trög i början fast runt 22-23 så blev det mycket mer ös, awesome! Står i baren mellan 23-24, fast gick tillbaka och stog ca 30 min till för att det var fett kul :) Somnade väl runt 03:00 tiden, lagom trött då kan man väl säga.

Väcktes av mamma runt 12:45, sketatrött och hade världens goaste dröm (minns den inte så bra men vet att det var pretty awesome), och så har hunden kommit till oss, ska passa mormors 1 vecka nu och morbror hade den första veckan, så i morgon är det upp kl.10 för att gå ut med han.

Har idag spelat fotbolloch ätit, så stack 15:15 och var hemma 22:00. Förlorade med 5-0, det suger, fast i första halvlek stog det bara 1-0 så, ja det känns lite tråkigt. Spelade vänster-ytter back, i nya skor och knäskyddet, gött. Skorna satt bra och knöskyddet också, i alla fall i första halvlek, fick ta av det i mitten av andra då det slutade andas eller nått, för det var bara i vägen :( Annars var det toppen, fastän det känndes skit hela matchen - alltså att spelet gick dåligt. Käkade på donken efterråt, goooott, åkte med ett riktigt skönt gäng på vägen hem så det var inte speciellt dumt det heller! Men nu ska jag sova, det behöver jag.

LATER.

PEACE
E
O
P
L
E



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0